Gittikçe büyüyorlar acil sos

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
Kızlar bu başlıkta buluyorum hep kendimi ama destek görmek inanın insanın içini rahatlatıyor. 9 kasımda ameliyat oldum ve ilk günlerde boyutu tam istediğim gibiydi inanılmaz şık güzel vücuduma uygundu 295 cc.
Şuan inanın bana kıyafet giydiğimde sadece onlar göze çarpıyor büyüdüler, şişlik mi bilmiyorum drum aşırı ilgili sağolsun komplikasyon yok ama gel göreyim dedi haftaya gidicem.
başına böyle bişey gelen var mı? Normalde küçülürken benimki büyüdü ve biri çok daha büyük duruyor.Kaç yıldır bu ameliyatı istedim şuan psikolojim yıkık durumda..

Kızlar bu başlıkta buluyorum hep kendimi ama destek görmek inanın insanın içini rahatlatıyor. 9 kasımda ameliyat oldum ve ilk günlerde boyutu tam istediğim gibiydi inanılmaz şık güzel vücuduma uygundu 295 cc.
Şuan inanın bana kıyafet giydiğimde sadece onlar göze çarpıyor büyüdüler, şişlik mi bilmiyorum drum aşırı ilgili sağolsun komplikasyon yok ama gel göreyim dedi haftaya gidicem.
başına böyle bişey gelen var mı? Normalde küçülürken benimki büyüdü ve biri çok daha büyük duruyor.Kaç yıldır bu ameliyatı istedim şuan psikolojim yıkık durumda..

Merhaba. Bende 7 Kasımda ameliyat olmuştum. Şu anda ilk haline göre saldı memişler kendini , protez biraz daha aşağı indi ve daha büyük görünüyorlar. Hatta 2-3 hafta önce aldığım balensiz sutyen son bikaç gündür taşacak gibi duruyor :) Ben memnunum bu durumdan çünkü öyle aşırı bir büyüme değil , sadece kaslar salınca biraz daha doğallaştılar ve o sımsıkı taş gibi ayrık görüntü gitmeye başladı şükür.

gittikçe büyümüyorlar gittikce yumusuyorlar ve cok guzel oluyorlar.panik yok hepimiz ayni durumdayiz keyfini cikar bence iyilesiyorlar 💕💕💕

X