• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmeyen koku

Sultan Gezer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
760
499
53
İyi akşamlar arkadaşlar
ya çok utanarak soracam size ama vagina kokusu çeken varmı ?🙈ben kendimi bildim bileli hep bi iğrenç koku gelir sanki haftalardır duş almamışım gibi. Mesela bugün duş mu aldım akşam iç çamaşırım da kötü koku kalır . Pet de kulanmaya başladım ama fayda etmedi doktora da gittim bana bi lotion verdi o fayda etdi ama onsuz da yapabileceğim bişi varmıdır? Akıntı olur hafif ondan mı geliyor nerden geliyor anlamadım doktor da herşey normal diyor anlamıyorum cidden
kimde daha bu sorun var? Tek bende mi anlayamadım..
teşekkürler 🥰

Bence normal değil. Pamuklu iç çamaşırı giymek, günlük ped takmamak, kuru tutmak vs dikkat etmemiz gereken birçok şey var. Bunları bi gözden geçirin, bence farklı bir doktora daha görünün

iltihap olabilir geçici bir durum üzülmeyin. 15 gu günlük saracoglu soğan Kuru tavsiye ediyorum.
O bittikten sonra beslenmenize dikkat edin. Iki güne bir güzel kokulu bitki çaylarını içebilirsiniz melisa nane gibi . Bazen ara verin .
Benim bildiklerim bunlar geçmiş olsun

Bence normal değil. Pamuklu iç çamaşırı giymek, günlük ped takmamak, kuru tutmak vs dikkat etmemiz gereken birçok şey var. Bunları bi gözden geçirin, bence farklı bir doktora daha görünün
Pamuklu giyerim hep özelikle pamuk alırım herzaman ama ped takmayınca da hergün değiştirmem gerekiyor bazen akıntı fazla oluyor ozaman da pantolona geçiyor yani bi kaç doktor daha değişdim hepsi örnek alıyor laboratuvar gönderiyor ama nedense bişi çıkmıyor

iltihap olabilir geçici bir durum üzülmeyin. 15 gu günlük saracoglu soğan Kuru tavsiye ediyorum.
O bittikten sonra beslenmenize dikkat edin. Iki güne bir güzel kokulu bitki çaylarını içebilirsiniz melisa nane gibi . Bazen ara verin .
Benim bildiklerim bunlar geçmiş olsun
Ama senelerdir böyle 🙈 dediklerinizi yapacam kesinlikle umarım faydası olur
Teşekkür ederim ✨

Günlük ped kullanmayın pamuklu beyaz camasir kullanin. Kuru tutun hep. Bir de kefir için.

Aklıma bir tek mantar geliyor ,başka neden olur ki öyle koku :/ ben hiç bilmiyorum koku . O yüzden ne desem boş .
her gün alın duş , bacak aranız terliyor da ter ile mi karışıyor acaba :/

vajinal mantar kokulu akinti yapmaz nadiren eksimsi olurmus.ama enfeksiyon yapar.tavsiyem sekeri cok tuketiyorsaniz kesmeniz ,kefir icmeniz,bol su..ama mutlaka vardir bir nedeni.

Benimde olur senelerdir. Enfeksiyon falan da yok. Günlük ped çok zorda kalmazsam kullanmam. Akıntım olduğunda sürekli değiştiririm çamaşırımı hiç ıslak kalmaz. Temizliğime çok dikkat ederim ama oluyor yani. Eskiden çok rahatsız olurdum şimdi o kadar değil azalmış da olabilir bilemiyorum

Yok balık gibi değil daha hiç mantar enfeksiyonu bile olmadım tek hamile sürecinde olmuşdu ilk defa 😢
Ama var bir sey demek yoksa neden oyle koksun ki?Araştırıp iyi bir doktor bul bence cok önemli.Bende enfeksiyondan koku vardi spiral kaynakliymis cikarildi bitti şükür kurtuldum öyle

Aklıma bir tek mantar geliyor ,başka neden olur ki öyle koku :/ ben hiç bilmiyorum koku . O yüzden ne desem boş .
her gün alın duş , bacak aranız terliyor da ter ile mi karışıyor acaba :/
Ne güzel ya bilmeyin de hiç zaten 😞
Bacak aram terlemiyor aslında bide mantar tek hamile sürecinde oldu ondada sarı akıntı oluyor ve balık gibi kokuyor ondan biliyorum ki o değil
Of of 😑

Ne güzel ya bilmeyin de hiç zaten 😞
Bacak aram terlemiyor aslında bide mantar tek hamile sürecinde oldu ondada sarı akıntı oluyor ve balık gibi kokuyor ondan biliyorum ki o değil
Of of 😑
En iyisi doktorunuzdan tekrar yardım istemek , içinize sinmiyorsa başka bir doktor ile görüşmek . Bence normal bir durum değil :/

vajinal mantar kokulu akinti yapmaz nadiren eksimsi olurmus.ama enfeksiyon yapar.tavsiyem sekeri cok tuketiyorsaniz kesmeniz ,kefir icmeniz,bol su..ama mutlaka vardir bir nedeni.
Evet şeker severek yerim ondan vazgeçim ozaman. Hep özenirim böyle başkalarına istedikleri gibi bacaklarını açıp otururlar ben hep kapatmalıyım koku sizmasın diye 😢

Benimde olur senelerdir. Enfeksiyon falan da yok. Günlük ped çok zorda kalmazsam kullanmam. Akıntım olduğunda sürekli değiştiririm çamaşırımı hiç ıslak kalmaz. Temizliğime çok dikkat ederim ama oluyor yani. Eskiden çok rahatsız olurdum şimdi o kadar değil azalmış da olabilir bilemiyorum
Aynı durumdayız ya resmen
Doktora gittinizmi hiç ? Ne dediler ?

Back
X