Rüya Yorumları gittikçe garipleşen rüyalarımı tabir edebilecek biri lütfen :(((

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
son dün sabah gördüğüm rüyadan dolayı halen uyuyamadım. hoş rüyamı gerçekmiydi onuda ayırabilmiş değilim. tam eşimi işe yollayıp yattımki adetim üzere tespih çekmeye başladım. galiba dalmışım. rüyamda annem babam ve bir kaç kişidaha var hatırlamıyorum yürüyorz mahallemdeyim birden arkamda genç bir adam beliriyor ve gözlerime bakmaya başlıyor. o an bağırıyorum önümde yürüyenlere duymuyor karşımdaki kişi gözleriyle alaycı bir gülüş sergiliyor e krkuyorum. ondan sonra kendimi yatağımda uzanmış o gencide baş ucumda bana bakarken görüyorum sadece gözlerine bakıyorum oda ben,m gözlerime başka hiç bir şey yok kocaman kahverengi gözler. sonra birden o bakışlarıyla boğulduğumu fark ediyorum ama ne gözlerimi ayırabiiliyorum nede uyanabiliyorum. birden aklıma geliyor ve kelime-i Tevhid'e başlıyorum önce zor söylüyorum sonra açılıyorum ve arkamda sanki bir koroyla Tevhid çekiyormuş gibi oluyorum o kadar yoğun bir ses yani. sonra birden gözlerin etkisinden kurtulduğumu farkediyorum ki odanın tavanında buldum gözlerimi ama.... uyanıktım :KK53:
müthiş korkmuş durumdayım uyuyamıyorum lütfen gerçekten tabirden anlayan biri yardım etsin.

aynı sabahın gecesindede rüyamda sadece bir ses bana bir sure ismi verdi. bu aralar bu rüyalarım çok sıklaştı ve karmaşıklaşmaya başladı çok korkuyorum.:18:

canım şu sıralar baskı altındamısın..

karabasan yada uyku felci dedikleri durumlar...beynimizdeki karmaşık düşüncelerden ve hassas yapılı insanlarda olabiliyor..nette çok okudum..hayatının en mutlu dönemlerinde karabasan hayatını kabusa çevirmiş örneğin...
abdest al yatmadan önce namaz kıl ve kuranı türkçe mealinden oku...

karabasan yada uyku felci dedikleri durumlar...beynimizdeki karmaşık düşüncelerden ve hassas yapılı insanlarda olabiliyor..nette çok okudum..hayatının en mutlu dönemlerinde karabasan hayatını kabusa çevirmiş örneğin...
abdest al yatmadan önce namaz kıl ve kuranı türkçe mealinden oku...

aman canım töbe de en çok korktuğum şeylerdendir. bir kaç yılönce az çekmedim abdestsiz yatmam zaten alışkanlığımdır. hatta baş ucumdan Kur-an'ım yastığımın altından dualarım eksik olmaz. ama Tevhidle kendimi kurtarmam ilginç geldi. hemen öncesinde de o sure ismi ?????

kur'an-ı kreimin yanında yatılmaz ki ama saygıdan dolayı:KK53:
bence nas,felak ve ayetel kursi oku yatmadan önce canım ve de ki
ALLAHIM beni gördüğüm göremediğim bildiğim ve bilemediğim bütün kötülüklerden koru de
ben hep böyle derim yatmadan sonuçta bizim bilmdediğimiz alemlerde var sadece ALLAHIN bildiği o yüzden böyle de bence

kur'an-ı kreimin yanında yatılmaz ki ama saygıdan dolayı:KK53:
bence nas,felak ve ayetel kursi oku yatmadan önce canım ve de ki
ALLAHIM beni gördüğüm göremediğim bildiğim ve bilemediğim bütün kötülüklerden koru de
ben hep böyle derim yatmadan sonuçta bizim bilmdediğimiz alemlerde var sadece ALLAHIN bildiği o yüzden böyle de bence

yastığım yanı değil zaten. yatağımın baş ucunda hem deri hemde bezden oluşan kesesinde baştan daha yüksekte asılı durumda. duaya gelince diyorum ya canım bende alışkanlık durumundadır abdest ve dualar. ayrıca dilimde sürekli tespih döner. hatta ilk başladğımda çokta huzursuz olmuştum yattığım yerde anıyorum diye (ama bırakıp yatamıyordum bir nevi zikir gibi düşün ama dilde)ve çok araştırdımda ancak nerde olursak ne durumda olursak olalım adını zikretmenin mahzuru olmadığını o arada öğrenmiştim.

X