keşke yapabilsem keşke ... çok saolaynı sorun bende de var o eşlerimizden kaynaklanıyor sürekli aklına onlar gelince banane ne yapıyorlarsa yapsınlar eşim nolsa benimle mutlu düşün onlarla beraber oluncada eşinle çok iyi gözük mutlu ol böylece eşinde sana yaklaşır bu seni biraz rahatlatıcak eminim
rica ederim bende aynen senin gibiydim ama yaptım yapamam deme kendine güvenkeşke yapabilsem keşke ... çok saol
ne konuşcam yaeşimle konuşmak yeter ona !..... gitsede uzaga kurtulsam tövbe yarebbim yaaa
benim kadar takık mıydın ? aştın mı gerçektenrica ederim bende aynen senin gibiydim ama yaptım yapamam deme kendine güven
konuşmuyorum kendileriyle ! ....Havadan sudan konu komşudan işyerindeki çaycıdan. Abuk sabuk zaman dolduran şeyleri konuş.
Ulusa sesleniş yapmıyosun ya Anlamlı manidar olsun .
UZUN OLDU AMA LÜTFEN BİŞİLER DİYİNNNNDELİRCEM
gerçekten öyle bayanlar bilenler biliyor konumu.
kısaca bi özet ailesine olan düşkünlüğü yüzünden evlendiğimiz günden beri kavga dövüş halindeydik.
2. kez evi terk ettim. bu sefer çok pişman olduğunu yerimi değerimi anladığını söylemesi üzerine ki zaten çokta sevdiğim için geri döndüm.... herşey çok güzel gidiyor derkennnnnnnnn ;
lütfen kırıcı yorum yapmayın zaten sağlık sorunları yaşıyorum çocuğum olmuyor vs.... çok stresliyim gerginim. ondan mı bilmiyorum ama ben geri döndükten sonra evet eşim baya değişti. üstüme titrer oldu. zaten seviyordu beni biliyorum ama şimdi daha bi başka neyse sorun şu ki EŞİMİN ANNESİNE OLAN DÜŞKÜNLÜĞÜNÜ KISKANMAM ....evet galiba artık kıskandığımı itiraf ediyorum kendimede. bunaldım annesiyle kendi kendime savaş etmekten. diyceksiniz ki o anasıdır yerini bil ama olmuyor işte sanırım gerçek boyutta takıntıya dönüştü bu bende . ve psikyatra gidicem. herşeye trip yapar oldum döndüğümden beri . .
mesela az önce eşimle konuşuyorduk ( bu arada ben işime geri döndüm çalışıyorum ) eşim aradı o sırada müşteri geldi ben kapattım. müşteri gittikten sonra aradım başka biriyle knşuyor . kimle tabiki annesiyle .... 3 dk sonra aradım halaa meşgül 5 dk sonra hala meşgul 20 -25 dk meşguldu. annesiyle okadar uzun konuşuyorki hergün telefonda ve gün içinde de görüyor zaten. günde 3-5 kere ararlar uzuuuuuuuuuun uzun konuşurlar ve ben bundan bile artık rahatsızlık duyuyorum :'( saçma biliyorum ama engel olmıoyurm kendimeeee. sonra beni geri aradı açmadım . bidaha aradı açmadım . gerek yok dakkalarını bana harcama lazım olur uzun sohbetlerine diye mesj attım. . ^'offff pitipiti offfff' yazmış ! oda bıktı bu hallerimden ama ben annemle konuşsamda o arayınca hemen kapatıyorum geri arıyorum ben arıyorum aradan yarım saat daha knşuyor umrunda değilim ! yada ben abartıyorum bilmiyorum
anlıycağınız feci derecede takıntı oldu her dakka laf sokuyorum her dakka trip atıyorum oda iyi davranıyor bana ama annesinden nefret eder oldum elimde değil . gecen gece rüyamda gördüm eşimin laptopunu bi açıyorum ekranda annesiyle resmi . o sıra eşim sarıldı ittim kolunu((( iyi değilim ben gerçekten hastalık boyutunda takıntı oldu bu bana . nasıl aşıcam ben bunu . kendimede eşimede hayatı boş yere zindan ediyorum :'(((( istemiyorum ama elimde değil ..
haklısınBen böyle böyle aştım . Ama her yaptığım için Şuan pişmanım.bana baglandi mi,evet. Ama o olması gereken tatlılık o tahammul azalıyor ışte bu da bedeli.
Bi de çok saçma ama,[bak senin gibiydim onun için veriyorum örneği] söylersem saçim kel kalsın , yürürken bacağım kırılsın.vs bu tur şeylerle anlık engeller koydum bu da engelledi yoksa yok yani ömürluk kanser olur insan .
Bende etkili oldu.mesela eve gittin baktın aramış e illa bişey demen gerek dusun kendi kendine Şuan a kadar hep dedim değişti mi hayır .iyiye mi gitti hayır .demek yanlış yaptığım bişey tapwdd.ters köşe yatır .ınan beynin de ayak uyduracak sana neye konsantre olursa onu cagrisim yapıyor bu beyin.
