ben hiç İngilizce kursuna gitmedim ama hepsinin kötü olup para tuzağı olacağını düşünüyorum. Belki bir noktaya kadar belli kalıpları öğretebilir ama konuşturma kısmını yapamaz. Çocukluktan gelmesi lazım bunun.Merhaba arkadaşlar son zamanda her yerde bir sürü İngilizce kursu var hangisi iyi seçerken zorlanıyoruz hangisinin kötü olduğunu bilirsek elemek adına güzel olacağını düşünüyorum gittiğiniz ama beğenmediginiz İngilizce kursunun adını şube adını ve şikayetinizi yazarsanız gerçekten çok sevinirim Benimkiler uşak bitish culture:grameri öğretemiyorlar ve sürekli test verip gidiyor öğretmenler uşak american culture : grameri çok güzel ogretiyorlar speaking hocalarıda iyi fakat siniflar 17-18 kişi sanırım şimdi sayıyı maximum 15 kişiolacak sşekilde düzenlediler Şimdiden tesekkurler
Haklisin ben gramer ve kelime öğrenip yurtdisina gidecegim nasil olsa orda konusmayi ogrenirim ama bazi kurslar bir gramer bile ogretemiyorlarben hiç İngilizce kursuna gitmedim ama hepsiogretemiyirlapara tuzağı olacağını düşünüyorum. Belki bir noktaya kadar belli kalıpları öğretebilir ama konuşturma kısmını yapamaz. Çocukluktan gelmesi lazım bunun.
Ben ankaraya yazları geliyorum ücreti nedir?olan varsa cok uyguna gramer öğretebilirim
Ankarada olan varsa cok uyguna gramer öğretebilirim
Uşak'ta Englishways var bilir misin? Duygu Özyurt ismini duymadıysan bi araştır derim.
Bir kur 750 felanBu kurslarin fiyatlari ne kdr acaba
Saati 50Ben ankaraya yazları geliyorum ücreti nedir?