- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- Konu Sahibi Revolucion
son dün sabah gördüğüm rüyadan dolayı halen uyuyamadım. hoş rüyamı gerçekmiydi onuda ayırabilmiş değilim. tam eşimi işe yollayıp yattımki adetim üzere tespih çekmeye başladım. galiba dalmışım. rüyamda annem babam ve bir kaç kişidaha var hatırlamıyorum yürüyorz mahallemdeyim birden arkamda genç bir adam beliriyor ve gözlerime bakmaya başlıyor. o an bağırıyorum önümde yürüyenlere duymuyor karşımdaki kişi gözleriyle alaycı bir gülüş sergiliyor e krkuyorum. ondan sonra kendimi yatağımda uzanmış o gencide baş ucumda bana bakarken görüyorum sadece gözlerine bakıyorum oda ben,m gözlerime başka hiç bir şey yok kocaman kahverengi gözler. sonra birden o bakışlarıyla boğulduğumu fark ediyorum ama ne gözlerimi ayırabiiliyorum nede uyanabiliyorum. birden aklıma geliyor ve kelime-i Tevhid'e başlıyorum önce zor söylüyorum sonra açılıyorum ve arkamda sanki bir koroyla Tevhid çekiyormuş gibi oluyorum o kadar yoğun bir ses yani. sonra birden gözlerin etkisinden kurtulduğumu farkediyorum ki odanın tavanında buldum gözlerimi ama.... uyanıktım
müthiş korkmuş durumdayım uyuyamıyorum lütfen gerçekten tabirden anlayan biri yardım etsin.
aynı sabahın gecesindede rüyamda sadece bir ses bana bir sure ismi verdi. bu aralar bu rüyalarım çok sıklaştı ve karmaşıklaşmaya başladı çok korkuyorum.:18:
müthiş korkmuş durumdayım uyuyamıyorum lütfen gerçekten tabirden anlayan biri yardım etsin.
aynı sabahın gecesindede rüyamda sadece bir ses bana bir sure ismi verdi. bu aralar bu rüyalarım çok sıklaştı ve karmaşıklaşmaya başladı çok korkuyorum.:18: