B
busra_tuna
Ziyaretçi
- Konu Sahibi busra_tuna
Gitmem gerek bu şehirden
Bir rüya oldun sevdamın gergefinde
Neden çocuklar beni gösteriyor
Yağmur yağsa güneşin yerine
Ha gayret güzelim gayret
Biter elbet bu yağmur sabret
bu şehride terk ediyorum sonunda...senden bir iz gördüğüm ne varsa çıkarıyorum tek tek hayatımdan..ama bu şehri terk etmek en çok
zoruma giden...hatırlasana sevgilim bu şehirde bulmuştum seni..
Sensizlikten olsa gerek
Çekilmez oldu buralar
Hep benle beraber bulamadıklarım
Bak cesaretim yok artık
Geç oldu yorgunum
Yine deli oldum sayende
Saçında rüzgar
Ha gayret güzelim gayret
senden sonra en çok bu şehri sevmiştim ben...her sokakta,her köşede senden bir iz bulduğum ve bana hep seni hatırlatmaya mahkum bu şehri sevmiştim..sen gittikten sonra öyle çok yalnız kaldımki...öyle çok ağladımki...beni hiç yalnız bırakmadı bu şehir...benimle birlikte ağladı gökyüzü,benimle isyan etti deniz,bütün yollar teselli etti beni,söz verdiler;geri getireceklerdi seni...
aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum...kaç mevsimdir gökyüzüyle ağladım kaç zamandır denizle isyan ettim bilmiyorum..yoktun hala sen..beklemekten yorgun düşmek üzereyken bedenim bi karar verdim..seni bana getirmeyen bu yollardan geçip bu şehri terk edecektim..
Ayrılıktan olsa gerek
Gecikiyor sabahlar
Hep benle beraber unuttuklarım
Dönmüyor epeydir başım
Denizler yalan
Sevmek ateş olurmuş derler
Yanmak yalan
bu şehirde mi sana benziyordu? beni yıllardır geleceğin yalanına inandıran ve onu terk etmeme izin vermeyen bu şehirde sana benziyordu...artık inanmıyorum hiç birinize...denizler yalan...sevmek ateş olurmuş derler yanmak yalan...
Şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar
Yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz
Bir çocuktum sevmiştim
Avuçlarımda aynalar
Gayret et güzelim elini uzat
Ha gayret güzelim gayret
bir yerde okumuştum.."bi şehre aşkın için gelmek güzel fakat sakın bi şehri aşkın için terk etme" diyordu..bu şehir bunu hakediyormu bilmiyorum...bildiğim tek şey seni unutmayı beceremiyorum...geri dönersen beni bulurmusun onuda bilmiyorum...ama ne olur bu şehre haksızlık etmeme izin verme...
Bir rüya oldun sevdamın gergefinde
Neden çocuklar beni gösteriyor
Yağmur yağsa güneşin yerine
Ha gayret güzelim gayret
bu şehride terk ediyorum sonunda...senden bir iz gördüğüm ne varsa çıkarıyorum tek tek hayatımdan..ama bu şehri terk etmek en çok
zoruma giden...hatırlasana sevgilim bu şehirde bulmuştum seni..
Sensizlikten olsa gerek
Çekilmez oldu buralar
Hep benle beraber bulamadıklarım
Bak cesaretim yok artık
Geç oldu yorgunum
Yine deli oldum sayende
Saçında rüzgar
Ha gayret güzelim gayret
senden sonra en çok bu şehri sevmiştim ben...her sokakta,her köşede senden bir iz bulduğum ve bana hep seni hatırlatmaya mahkum bu şehri sevmiştim..sen gittikten sonra öyle çok yalnız kaldımki...öyle çok ağladımki...beni hiç yalnız bırakmadı bu şehir...benimle birlikte ağladı gökyüzü,benimle isyan etti deniz,bütün yollar teselli etti beni,söz verdiler;geri getireceklerdi seni...
aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum...kaç mevsimdir gökyüzüyle ağladım kaç zamandır denizle isyan ettim bilmiyorum..yoktun hala sen..beklemekten yorgun düşmek üzereyken bedenim bi karar verdim..seni bana getirmeyen bu yollardan geçip bu şehri terk edecektim..
Ayrılıktan olsa gerek
Gecikiyor sabahlar
Hep benle beraber unuttuklarım
Dönmüyor epeydir başım
Denizler yalan
Sevmek ateş olurmuş derler
Yanmak yalan
bu şehirde mi sana benziyordu? beni yıllardır geleceğin yalanına inandıran ve onu terk etmeme izin vermeyen bu şehirde sana benziyordu...artık inanmıyorum hiç birinize...denizler yalan...sevmek ateş olurmuş derler yanmak yalan...
Şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar
Yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz
Bir çocuktum sevmiştim
Avuçlarımda aynalar
Gayret et güzelim elini uzat
Ha gayret güzelim gayret
bir yerde okumuştum.."bi şehre aşkın için gelmek güzel fakat sakın bi şehri aşkın için terk etme" diyordu..bu şehir bunu hakediyormu bilmiyorum...bildiğim tek şey seni unutmayı beceremiyorum...geri dönersen beni bulurmusun onuda bilmiyorum...ama ne olur bu şehre haksızlık etmeme izin verme...