Gittiğiniz en kötü ingilizce kursları

nilbeste

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
206
28
Merhaba arkadaşlar son zamanda her yerde bir sürü İngilizce kursu var hangisi iyi seçerken zorlanıyoruz hangisinin kötü olduğunu bilirsek elemek adına güzel olacağını düşünüyorum gittiğiniz ama beğenmediginiz İngilizce kursunun adını şube adını ve şikayetinizi yazarsanız gerçekten çok sevinirim Benimkiler uşak bitish culture:grameri öğretemiyorlar ve sürekli test verip gidiyor öğretmenler uşak american culture : grameri çok güzel ogretiyorlar speaking hocalarıda iyi fakat siniflar 17-18 kişi sanırım şimdi sayıyı maximum 15 kişiolacak sşekilde düzenlediler Şimdiden tesekkurler

Ben de sadece dilko bakirkoye gittim ve memnun kaldim.
ama laylaylona gelmis tip coktu.

Dil kursları çok sık hoca değiştirir, neredeyse iki üç ayda biriçeri giren çıkan insanların değiştiği bile olur. Eğer memnun kalmadığınız bir durum olduysa muhtemelen temelde hoca kaynaklıdır, eğitimsistemleri teoride pürüzsüz olur çünkü; yurtdışı merkezli uzmanları tarafındna hazırlanır vs. Teoride pürüzsüz olan şeyi uygulayamayan genelde hocalardır. Bu dediğim adı sanı duyulmamış ufak kurslar için değil, Amerikan kültür gibi yerler için geçerli tabii.
Kurs seçerken kursa, şubesine göre seçim yapmak yerine tavsiye edilen hocalar peşinde koşun. O isim o anda nerede çalışıyorsaoraya kaydolun yani. İmkanınız varsa işin uzmanından özel ders alın tabii, ama kursa gidecekseniz de kadrosundaki öğretmenlerin isimlerini aratın.

Kötü diye çıkarım yapamazsın ki, eğer lokasyon olarak Uşak'ta bakıyorsan İstanbul'a göre daha kısıtlıdır. Oraların hocalarını araştırıp, gerekirse ücretsiz deneme dersi isteyebilirsin.
3 ay önce kötü olan bir kurs yeni bir hoca kadrosu ile pekala iyi olmuş olabilir. Yanıltıcı bir yöntem bence.

ben hiç İngilizce kursuna gitmedim ama hepsinin kötü olup para tuzağı olacağını düşünüyorum. Belki bir noktaya kadar belli kalıpları öğretebilir ama konuşturma kısmını yapamaz. Çocukluktan gelmesi lazım bunun.

TE="vivelafrance, post: 41796018, member: 350049"]Kötü diye çıkarım yapamazsın ki, eğer lokasyon olarak Uşak'ta bakıyorsan İstanbul'a göre daha kısıtlıdır. Oraların hocalarını araştırıp, gerekirse ücretsiz deneme dersi isteyebilirsin.
3 ay önce kötü olan bir kurs yeni bir hoca kadrosu ile pekala iyi olmuş olabilir. Yanıltıcı bir yöntem bence.[/QUOTE]
Uşakta su şekilde işliyor sistem mesela british USAK şubesi konuşarak gramer diyor ve tüm hocalardan ona gore işliyor USAK amerikan kültür en iyi şekilde grammer ogretiyiruz diyor uşakta kurslarin belli bir sistemi var öğretmenler ona gore calisiyor

Haklisin ben gramer ve kelime öğrenip yurtdisina gidecegim nasil olsa orda konusmayi ogrenirim ama bazi kurslar bir gramer bile ogretemiyorlar

Uşak'ta Englishways var bilir misin? Duygu Özyurt ismini duymadıysan bi araştır derim.

Sen boşver kursu mursu, sadece gramer ve kelime öğrenmek istiyorsan Youtubeda falan bir suru var, AngloLink tavsiye edebilirim sana. Az da olsa temelin var mı?

Bence iyi bir hoca bulup nerede çalışıyorsa oraya yazılmak en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…