Sağlıklı olup olmadığı konusunda bir bilgim yok o yüzden yorum yapamam.Ama şu var, ben kalkıp 20 tl ye bot, 10 tl ye çanta almıyorsam, tenime temas eden benim bir şekilde imzam olan bir parfümü de 5,10 tl ye almam.Kalite sadece giyimden geçmez kokuda da kalite olmalı bence.
Açık parfüme ön yargılı değilim. Ama D&P hayatta kullanmam 1 kere aldım kullanamadım zaten o aşırı alkol kokusu genzi yakması cabası. Tene sıksan yakıyor kabarıyor kıyafete sıksan leke yapıyor. Ben birtane açık parfüm markası bilirim oda bargello çokta sık almam alırsamda lacoste'un classiini alırım. Çoğunluklada orjinal kullanırım. Hee birde avondan da almam ben hayvanlar üzerinde deney yapan firmalardan uzak duruyorum çünkü..
tatlım kımsenın neyı tercıh edecegını bılmem mesela ben ayakkabıda orjınal dsnda hc kullanmadım ama kıyaftte hoşuma gıtmesı yeterlı her ınsanın dusuncesı farklı ama bırsey pahalı oluncada sağlıklı olmuyor evet dp nın agır kokuları var d21 ı kullandığımdan kullmk ısteyenlere soyledım bırsey
Sen de haklısın bu tabi tercih meselesi.Ben fiyat ile kalitenin doğru orantılı olduğunu düşündüm hep.Mesela insan şunu düşünmüyor değil,Dünyaca ünlü markalar bu parfümleri üretirken bir çok teste tabi tutuyorlar bunun için de ciddi bir bütçe,ve işin eğitimini almış uzmanlar gerekiyor.Dp de işler nasıl yürür bilmiyorum.Benim fikrim bu yönde :)
sende haklısın :) pekı canım ben sana bır ornek vereyim marka vermeyeyım reklam denılmesın az once bı yorumda olduğu gıbı kullandığım bı ayakkabı fırması vardı gayet kalıtelıydı de ama cok tutulunca bozuyor kendını bunu teklojıdede gordum ozellıkle bılgısayarlarda ve turkıyenın dört tarafında açılmış bı bılındık gıyım magazasındada benım dp yle bır baglatımda yok acık deyınce markasını dedım ve kullanmak ısteyenlere bıldıgım kullandığım bı numarsını verdım :) bu yanı cunku ozellıkle lıse arkadaşlarımızdan adı bellı olmayan 1 2 3 tl lık parfüm denılen seylerı kullandıklarını gordum onlardansa bunu tercıh edebılırler bende cıddı rakamlar vermem cunku parfüme vermıslıgım olmuştur ama sımdı vermem herhalde :) benım gıbı düşünende cok kı benım aldığımda 24 tl o fıyata avondada var orda burdada :) bu fıyat bence yeterlı buyuk boy dıye 24 bunun fıyatı bu degıl dıyen olur evet 50 ml 13 tl :) bazılarına açıklama yapmk gerekiyor bılıp bılmede dedıgımı cvp veren oldu cunku :) sızlerde paylasın bızde fıkırlerınıze bakalm demı :)
Evet işte bunu da deneyerek öğreniyorsun, ben yabancı markaların talep fazla olduğunda kaliteden ödün vereceklerini pek zannetmiyorum, muhakkak vardır doğruluk payı.Mesela ben örnek vereyim MAC yıllardır kozmetik ürünlerini kullanırım.Ve bir kere bile pişmanlık yaşamadım çünkü insanlar bu işin usulünü biliyor.Çok basit insanlar seni kalitelisin diye tercih ediyolar ise kaliteden taviz verirsen müşteri kitleni kaybedersin.Canım DP ile alakan da olabilir neden olmasın ticaret bir sektör ve bu sektör de tabi ki sen de ben de bir başkası da çalışacak.Zaten kullandığın ürünü önerdiğin için ben bunu reklam amaçlı falan görmüyorum bilgilendirmen güzel bir şey.Ben de bir dönem sanırım yalnızca bir kere dp'den açık parfüm aldım.Neden bilmiyorum,en başta açık parfüm şişeleri bana itici geliyor kokusundan ziyade bir daha kullanmadım tabi kullanana saygım var neden demem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?