Gitmeye çekiniyorum :(

Sbs sorulari zor degildi seni yanilmis ne demek ya siz kac defa ful yaptiniz da sonucun yaniltici oldugunu soyluyorsunuz anlamadim cok iyi bir anadolu lisesinde okudum onu anlatmaya calismistim yani okulumdan dolayi bu ozguven. Ogrenciler bana gicik fazlasiyla ama alay edemezler etseler bile umrumda olmaz ben sadece hocanin tepkisinden cekiniyorum

Evet soylediginiz cok dogru zaten bu hoca da hep diyordu sinavda basarili olmaniz sadece o ana bagli diye. Ama iste cekiniyorum herkes benden cok fazla sey bekliyordu cunku.

Yuzyuze konusursam kesin aglarim ya off

Valla hic oyle olmuyordu ilginc bir sekilde. Cok da fazla para oduyorlar oraya ama hepsi alismis hakaretlere falan.

egonu yerle bir mi ettim canım kusura bakma pardon he he tam sen devam et hocanla ders çalış tatlım

egonu yerle bir mi ettim canım kusura bakma pardon he he tam sen devam et hocanla ders çalış tatlım
Konudan bir hayli uzaksiniz anlasilan. Yazdiklarimi yanlis yorumladiniz. Egom sizin yerle bir edemeyeceginiz kadar yüksek tesekkur ederim yorumlariniz icin

Konudan bir hayli uzaksiniz anlasilan. Yazdiklarimi yanlis yorumladiniz. Egom sizin yerle bir edemeyeceginiz kadar yüksek tesekkur ederim yorumlariniz icin
belli yüksek olduğu o yüzden konu açıp yardım diliyorsun kuzenimde sbs de full çekti senin kadar ego yapmadı sorular kolaydı dedi kabul et artık o sınavda full çeken çok yanlız değilsin , üniversite sınavında dagerçek seviyen orta çıkmış işte :) neyse hocanın karşısına çık işte o yüksek egonla niye dert ediyosun ki :) kafan karışık sanırım .

Yuzyuze konusursam kesin aglarim ya off

Ay boşver ya, valla hayattaki en büyük derdin bu olsun, ağlamak iyidir, adam ya acır, ya da uyuz olur. Acırsa iyi hiçbir şey yapmadan hadi derse geç der. Uyuz olursa kovar sen de fakir ama gururlu genç olarak çok çalışır onu utandırsın inat edip çok çalışarak dönüşün muhteşem olur. İki durumda da gördüğün gibi sen kazanıyorsun.

Su an hakikaten guluyorum ya. Durumu anlamaniz icin ful yaptigimi soyledim hani o hocadan niye ucretsiz ders aldigimi acikladim bana neden bu kadar guvendigini yani. Ama siz basladiniz hemen zaten kolaydi bosuna ozguven yapmissin gercek sonucun bu bilmem ne. Neden bu kadar tepki gosterdiniz? Beklediginiz cevabi verdim egom yuksek dedim susarsiniz diye ama uzatiyorsunuz. Sorularin kolay oldugunu kabul ediyorum lakin benim seviyemde bir okulda okuyan kisi sayisi belli yani sistem sizin sandiginiz gibi degil sinav kolaydi diye herkes fen lisesine mi gidiyor Allah askina? Ne is yapiyorsunuz cok merak ediyorum ya da okuyorsaniz ne okuyorsunuz? Hicbir sey yokken bana egon yuksek diyen sizdiniz simdi de dalga geciyorsunuz. Ilginc hakikaten.

Ay cok guldum yaa tesekkur ederim yazdiklariniz icin dogru soyluyorsunuz

Aman canim olabilir boyle seyler illa cok yuksek alacaksin diye bir sey yok, utanma cekinme. Yine ders al hocadan. Kimse bisi diyemez. Istemiyorsa da eyvallah dersin baskasini bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…