• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama gitti platin rengi saçlarım oldu kül rengi çok mutsuzummmm

aysells

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
70
5
36
Balıkesir
saçımda üst üste cok sık röfle vardı yıllardır düz platin rengi gibi olmuştu.
bu yaz bir kere
kolestonun küllü platin+ çok açık küllü sarı boyasını 2sini karıştırarak boyadım güzel bi sonuç olmuştu beğenmiştim kül tonu 1ayda akıp eski haline dönmüştü ama begenmiştim
şimdide 2 3ton koyulsun istedim saçım
8.1 küllü acık kumrala boyadım ve sonuc berbattt oldu sacım gri renk.ben napayım bu saça şimdi

Eklentiler

• $P1240231.jpg
    $P1240231.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 1.178
  • $P1240232.jpg
    $P1240232.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 2.362
  • $DSCF8691.jpg
    $DSCF8691.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 1.392
  • $DSC01522.jpg
    $DSC01522.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 1.516
Son düzenleme:
cnm yenı halıde guzell ama cok soluk gostermıss senı bence... ınan hadısenın sac rengınden cok senın platın sac rengın daha gusell bencceee... :16:

Kendiniz yaptınız dimi bravo , helal olsun
Ben çok beğendim yeni renginide
Hem hadisenin saç rengi yaşlı işi , hiç beğenmiyorum , yazık etme saçlarına

bencede saçın çok güzel olmuş hiç bozma bi dahakine doğal sarıya boyarsın.

yeni renginize bayıldım..

bildiğim kadarıyla küllü renkler çabuk akar evde boyadıysanızda zaten alttan renginiz çabuk çıkacaktır..

evet kendim evde boyadım.eski saçım platin rengiydi 1. fotodaki halimdi.
küllü açık kumral boyadım evde 3kutu boya ile.ama hiçkimse begenmedi.gri renk oldu cok yaşlı gösterdi sarılıktan eser kalmadı.aslında bende alıştım begendim biraz ama gören hiçkimse begenmiyor yaşlı gösterdi diyor.
balköpüğü renge boyamayı düşünüyoruz 2gün sonra o renk nasıl olur ki bunun üzerine ?

cnm cogunluk cok begenmıs yenı halını ama bana soluk geldı dıger daha canlıymıs keske dokunmasymıssın ben de platın rengını cok severım bence derhal eskı halıne don :( bu arada ben de platın dusunuyodum sız sanırım uzun zamandır bu paltın rengını kullnıyosunuz pekı saclarınızda kırılma yanma olmuyomu ne bılım eskıye oranla bı cansızlık falan cunku sıreklı bı acma ıslemı goruyo saclarınız nasıl uzun sure uzun saclala bu rengı koruyabılıyosunuz cunku benım gorduklerım platın renklı bayanların sacalrı hep kısa ya da bu tesaduf mu??

vav harika olmuş yeni hali öncekide güzelmiş bencede hiç bozma şahsen ben olsam bozmazdım belki ufak rötüşlerle röfle balyaj vb. yaptırabilirsin ama gerek yok diye düşünüyorum hadisenin saçları çık koyu üstelik 40 yaşında gibi gösteriyo

evet konudaki herkes begendide fotoda yine güzel cıkmış ama normalde hiç renk yok tamamen kül rengi gri çok acaip bi renk normalde.
benim saçım yaklaşık 5 6yıldır sürekli katkat röfle var.en son tüm siyahlarıda boyatmıştım düz platin gibi olmuştu.
saçımda kesinlikle hiçbir yanma olmadı bugüne kadar ve de cok sağlam kuvvetli maşallah.ama banyoda saç kremi kullanıyorum ayrıca.banyodan cıkıncada 7/24 krem sürüyorum yoksa taranmıyor sacım kıvırcık.bide en son mavi renk fön suyu aldım kolay taransın diye ondanda cok memnunum.belkide bunlar sayesinde güçlü saçım hiç kırık bile yok 1,5yılı gecti sacımı kestirmiyorum hiç.
bide cok eskiden 5 kez bepanten bemix evigen saç serumlarını sacıma sürmüştüm badem yagı ile ama cok devam etmedim 4 5kez yaptım bıraktım.yinede saclarımda hiçbir yıpranma yok.platinden memnundum az değişiklik olsun sacım koyulsun istedim.ama istediğim renk olmadı işte

evet konudaki herkes begendide fotoda yine güzel cıkmış ama normalde hiç renk yok tamamen kül rengi gri çok acaip bi renk normalde.
benim saçım yaklaşık 5 6yıldır sürekli katkat röfle var.en son tüm siyahlarıda boyatmıştım düz platin gibi olmuştu.
saçımda kesinlikle hiçbir yanma olmadı bugüne kadar ve de cok sağlam kuvvetli maşallah.ama banyoda saç kremi kullanıyorum ayrıca.banyodan cıkıncada 7/24 krem sürüyorum yoksa taranmıyor sacım kıvırcık.bide en son mavi renk fön suyu aldım kolay taransın diye ondanda cok memnunum.belkide bunlar sayesinde güçlü saçım hiç kırık bile yok 1,5yılı gecti sacımı kestirmiyorum hiç.
bide cok eskiden 5 kez bepanten bemix evigen saç serumlarını sacıma sürmüştüm badem yagı ile ama cok devam etmedim 4 5kez yaptım bıraktım.yinede saclarımda hiçbir yıpranma yok.platinden memnundum az değişiklik olsun sacım koyulsun istedim.ama istediğim renk olmadı işte

anladım cnm umarım ıstedıgın renge donersın ama koyu yapma bence eskı sac rengın daha hos bı de yenı sac rengını begenmemenın nedenı kasların bu sac rengıne gore koyu yenı sac rengıne gore yanı ondan da begenmeyebılıyo olabılırmısın ? ya da ben yanlıs goruyo da olabılırım cnm bu arada bence yanı sacede benım fıkrım sana kalmıs tabıkı kasların cok ınce alma cnm bıraz kalın bırak ve de kaz kalemı ya da kas farı kullırsan cok hos olur ıste o zaman bu sac rengı cansız da durmaz ya da kuafore boyat sen bılırsın yıne de cnm cunku yuzun de gopzukmedıgı ıcın hanı gordugum kadarıyla soluyorum

aslında kaşlarım açık renk ve çok seyrek rengi bile belli olmuyor bu yüzden biraz yüzüme renk gelsin diye siyah göz kalemi ile boyadım ogün.boyadım sonra mendille sildim dagılsın diye ben alıştım şimdilik saçlarıma bakalım herkes boyat diyor ailedekiler ama bilmiyrm napıcam

$403902_315688015141806_100001018290942_841350_283920099_n.jpg
saçlarımı hergün yıkadım biraz daha düzgünleşti sanki rengi nasıl sizce son hali.bal köpüğü boya alıp boyuyayımmı oda cok koyu olursa die korkuyorum.sanki yıkadıkca kül rengi akıyor gibime geldi.

aslında kaşlarım açık renk ve çok seyrek rengi bile belli olmuyor bu yüzden biraz yüzüme renk gelsin diye siyah göz kalemi ile boyadım ogün.boyadım sonra mendille sildim dagılsın diye ben alıştım şimdilik saçlarıma bakalım herkes boyat diyor ailedekiler ama bilmiyrm napıcam

anladım cnm dememkı resımde bana ole geldı alıstıysan bence boyatma o zaman ıcıne sınmesı onemlı

Eki Görüntüle 334589
saçlarımı hergün yıkadım biraz daha düzgünleşti sanki rengi nasıl sizce son hali.bal köpüğü boya alıp boyuyayımmı oda cok koyu olursa die korkuyorum.sanki yıkadıkca kül rengi akıyor gibime geldi.

evet bence de bu halı daha guzle olmus renk oturmus kalsın bencede bole daha canlı duruyo sımdı

Eki Görüntüle 334589

tek kelime ile super ...güle güle kullan canım ve çok yakışmış renk..
bence hiç başka renge boyama..

bence son hali gayet güzel. hem küllü renkler yıkadıkça akar, tekrar boyayıp saçınıza zarar vermeyin bence. bu tonlar teninize yakışıyor, bal köpüğü tonları ise yakışmaz bence...

Back