- 26 Eylül 2018
- 771
- 2.161
- 34
Ailenizden başka biri ilgilensin eşya isleriyle.şu eşya meselesini halledip tüm bağlantıyı sıfırlıcam işim gücüm olsa paramı kazansam gidip bırakmıştım çoktan
Bu öküz olan şahsiyet bunlarla kalmazdı,evlilik olsaydı kesim eve tıkar dışarı bile çıkartmazdı evladım burnunun ucunu çıkartamazdın perdeden.Herif piskopatın önde gideni zaten,neyin aklının karışması oluyor böyle.Nişanımdan üç gün sonra ayrıldık, lütfen yol gösterin
Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler...www.kadinlarkulubu.com
Evet böyle adamları engellemen lazım, senin zaten barışmaya gönlün varmış ki açık kapı bırakmışsınsosyal medyadan çıkardım her yerden vatsapta eşyaları halletmek için engel atmamıştım ama biri ayrıldım dediğinde illa engellemesi mi lazım biten bitmiştir
Eline tuşlu telefon bile verir bu tam öyle bir tipBu öküz olan şahsiyet bunlarla kalmazdı,evlilik olsaydı kesim eve tıkar dışarı bile çıkartmazdı evladım burnunun ucunu çıkartamazdın perdeden.Herif piskopatın önde gideni zaten,neyin aklının karışması oluyor böyle.
Evet böyle adamları engellemen lazım, senin zaten barışmaya gönlün varmış ki açık kapı bırakmışsın
o haldeydim zaten insta tivitir kapamıştım tamamen önce uygulamaları sildirdi sonra hadi hesabı temelli kapat durumuna geldi olay , ben gün sonunda iki dkika bakıp gülmeyi eğlenmeyi seviyorum belki anlatamadım bunuEline tuşlu telefon bile verir bu tam öyle bir tip
doğru söylüyorsunuz insan zaman içinde tabi ki de değişir ama bunlar düzelme ihtimali olmayan seyler bana güvenini bu halde bile sağlayamadıysam ömrümü heba edememBu öküz olan şahsiyet bunlarla kalmazdı,evlilik olsaydı kesim eve tıkar dışarı bile çıkartmazdı evladım burnunun ucunu çıkartamazdın perdeden.Herif piskopatın önde gideni zaten,neyin aklının karışması oluyor böyle.
Sizin bu ilişki döngüsünü kırmanız lazım yani onun size yaptıklarının haksızlık olduğunu farkedip daha fazla toksik ilişki yapmamanız lazım. Benim bir arkadaşım her şeyin farkında olmasına rağmen yine de böyle ilişkiler tercih ederdi. Siz öyle olmayın lütfen. Toksik erkek saldrgandır zararlıdır.o haldeydim zaten insta tivitir kapamıştım tamamen önce uygulamaları sildirdi sonra hadi hesabı temelli kapat durumuna geldi olay , ben gün sonunda iki dkika bakıp gülmeyi eğlenmeyi seviyorum belki anlatamadım bunu
Kimse değişmez evladım huyu neyse odur,sakın değişir diyede bekleme .doğru söylüyorsunuz insan zaman içinde tabi ki de değişir ama bunlar düzelme ihtimali olmayan seyler bana güvenini bu halde bile sağlayamadıysam ömrümü heba edemem
çok haklısınızz bunun üzerine çalışıyorum terapi alarak, kaliteli yalnızlık böyle bir ilişkiden daha kıymetli , ilk defa ilişkim oldu bir de çok toydumSizin bu ilişki döngüsünü kırmanız lazım yani onun size yaptıklarının haksızlık olduğunu farkedip daha fazla toksik ilişki yapmamanız lazım. Benim bir arkadaşım her şeyin farkında olmasına rağmen yine de böyle ilişkiler tercih ederdi. Siz öyle olmayın lütfen. Toksik erkek saldrgandır zararlıdır.
Kesin verir ailesiylede görüştürmez benim kadınım ben ne dersem o olur diyebilecek karakterde çünkü.Eline tuşlu telefon bile verir bu tam öyle bir tip
Kendi kullanma özgürlüğünü devam ettiriyor demi..o haldeydim zaten insta tivitir kapamıştım tamamen önce uygulamaları sildirdi sonra hadi hesabı temelli kapat durumuna geldi olay , ben gün sonunda iki dkika bakıp gülmeyi eğlenmeyi seviyorum belki anlatamadım bunu
yok kendi de kullanmıyordu ikimiz de tamamen silelim diyordu ama bu devirde kim kullanmıyor ki , akrabalarım arkadaşlarım var ordan iletişim kuruluyor ediliyor basit bir durum kullanmak istemek bence kendi istemiyorsa az girer ya da silerKendi kullanma özgürlüğünü devam ettiriyor demi..
Uyanıkmış hemde karşılıklı yasaklar getirmiş.yok kendi de kullanmıyordu ikimiz de tamamen silelim diyordu ama bu devirde kim kullanmıyor ki , akrabalarım arkadaşlarım var ordan iletişim kuruluyor ediliyor basit bir durum kullanmak istemek bence kendi istemiyorsa az girer ya da siler
her konuda bu sekildeydi cidden bak ben yapmıyorum sen de yapma , ya da bisi yapıyorum diyor ki bende olsaydı rahatsuz olmaz mıydın etmez miydin, her şeyde yıldırma politikası izliyordu resmenUyanıkmış hemde karşılıklı yasaklar getirmiş.
Adam ciddi rahatsız ve öz güvensiz birisi.her konuda bu sekildeydi cidden bak ben yapmıyorum sen de yapma , ya da bisi yapıyorum diyor ki bende olsaydı rahatsuz olmaz mıydın etmez miydin, her şeyde yıldırma politikası izliyordu resmen
Allah muhafaza, kafasında aldatılmış olma senaryosu kurup sizi öldürebilecek bir adam. Hayır yani iş hayatınıza (hasta ve hocalarla konuşmalarınıza) etkisi yetmiyor gibi bir de hayati tehlike... Hapis de yatmaz.Nişanımdan üç gün sonra ayrıldık, lütfen yol gösterin
Herkese merhaba, üniversite beşinci sınıfta bi insanla tanıştım bana ilgi göstermeye başladı konuşmaya başladık falan sonra niyetini belli etti o da ben de ailelerimize söyledik böyle böyle bir durum var diye hemen aileler tanıştı. Bu dediklerimin hepsi 3-4 ay içinde gerçekleşti. Sonra işler...www.kadinlarkulubu.com
Aynen öyle bu tip bir adama bin gönlüm olsa birini vermem. Allahın eziği derim, özgüvensiz derim.Adam ciddi rahatsız ve öz güvensiz birisi.