Çok şükür lıhusa depresyonunu 1 senemi de almış olsa atlattım rabbime şükürler olsun Allah bütün kadınlara güç kuvvet versin
Doğumdan 3 hafta sonra idrar yolu enfeksiyon geçirdim. Sonra antibiyotik aldım bıraktım yine geldi yine antibiyotik bu böyle böyle 1 seneden fazla gitti. Jinekolog, ürolog, nöro ürolog gitmediğim doktor kalmadı her kafadan bi ses çıktı. Artık antibiyotik kullanmak istemiyorum. Psikolojik ve bedensel sınırdayım artık. 2 evladım var eşim çalışıyor nasıl yapayım? Aklımı kaybetmek istemiyorum sadece yanma vs de değil sanki rahmimde 10 kiloluk bir ağırlık varmış gibi hissediyorum üstüne de karın ağrılrım cabası. Bir arkadaşım,,sen ikinciyi de mi sezeryan doğumla dünyaya getirdin? “ bende evet deyince benim arkadaşımda da aynısı oldu alt karını keserken orada bir sinire zarar vermişler dedi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Yada sık sık hele ki antibiyotik tedavisü bitince tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu yaşayan oluyor mu? Bir ilaç tavsiye edildi bana Türkiyeden İlaç ismi verebilir miyim bilmiyorum P*rinol belki duyan kullanan vardır allah rızası için bilen varsa yazsın
Çok gecmiş olsun turna yemişi ve d monnuZ diye bir takviye var onlar iyi geliyor dene istersen ve bol su sıcak tut kendini o ilaç hakkında bir bilgim yok inşallah geçecektir Rabbim şifa versin inşallah