arkadaşlar çok şükür dert değilde 12 yaşındaki kızıma sürpriz yapmak istiyorum gitar alıcam çok istiyor ama hiç anlamıyorum nereden alabilirim orta halli bir marka nedir nasıl alabilirim birde int alsam acaba sorun olurmu hepsiburada güvenilirmi bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi
60 80 liraya orta düzey bir gitar bulabilirsin . çok alakaya maydonoz yerlerde satıldığını gördüm :) hangi şehirdesin . bu gitar kursu veren yerlerde satılıyor en güveniliri orası olur bence
60 80 liraya orta düzey bir gitar bulabilirsin . çok alakaya maydonoz yerlerde satıldığını gördüm :) hangi şehirdesin . bu gitar kursu veren yerlerde satılıyor en güveniliri orası olur bence
o dediğiniz sitede var. klasik gitar alın. akustik gitar almayın tipleri benzer. ilk klasik gitar ile başlasın. çok harika bir hediye olmuş. ben de o yaşlarda başlamıştım. çok mutlu olacak sevgiler.
o dediğiniz sitede var. klasik gitar alın. akustik gitar almayın tipleri benzer. ilk klasik gitar ile başlasın. çok harika bir hediye olmuş. ben de o yaşlarda başlamıştım. çok mutlu olacak sevgiler.
evet canım çok mutlu olucak boynuma sarılmasını hayal edebiliyorum o zaman bu gün sipariş vericem inş düzgün gelir teşekkür ederim evet penada aklımda bir kaç renk alıcam
bilindik internet sitelerini tavsiye ederim markafoni gibi, hepsiburada farklı birçok magaza var güvenilirmi bilinmez, genelde bu hepsiburadaya magaza açanlar istanbulda oluyorlar arayın adreslerini alın elden alışveriş yapın