• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Gitti paracklarm bo yere

SELOPXIX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
48
2
86
47
İstanbul
arkadaşlar. yardım edin..dün kızıltoprkata ünlü bir kuaföre gittim...önce upuzun saçlarımı kesti kısacık....oysa ben toplanacak kadar olsun demiştim...neyse kesimde sorun yok....rengini değiştirelim karamel balyaj istiyorum dedim....saçlarım siyah çünkü...aman sakın çok açıcı kullanma benim saçlarım turuncu oluyor kapatamayız dedim..neyse, zaman geçti...aynaya baktım....AMAN ALLAHIMMMM...KARAMEL İSTEDİM BLYAJLARIM RESMEN TURUNCU....bozuldum,önce söllemek istemedim ama bu saçla yaşamak istemedim.söledim.....bu kez tekrar bi işlem yaptı ve boyadı......ŞU AN SAÇLARIM KAHVE GİBİ...üstelik balyaj falan da görünmüyo..üzgünüm...eşim çok kızdı..tam bi fiyasko dedi...250 tl boşıuna vermişsin dedi :uhm: haklı...
kızlar...bugün telefon açıp internetten bulduğum resimleri götürüp ben bundan istiyorum...napacaksan yap desem olur mu......

arkadaşlar. yardım edin..dün kızıltoprkata ünlü bir kuaföre gittim...önce upuzun saçlarımı kesti kısacık....oysa ben toplanacak kadar olsun demiştim...neyse kesimde sorun yok....rengini değiştirelim karamel balyaj istiyorum dedim....saçlarım siyah çünkü...aman sakın çok açıcı kullanma benim saçlarım turuncu oluyor kapatamayız dedim..neyse, zaman geçti...aynaya baktım....AMAN ALLAHIMMMM...KARAMEL İSTEDİM BLYAJLARIM RESMEN TURUNCU....bozuldum,önce söllemek istemedim ama bu saçla yaşamak istemedim.söledim.....bu kez tekrar bi işlem yaptı ve boyadı......ŞU AN SAÇLARIM KAHVE GİBİ...üstelik balyaj falan da görünmüyo..üzgünüm...eşim çok kızdı..tam bi fiyasko dedi...250 tl boşıuna vermişsin dedi :uhm: haklı...
kızlar...bugün telefon açıp internetten bulduğum resimleri götürüp ben bundan istiyorum...napacaksan yap desem olur mu......

canım bence 1-2 günde saç bu kadar yıpratılmamalı kesinlikle öle kullan saç dinlendikten sonra degiştir derim...........

canım bence sen birazcık bekle, saçın sanırım ööle beklenemeyecek kadar kötü diil, acil bişi yok yani...balyajların saçını yıkadıkça alttan akacaktır ve mutlaka belli olmaya başlayacaktır..bi ööle gör saçını, ondan sonra karar ver bence..

iyide 1-2 ay sonra kuaföre giderse düzelt derse kuaför şimdi mi aklın başına geldi memnun kalmasan şimdiye kadar gelirdin demezmi :olmaz: kesilip kahveye boyanmış saça 250 lira çok fotoğrafları götürüp istediğinizi yaptırın bence yıpranır dersenizde bitkisel boyalar kullansın 250 lira vermişsiniz az bir para değil üstelik saçınızda kısa

canım bence gıt resımlerı goster adama vede dekı 1 hafta sonra gelecegım ve benım sacımı hıc para almadan bu hale getıreceksın..ve o 1 haftayıda sacını dınlendrmek ıcın ıstedıgını soylekı bılsın..1 hafta boyunca sacına yag sur bakım yap mfazla tarama sampuansız yıka vs sac toparlansın ve gıt boyat:asigim::kahve:

canım bence gıt resımlerı goster adama vede dekı 1 hafta sonra gelecegım ve benım sacımı hıc para almadan bu hale getıreceksın..ve o 1 haftayıda sacını dınlendrmek ıcın ıstedıgını soylekı bılsın..1 hafta boyunca sacına yag sur bakım yap mfazla tarama sampuansız yıka vs sac toparlansın ve gıt boyat:asigim::kahve:

kesinlikle katılıyorummm
yapman gerekn sey tam olarak bu cnmm
hiç üzme kendini parayı alıyosa hizmetide yapmak zo-run-da !!:oklava:

canım 250 tl az para mı yaa git nasıl istiosan yaptır saçlarını bakım falan yapar bi şekilde yıpranmasına mani olur saçlarının ve olmalı da zaten :(

birkere benim takıldığım nokta şu ki çoğu kuaför saçı boyayıp işlemini yapıp öyle güzelce kesimini yapıyor ki boyadan açıcıdan yıpranan saç uçları kendine gelsin. yani ben hep böyle biliyorum yanlış mı tesadüf mü bilmem.
ama tabi kestiği saça 250 ytl almış saçlarım uzun demiştiniz kimbilir ona ne kadar isteyecekti.

Back