- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- Konu Sahibi zxshermine
[QUOTE=" tek yolu Aponun ozgurlugu ve Kurdistanin Guneydoguda olusturulmasi. Erken secim olursa ve AKP tek basina gelebilirse bu parti sizi bu konuda iyice dolduracak ve o gun geldiginde siz de artik bunu savunacaksiniz bize burada, butun bu yazdiklarimiz, PKKya ve Apoya edilen lanetler de unutulacak.[/QUOTE]
siz yada bir başkası farketmez neyse
bende ilk oyunu mhpye verenlerdenim
chp ye gelince ne deyim onu bile bilemedim
şimdiye gelince fikirler değişebilir ancak tekbayrak altında din dil ırk gözetmeksizin yaşanması asla ve asla değiştirelebilir veya kabul edilebilir bir şey değil
ki inşallah Rabbim ülkemizi feraha ulaştırır
ve bu kehanetiniz asla gerçek olmaz
hem burada neyi savunduğumuzun bi önemi gerçekten yok heleki şu dönemde hiç yok
siz yada ben veya bi başka üye herkes asıl ülkenin refaha çıkmasını istiyor ve bunun için burada dil döküyor çaba sarfediyor
aslolanda bu
o yüzden hakaret boyutuna gelmediği sürece herkesin yazdığını okuyan kendimce yorumlayanlardanım
heleki şu dönemde particilik döneminde en olmamamız gereken dönemde herkesi tek tek okuyorum
ha yalan değil hdp ve hdp yandaşlarını kaale bile almıyorum yada tahammül edemiyorum hiç bir şekilde
ve artık çözüm sürecinin tekrar başlaması gibi bir düşünceyi kabul etmiyorum tek çözüm pkknın inlerini temizlemek şu saatten sonra
çünkü yeterince iltimas tanındı ve gereksiz kişiler tarafında su istimalde edildi
bekleyeceğiz ve göreceğiz
hayırlı olan ne ise o olsun
bu ülkeye dualarda yeter inşallah
siz yada bir başkası farketmez neyse
bende ilk oyunu mhpye verenlerdenim
chp ye gelince ne deyim onu bile bilemedim
şimdiye gelince fikirler değişebilir ancak tekbayrak altında din dil ırk gözetmeksizin yaşanması asla ve asla değiştirelebilir veya kabul edilebilir bir şey değil
ki inşallah Rabbim ülkemizi feraha ulaştırır
ve bu kehanetiniz asla gerçek olmaz
hem burada neyi savunduğumuzun bi önemi gerçekten yok heleki şu dönemde hiç yok
siz yada ben veya bi başka üye herkes asıl ülkenin refaha çıkmasını istiyor ve bunun için burada dil döküyor çaba sarfediyor
aslolanda bu
o yüzden hakaret boyutuna gelmediği sürece herkesin yazdığını okuyan kendimce yorumlayanlardanım
heleki şu dönemde particilik döneminde en olmamamız gereken dönemde herkesi tek tek okuyorum
ha yalan değil hdp ve hdp yandaşlarını kaale bile almıyorum yada tahammül edemiyorum hiç bir şekilde
ve artık çözüm sürecinin tekrar başlaması gibi bir düşünceyi kabul etmiyorum tek çözüm pkknın inlerini temizlemek şu saatten sonra
çünkü yeterince iltimas tanındı ve gereksiz kişiler tarafında su istimalde edildi
bekleyeceğiz ve göreceğiz
hayırlı olan ne ise o olsun
bu ülkeye dualarda yeter inşallah