Gitmeye çekiniyorum :(

sbs soruları zor değildi seni yanıltmış anlaşılan öğretmenin fazla özgüven yüklemiş olan bu , bence öğretmenini değiş daha temkinli bir öğretmen bul tavsiyem birde diğer öğrenciler sana gıcıksa senle alay ederler bumu bize savunduğun öğrenci derler daha çok moralin bozulur
Sbs sorulari zor degildi seni yanilmis ne demek ya siz kac defa ful yaptiniz da sonucun yaniltici oldugunu soyluyorsunuz anlamadim :KK70: cok iyi bir anadolu lisesinde okudum onu anlatmaya calismistim yani okulumdan dolayi bu ozguven. Ogrenciler bana gicik fazlasiyla ama alay edemezler etseler bile umrumda olmaz ben sadece hocanin tepkisinden cekiniyorum

Canım sürekli derece yapan öğrenci de olsan sınav zamanı ruh halin o günkü motivasyonun hele ki kızsın regl durumun sınavı o kadar etkiliyor ki..Öğretmenin anlayacaktır bunu sana motivasyon vermeye çalışacaktır bence asıl önemli olan ikincisi diye ve hatta sen de bence moralini bozma çalıştığın sürece yaparsın inşallah ,üzülme olur mu ..gerçekten sınav anında her şey olabilir kimse kimseye bu yüzden kızmamalı , şaşırmamalı
Evet soylediginiz cok dogru zaten bu hoca da hep diyordu sinavda basarili olmaniz sadece o ana bagli diye. Ama iste cekiniyorum herkes benden cok fazla sey bekliyordu cunku.

Gitmeden öğrenemezsiniz ne tepki vereceğini, en fazla ne diyebilir? Güvenimi boşa çıkardın :KK43: Siz de "o zaman o kadar güvenmeseydiniz." deyip çıkarsınız kapıdan, sizi kamçılar bu durum.

İyi ihtimalle de sorun etmez, öğreneceğiniz şey ne ise öğrenirsiniz. Sınavı kazanmamak, sıradan bir insanın sizin hakkınızda ne düşündüğü falan önemli değil genel hayatınızda, çekineceğiniz bir şey yok o yüzden. Ama mesaj yollamayın yüzyüze konuşun.
Yuzyuze konusursam kesin aglarim ya off :KK43:

Neyde birinci oldunuz tamam öğretmenizin size destek vermesi güzel ama size destek verirken diğer öğrencileri kötülemesi çok yanlış geri zekalı falan ne demek oluyor o öğrencilerin yerinde olsam o kursu bırakırdım açık ve net.
Valla hic oyle olmuyordu ilginc bir sekilde. Cok da fazla para oduyorlar oraya ama hepsi alismis hakaretlere falan.

Sbs sorulari zor degildi seni yanilmis ne demek ya siz kac defa ful yaptiniz da sonucun yaniltici oldugunu soyluyorsunuz anlamadim :KK70: cok iyi bir anadolu lisesinde okudum onu anlatmaya calismistim yani okulumdan dolayi bu ozguven. Ogrenciler bana gicik fazlasiyla ama alay edemezler etseler bile umrumda olmaz ben sadece hocanin tepkisinden cekiniyorum
egonu yerle bir mi ettim canım kusura bakma pardon :KK70: he he tam sen devam et hocanla ders çalış tatlım

egonu yerle bir mi ettim canım kusura bakma pardon :KK70: he he tam sen devam et hocanla ders çalış tatlım
Konudan bir hayli uzaksiniz anlasilan. Yazdiklarimi yanlis yorumladiniz. Egom sizin yerle bir edemeyeceginiz kadar yüksek tesekkur ederim yorumlariniz icin :KK36:

Konudan bir hayli uzaksiniz anlasilan. Yazdiklarimi yanlis yorumladiniz. Egom sizin yerle bir edemeyeceginiz kadar yüksek tesekkur ederim yorumlariniz icin :KK36:
belli yüksek olduğu o yüzden konu açıp yardım diliyorsun :KK70: kuzenimde sbs de full çekti senin kadar ego yapmadı sorular kolaydı dedi kabul et artık o sınavda full çeken çok yanlız değilsin , üniversite sınavında dagerçek seviyen orta çıkmış işte :) neyse hocanın karşısına çık işte o yüksek egonla niye dert ediyosun ki :) kafan karışık sanırım .

