git gel yaşayan nişanlı

sutlacc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
82
-16
önceki konumu okuyanlar bilir iki ay önce nişanlımdan ayrıldım bana yine ulaşıp ben seni çok seviyorum çok basit nedenlerden ayrıldık gibi geliyor çok özlüyorum diye mesajlar atıyor aklım karışıyor haliyle , doktora gidiyormuş falan ben artık ne yapacağımı bilmiyorum

anlamıyorum ayrıldık ayrıyız suan hala gelmiş beraber iyi olalım diyor , ben gerçekten kendi halinde yaşayan bi insanım ama onunlayken şüphe ediyorum her şeyden doğru mu yapıyorum ediyorum diye

anlamıyorum ayrıldık ayrıyız suan hala gelmiş beraber iyi olalım diyor , ben gerçekten kendi halinde yaşayan bi insanım ama onunlayken şüphe ediyorum her şeyden doğru mu yapıyorum ediyorum diye
Hayır hayır asla barışmıyorsunuz, bu, kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülük olur...

sosyal medyadan çıkardım her yerden vatsapta eşyaları halletmek için engel atmamıştım ama biri ayrıldım dediğinde illa engellemesi mi lazım biten bitmiştir
Ama işte bu tipler böyle, en küçük şeylerden bile umutlanıyorlar maalesef. Dikkat edin. Gerçekten korkuyorum böyle tiplerden. Çok sıkıntılı bir adamdı, ben okurken nefesim kesilmişti.

sosyal medyadan çıkardım her yerden vatsapta eşyaları halletmek için engel atmamıştım ama biri ayrıldım dediğinde illa engellemesi mi lazım biten bitmiştir
Ya kaç bacım kaç yaaa telefonunu ele geçirip senin yerine reddetmek istiyorum ben de ona terapi falan sökmez baştan aşağı tekrar oluşması lazım ki değişik biri olsun kanma rica ediyorummmmmm canım hemcinsim

Zaten kurtulmuşsunuz, hiiç gerek yok. Psikolojisi sağlam olmayan biri sizi tam sevemez de zaten

Siz bunlarla anca kendinizi kandırırsınız.
Evet ayrılınca eşyalar gönderilir. Yüzük gönderilir ve telefon ya değiştirilir ya engellenir.
Sizinki naz.
Bırakın Allah aşkıma. Adam da sizin gibi safını bulamayacağını iyi biliyor kaçırır mı? Şu zamanda aklı başında kimse bu adamla evlenmez ondan geri dönüyor.
Siz de evlenin görün dünya kaç buçak

çok tatlısınız ya konuşmalarından anlaşılıyor zaten derdi ben değilim ki

Öyle diyecek tabii ne diyecek başka?
İnanmayın, konuşmasına müsaade etmeyin. Belli ki kafanız karışmaya hazır, aman diyeyim koruyun kendinizi.
Uzak durun
şu eşya meselesini halledip tüm bağlantıyı sıfırlıcam işim gücüm olsa paramı kazansam gidip bırakmıştım çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…