evet çok istiyorum ben yaaaKesinlikle oku canim!
Kendi şehriniz beyşehire ne kadar uzak?
532 km yani 5 saat 38 dk felanKendi şehriniz beyşehire ne kadar uzak?
aynen evet öyle istiyorumönlisans için gidecekseniz değil mi? kendi ilinizde var ama siz farklı bir il istiyorsunuz sanırım.
evet çok istiyorum ben yaaa
öyle evet ama işte annem aglıyor felan dayanamıyorum ona ragmen gitmek istiyorumKonu egitimin oldugunda dogru karari vermene hic bi zaman 2. 3. Sahislar engel olmasin tercihini sen yap yanlis bir secimde olsa bu senin secimin olmali ne annenin ne babanin sadece senin
ayyyy inşallah çok teşekkür edrim yaoku oku oku!!! Allah yolunu acik etsin insallah :)) büyük basarilar dilerim sana :)) Sonradan annenizin gönlünü alirsiniz :))
ailenizin maddi durumu nasıl ?aynen evet öyle istiyorum
Konu egitimin oldugunda dogru karari vermene hic bi zaman 2. 3. Sahislar engel olmasin tercihini sen yap yanlis bir secimde olsa bu senin secimin olmali ne annenin ne babanin sadece senin
çok şükür iyi yani ama bn ünv. okuyacaksam eger kendi şehrimi istmyrm ki çünkü burda okursam sabah iş akşam okul ordan ev lise hayatım gibi olacak ondanailenizin maddi durumu nasıl ?
siz bilirsiniz ama ben önlisans için şehir dışında okumayı pek doğru bulmuyorum.
önlisans için dememin sebebi, hemen hemen herkes kendi iline yerleşebiliyor çünkü..
çoook istiyorum çok begeniyorum orayı dabence de gidin
gitmek istediğiniz yer çok da uzak değilmiş :)
öyle evet ama bnm annem çok abartıyor babam bşy demiyor anneme kalsa bni burda bile okula göndermeyecek ben ilk olunca tabi zor oluyor ama iştebence de oku ama ortak bir karar alın anne baba rızası olmadan yapılan işlerden de pek hayır gelmiyor.