Yuzyuze konusursam kesin aglarim ya off :KK43:

:KK70: Ay boşver ya, valla hayattaki en büyük derdin bu olsun, ağlamak iyidir, adam ya acır, ya da uyuz olur. Acırsa iyi hiçbir şey yapmadan hadi derse geç der. Uyuz olursa kovar sen de fakir ama gururlu genç olarak çok çalışır onu utandırsın inat edip çok çalışarak dönüşün muhteşem olur. İki durumda da gördüğün gibi sen kazanıyorsun.

belli yüksek olduğu o yüzden konu açıp yardım diliyorsun :KK70: kuzenimde sbs de full çekti senin kadar ego yapmadı sorular kolaydı dedi kabul et artık o sınavda full çeken çok yanlız değilsin , üniversite sınavında dagerçek seviyen orta çıkmış işte :) neyse hocanın karşısına çık işte o yüksek egonle niye dert ediyosun ki :) kafan karışık sanırım .
Su an hakikaten guluyorum ya. Durumu anlamaniz icin ful yaptigimi soyledim hani o hocadan niye ucretsiz ders aldigimi acikladim bana neden bu kadar guvendigini yani. Ama siz basladiniz hemen zaten kolaydi bosuna ozguven yapmissin gercek sonucun bu bilmem ne. Neden bu kadar tepki gosterdiniz? Beklediginiz cevabi verdim egom yuksek dedim susarsiniz diye ama uzatiyorsunuz. Sorularin kolay oldugunu kabul ediyorum lakin benim seviyemde bir okulda okuyan kisi sayisi belli yani sistem sizin sandiginiz gibi degil sinav kolaydi diye herkes fen lisesine mi gidiyor Allah askina? Ne is yapiyorsunuz cok merak ediyorum ya da okuyorsaniz ne okuyorsunuz? Hicbir sey yokken bana egon yuksek diyen sizdiniz simdi de dalga geciyorsunuz. Ilginc hakikaten.

:KK70: Ay boşver ya, valla hayattaki en büyük derdin bu olsun, ağlamak iyidir, adam ya acır, ya da uyuz olur. Acırsa iyi hiçbir şey yapmadan hadi derse geç der. Uyuz olursa kovar sen de fakir ama gururlu genç olarak çok çalışır onu utandırsın inat edip çok çalışarak dönüşün muhteşem olur. İki durumda da gördüğün gibi sen kazanıyorsun.
Ay cok guldum yaa:KK70: tesekkur ederim yazdiklariniz icin dogru soyluyorsunuz

Merhaba herkese. Ben lise sondayim universiteye hazirlaniyorum. Senenin basinda bir matemetik hocasi beni aramisti sana ucretsiz ders vermek istiyorum demisti ihtiyac duydukca birkac defa gittim oraya derse. Ama cekiniyordum biraz cunku ordaki ogrenciler degisik biraz ve hocanin tavirlari da ilgincti digerlerini gaza getirmek icin surekli beni ovuyor ve acik acik herkese siz gerizekalisiniz kapasiteniz belli enur sizin gibi degil falan diyordu. Kendince rekabet yaratmaya calisiyordu yani. Bana da her firsatta derece yapacagimi soyluyordu. Ama ygs bekledigimin cok cok altinda geldi. Ben simdi ordaki hocama karsi borclu hissediyorum derece yapamadim ve sonucta oraya ucretsiz gittim. normalde gercekten cok yuksek fiyata ders veriyor ve cok iyi bir hoca.
Ygsden sonra aradi acmadim cunku cok utaniyorum daha kac yaptigimi bile bilmiyor hic konusmadik. Simdi lys icin derse ihtiyac duyuyorum oraya gitmem gerekiyor ama cok cekiniyorum. Hem kotu yaptigim icin hem de hocanin tavirlarindan dolayi ordaki ogrenciler bana gicik oluyor o yuzden gitmek istemiyorum kotu bir tepkiyle karsilasmaktan korkuyorum.
Hocayla calissam 2 saatte halledecegim konu icin 1 haftadir ugrasiyorum. Ama dedigim gibi gitmeye de utaniyorum. Belki de kotu yaptigimi duyunca beni calistirmak istemez. Ne yapayim sizce lutfen bir seyler yazin :KK43:
Aman canim olabilir boyle seyler illa cok yuksek alacaksin diye bir sey yok, utanma cekinme. Yine ders al hocadan. Kimse bisi diyemez. Istemiyorsa da eyvallah dersin baskasini bulursun

X