Gitsem mi Gitmesem mi ?

farklı bir ilde yaşamak cezbedici gibi görünsede inan bana zor. tamam hayatı öğrenmek falan ama bence gerek yok. zaten okul bitince atanırsınız falan yine gidebilirsiniz. yurt hayatı çok zor. oraya harcayacağın parayla bulunduğun ilde arkadaşlarınla pek çok aktivite yapabilirsin. görmek istediğin yerleri hafta sonları gider görürsün hem bir anlamı olur. gittiğin yeri hergün gezecek halin yok. zaten bir süre sonra sıradanlaşıyor ve sıkıcı oluyor. kısacası tavsiyem kendi evin. her bakımdan çok rahat. bende ailemin yanında okuyacağım. başka bir ilde okumanın zorluğunuda iyi biliyorum

farklı bir ilde yaşamak cezbedici gibi görünsede inan bana zor. tamam hayatı öğrenmek falan ama bence gerek yok. zaten okul bitince atanırsınız falan yine gidebilirsiniz. yurt hayatı çok zor. oraya harcayacağın parayla bulunduğun ilde arkadaşlarınla pek çok aktivite yapabilirsin. görmek istediğin yerleri hafta sonları gider görürsün hem bir anlamı olur. gittiğin yeri hergün gezecek halin yok. zaten bir süre sonra sıradanlaşıyor ve sıkıcı oluyor. kısacası tavsiyem kendi evin. her bakımdan çok rahat. bende ailemin yanında okuyacağım. başka bir ilde okumanın zorluğunuda iyi biliyorum
belki siz kendinize göre haklısınız ama burda ailemin yanında hayat daha zor

git gitmek istiyorsan. nerede yaşıyorsun? byük bir şehirde oturuyorsanız sıkıntı.

İlerde "keşke gitseydim!" dememek için
Şimdi kesinlikle "git!" diyorum...:)

Bence git cnm sonucta boyle bi sans insanin basina bi kere gelir unutmaki bu senin hayatin annenin degil :KK66:

öyle evet ama işte annem aglıyor felan dayanamıyorum ona ragmen gitmek istiyorum

Eger erkek olsaydın askere gitmek zorunda olacaktın o zmn da aglayacaktı peki annesi aglıyor diye gitmeyen oluyor mu askere? Hayır.. Böyle düşün

Neden kendi sehrinde okumayi dusunmuyorsun? Orda bu imkan yok mu? Yoksa konyada bi sevdigin arkadasin falan mi var?

Neden kendi sehrinde okumayi dusunmuyorsun? Orda bu imkan yok mu? Yoksa konyada bi sevdigin arkadasin falan mi var?
kendi şehrimi sevmiyorum çoçuklugmdan beride hep konya hayranıyım yani artık istemyrm kendi şehrimi dar geliyor bana yapapmam kendi şehrimde okursam liseden farkı olmayacak

konya yı çok istiyorum diyorsun da canım beyşehir ilçesi ve küçücük bi yer hiçbir sosyal etkinlik yok. yaşadığın ortamdan kalkıp daha sıkıcı bir yere gitmeden önce iyi düşün derim herşey hayalettiğin gibi olmayacak. benim şehirle işim yok derdim okumak desen anlarımda kaçış için yanlış şehir

Kızlar ben Üniversite ilk yerleşmede yerleşemedim :KK43: şimdi tekrar tercih yapacağım meslek lisesi çıkışlıyım maliye ye geçiş yapmak istiyorum ama kendi şehrimde okumak istemiyorum konya beyşehiri istiyorum ama annem gitmemmi hiç istemiyor ama ben çok istiyorum gitmek yalnız gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum. Sizce Ne yapmalıyım ?
Sınavsız geçişle tercih vereceksiniz obp kaç. Birde yenu mezunsaniz sınavsız geçişte öncelik kendi şehrine yerlestiriliyor şehir dişini verin yine ama yerlesmeme durumu olamayabilir ilk yere şehir dişini yazarsan o yüzden riske girmeyin kendi sehrinizide yazın derim ben hem de şehir dişini yazın.

Sınavsız geçişle tercih vereceksiniz obp kaç. Birde yenu mezunsaniz sınavsız geçişte öncelik kendi şehrine yerlestiriliyor şehir dişini verin yine ama yerlesmeme durumu olamayabilir ilk yere şehir dişini yazarsan o yüzden riskay girmeyin kendi sehrinizide yazın derim ben hem de şehir dişini yazın.
hmmm ayyy hiç bilmiyorum ya çok karışık kafam

2 senelik mi oluyor?
mesafe çok değil bence gidebilirsin hiç olmasa kendi başına yaşayabilmeyi öğrenirsin

X