Işte gördün konuşmuşlar o da gördüğünü farketti diyelim.içinden de ışte yüzüm de çıban çıksın falan ne delilik ama öyle.ışte içinden bunu de seni ne engelleyecekse.o an söyleme o arama için geçerli olsun bu
Beni tanimiyorsun ama hatır için bugün başla olur mu
konuşmasını asla engelleyemem ama bukadarı çok fazla ... evlendi evi yuvası ailesi oldu hala anne anne annee tamam anne bende çok seviyorum annemi bende arıyorum buakdar değil. bişeyi bi insanın gözüne bukadar sokmaya gerek yokki .ne bilim belkide haklısınız. ayıp ediyorum belkide bilemiyorum ama artık kontrolumu kaybettim. pazartesi psikyatır randevum var .........Kendinizde diyorsunuz bu hiç normal değil ve uzman desteği almalısınız tabiki.
Kb.nizle aranız ne kadar kötü olursa olsun o, eşinizin annesi. Onu amuda kalkarak taşısa yinede hakkını ödeyemez.
Bırakın evlatlık görevlerini yapsın. Size bulaşmıyorsa, annesine olan sorumluluğunu size yüklemiyorsa istediğini yapsın, yapmalı.
Yarın sizde anne olacaksınız. Gözlerinizi kapatıp düşünün, bu kadar tedavilerle sahip olduğunuz evladınızın sevdiği engel oluyor konuşmalarınıza. Trip atıyor sizinle konuştuğu için.
Unutmayın çark döner. Biran önce kendinizi toparlamazsanız aynılarını siz yaşarsınız.
Eşiniz madem düzeldi, daha fazla onuda kendinizi de , evliliğinizi de yıpratmayın.
dün gece 11 buçukta aradı annesi !!!! napıyosun oğlum !! bu ne yaaa zaten bin kere konuşuyorsun inatmı ediyorrrr napıyor ben anlamıyorum . kızların var ara onlarla dedikodunu yap bu ney yaaa of
bencede hepimize yazık ... ama o onun kundaktaki yavrusu değil ki evlenmiş barklanmış adam olmuş. illaki hala çocuğu ama bukadar da olmaz gibime geliyor. benimde annem var abim var abim sözlü ama annem abim evlendikten sonra bukadar yapışacağını zannetmiyorum . kopamıyorlarsa evlenmiycekti. . balayında bile yavrusu aranmaz ki. telefonu açamıyoruzz !!!!! ısrarla arıyor. bende bi annenin yavrusuyum ama balayında aranmıyorum çunkü saçmalık ! . o telefon açılmadığı halde kırk kere aranmasıda saçmalık çocuk mu bilmiyor mu niye açılmadığını. . adam çalışıyor işinden alı koyuyor sürekli olum gel çay içelim olum gel yemek yiyelim olum gel bilmem ne. bu ne .bence dediğiniz gibi psikyatraya gidin.fazla naz aşık usandırır devamlı söyleniyorsanız bu şekilde eşinizde sonunda bazı şeyleri kaldıramaz hale gelir.üzülen gene siz olursunuz.O anne evlat ilişkisi kime ne konuşurlar o annesinin yavrusu onunda annesi .inşallah allah sizede nasip eder bu duyguyu ve sizde göreceksiniz ozaman yavrunuzu kimseyle paylaşmıcağınızı.oyüzden bazı şeyleri takıntı haline getirmeyin derim.Veya çok rahatsız oluyosanız eşinze söyleyin bn seni annenden kıskanıyorum.Sana tele açtığımda umursanmadığımı hissediyorum sen meşgulken.En azından bu sorunlarımı atlatana kadar görüşme yaptığın zaman benim ile konuş anneni benimle görüşmem bittikten sonra tekrar ara de.Bu şekilde rahatsızlığını dile getirerek rahatla....Eşinizi de bu şekilde devamlı arada bırakmış olursunuz.ONA DA sizede hatta kv de yazık.
23:30 bunca kavgadan sonra erken saatlerimiz. kv de de biliyor rahatsızlığımı gıcık olguğumu. inadına yapıyor sanırım. ilk başlarda 12 lerde 1 lerde ararlar yarım saat 1 saat knşurlardı eşimin çayı buz gibi olurdu ben surat asar uyurdum . sürekliiii onun ailesi yüzünden kavga! ve bu yüzden artık bu haldeyimşu mesajdan snra bence haklısın
gece 23 30 da aranırmı ya
23:30 bunca kavgadan sonra erken saatlerimiz. kv de de biliyor rahatsızlığımı gıcık olguğumu. inadına yapıyor sanırım. ilk başlarda 12 lerde 1 lerde ararlar yarım saat 1 saat knşurlardı eşimin çayı buz gibi olurdu ben surat asar uyurdum . sürekliiii onun ailesi yüzünden kavga! ve bu yüzden artık bu haldeyim
kayınpederim iş için köye gitti . burda kayınvalidem 2 çocuğuyla yalnız. eşim hepten yapıştı onlara !! ama kp çağrıyor kv gitmiyor ben çocuklarımı bırakmam diyor !!!! yanı evli olan oğlu ve kızlarını bırakamıyor. bekar küçük çocukların ve kocan nerdeyse evin orasıdır gitsene be kadınnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!! eşim ilk çocuk 5 kardeşlerBu arada kayinbaba varmi? Ve esiniz tek erkekmi? Kardesi falan varmi?
konuşmasını asla engelleyemem ama bukadarı çok fazla ... evlendi evi yuvası ailesi oldu hala anne anne annee tamam anne bende çok seviyorum annemi bende arıyorum buakdar değil. bişeyi bi insanın gözüne bukadar sokmaya gerek yokki .ne bilim belkide haklısınız. ayıp ediyorum belkide bilemiyorum ama artık kontrolumu kaybettim. pazartesi psikyatır randevum var .........