git gel yaşayan nişanlı

Kafanın karışacağı bir durum yok ayrıldın bitti aynı şeyleri yine mi yaşamak istiyosun? Belayı cekmeyin kızlar kendinize hasta birini siz mi tedavi ededeksiniz sonra memnun kalmıyolar sizlere saldırıyolar

Bazen oturup düşününce olan olayları iyi ki vaz geçmişim diyorum , ailesi de kendi de doğrucu insanlar dedikleri olacak , nişan çarşısını yapmak için ben annemle onların şehrine gittik, onun annesi arayıp bana söyledi annemle iletişime geçmedem , haliyle aile bireylerim tepki gösterdi ne kadar saçma diye böyle tepki verdikleri için size tevazu lazım gibi laflar duydum

Aynen öyle bu tip bir adama bin gönlüm olsa birini vermem. Allahın eziği derim, özgüvensiz derim.
Bir de şundan ayrıldım diye ayrılık acısı yaşayacağım
Çok var bu adamlardan böyle,hayatı dar ederler kadına,sonrada çeker gider arkada enkaz olan bir kadın bırakırlar.

Çok var bu adamlardan böyle,hayatı dar ederler kadına,sonrada çeker gider arkada enkaz olan bir kadın bırakırlar.
Ben ona da ihtimal vermiyorum açıkçası. Bu adam bir ömür kadını özgüvensiz pasif bir tip haline getirip kendi dışarda her haltı yer takılır. Kadın da evde tıkılı kalıp yaşadığına hayat der.

Ben genel olarak söyledim vardır böyle adamlar çeker giderler.
Bu kişide konu sahibini ciddi kısıtlamalar yapmış,biraz yüz bulsa kaldığı yerden devam eder.

Eski konunu okudum hatırladım. Assla ama asla geri dönme. Hayatı sana zından eder. Nefes alamaz hale gelirsin. Bu kadar her hareketini sorgulayan bir ruh hastası ileri de sana zarar da verir. Hem fiziki hem de psikolojik olarak.
Geri kalan hayatını mahfedersin.
Bu adam gibi kocası olan bir tanıdığım vardı. Kızcağız şapşala dönmüştü. Nerede nasıl davranacağını bilemez hale gelmişti. Çünkü kocası ufacık doğal bir mimikten bile bir sürü manalar çıkarıyor kızı iffetsizlikle suçluyordu.
Kız en sonunda boşandı da nefes aldı. Boşanması da çok zor oldu. Çünkü adam peşini bırakmak istemedi. Kız polisle vs korkuttu da boşanabildi

Teşekkür ederim, ben de terapi ilaç vs ile düzelebilecek bir durum olmadığının farkındayım, üstelik ilişki esnasında defalarca dile getirdim rahatsızlığımı ayrılık olunca kendine dönüp bakmayı seçti, kendimi nasıl emanet edebilirim ki böyle bi durumda

Ne emaneti Allah aşkına?
Siz kedi misiniz de ona emanet oluyorsunuz?
Sizin komple bakış açınızda sorun var.

Kaşınıyorsun sen, git evlen bul mevlanı

Bu soruyu soruyorsan geri döneceksin demektir. Sen de istiyorsun çünkü

buraya yazdığım her mesaj içeriği ne olursa olsun böyle bi algıya yol açıyor , anlaşılmak belki iki üç kelime edip rahatlamak için yazıyorum , kendimi yine açıklıyorum dönme gibi bir niyetim yok karşı taraftan gelen bak çabalıyorum burdayım gibi konuşmalarına insanın içinde acaba mı sorusu oluşabiliyor, bunlar manipülasyon belki , sizi de anlıyorum dışarıdan bakan bir göz olarak net bi şekilde görüyorsunuz durumu benim duygularım kişiden bağımsız kurduğum güzel hayaller de devreye giriyor ,sadece anlaşılmak istedim her mesajda sen dönceksin şöyle böyle gibi tepkileri değil malsf

İyi de kendiniz söylüyorsunuz kafam karışıyor diye demek ki hala umut var, istiyorsunuz. Çünkü net olan, istemeyen insan sormaz bile ayrıldım dersiniz o zaman dertleşmek istersiniz anlarım. Derdini anlatmak ayrı, geri dönme umudu ile ne yapacağım diye sormak çok ayrı. Kendinizi seviyorsanız zaten her yerden engellersiniz bu kişiyi. Sizi gerçekten şüphesiz sevip her halinde yanınızda olanla devam edin yoksa daha çok üzülürsünüz.

anladım kelimelerimi yanlış seçtiğim için kendimi anlatamamışım sanırım sağolun yorumlarınız için ilişiğimin tamamen kesilmesine az kaldı

abla yoruyon he, siz eşinize kendinizi emanet etmiş olmuyo musunuz aynı eve girdiğiniz anda güven duyarak , bunu anlatmaya çalışıyorum da neyse
Emanet olmuyoruz. Karşılıklı sevgi saygı, yoldaşlık başka.
Ayrıca hangi güven?
Adam size güvenin g sini duymuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…