• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmeyen koku

İyi akşamlar arkadaşlar
ya çok utanarak soracam size ama vagina kokusu çeken varmı ?🙈ben kendimi bildim bileli hep bi iğrenç koku gelir sanki haftalardır duş almamışım gibi. Mesela bugün duş mu aldım akşam iç çamaşırım da kötü koku kalır . Pet de kulanmaya başladım ama fayda etmedi doktora da gittim bana bi lotion verdi o fayda etdi ama onsuz da yapabileceğim bişi varmıdır? Akıntı olur hafif ondan mı geliyor nerden geliyor anlamadım doktor da herşey normal diyor anlamıyorum cidden
kimde daha bu sorun var? Tek bende mi anlayamadım..
teşekkürler 🥰
Bence enfeksiyon var canim ben hep kokudan anlarim enfeksiyon oldugunu. Doktora sikayetini bildirirsen uygun tedaviye başlar. Merak etme düzelir. Geçmiş olsun

Bence enfeksiyon var canim ben hep kokudan anlarim enfeksiyon oldugunu. Doktora sikayetini bildirirsen uygun tedaviye başlar. Merak etme düzelir. Geçmiş olsun
Ama mantar olamaz ondan eminim başka enfeksiyon olabilir mi mantar haricinde ? tekrar gidip düzenli anlatacam kesinlikle vallah bende bi temiz temiz güzel gezmek istiyorum çok sıkıldım bu durumdan
Teşekkür ederim 😘☺️

Ama mantar olamaz ondan eminim başka enfeksiyon olabilir mi mantar haricinde ? tekrar gidip düzenli anlatacam kesinlikle vallah bende bi temiz temiz güzel gezmek istiyorum çok sıkıldım bu durumdan
Teşekkür ederim 😘☺️
Evet canim üç tip enfeksiyon vardir 1. Mantarlarin sebep olduğu 2. Bakterilerin sebep olduğu 3. Parazitlerin sebep olduğu 😊 dr tanıyı koyup tedaviye başlayacaktır

Evet canim üç tip enfeksiyon vardir 1. Mantarlarin sebep olduğu 2. Bakterilerin sebep olduğu 3. Parazitlerin sebep olduğu 😊 dr tanıyı koyup tedaviye başlayacaktır
ay çok sağol hamileyim şuan kesin der doğur öyle gel bakalım belki ona bağlar ama yinede pazartesi gidip konuşacam baksın yinede
Tekrar teşekkürler ❤️❤️

Back
X