Git dolaş gel açılırsın biraz

[QUOTE=" tek yolu Aponun ozgurlugu ve Kurdistanin Guneydoguda olusturulmasi. Erken secim olursa ve AKP tek basina gelebilirse bu parti sizi bu konuda iyice dolduracak ve o gun geldiginde siz de artik bunu savunacaksiniz bize burada, butun bu yazdiklarimiz, PKKya ve Apoya edilen lanetler de unutulacak.[/QUOTE]
siz yada bir başkası farketmez neyse

bende ilk oyunu mhpye verenlerdenim

chp ye gelince :KK51:ne deyim onu bile bilemedim

şimdiye gelince fikirler değişebilir ancak tekbayrak altında din dil ırk gözetmeksizin yaşanması asla ve asla değiştirelebilir veya kabul edilebilir bir şey değil

ki inşallah Rabbim ülkemizi feraha ulaştırır

ve bu kehanetiniz asla gerçek olmaz

hem burada neyi savunduğumuzun bi önemi gerçekten yok heleki şu dönemde hiç yok

siz yada ben veya bi başka üye herkes asıl ülkenin refaha çıkmasını istiyor ve bunun için burada dil döküyor çaba sarfediyor

aslolanda bu

o yüzden hakaret boyutuna gelmediği sürece herkesin yazdığını okuyan kendimce yorumlayanlardanım

heleki şu dönemde particilik döneminde en olmamamız gereken dönemde herkesi tek tek okuyorum

ha yalan değil hdp ve hdp yandaşlarını kaale bile almıyorum yada tahammül edemiyorum hiç bir şekilde

ve artık çözüm sürecinin tekrar başlaması gibi bir düşünceyi kabul etmiyorum tek çözüm pkknın inlerini temizlemek şu saatten sonra
çünkü yeterince iltimas tanındı ve gereksiz kişiler tarafında su istimalde edildi

bekleyeceğiz ve göreceğiz

hayırlı olan ne ise o olsun:KK66:

bu ülkeye dualarda yeter inşallah:KK66:
En Büyük TÜRKİYE

Inanmiyorlar tabi ne sandin ? Hangisi daha kotu bilemedim inanmamak mi , caliyor ama calisiyor mu
Sabah sabah gözlerimi açtım okuyum dedim de benim paramı çaldı demedim zaten inanmadım mı yazıyor? Arkadaş alıntı yapılmasını istemiyor da biriniz Allah rızası için açıklasın 17 Aralık davasına mı inanmamış arkadaş?Hormonlarım tavan yapmış zaten okuduğumu anlayamıyorum :confused:
çok erken kalkmıssın msg ondandır:KK48:
inanmadım evet
ama gerçek olduğu varsayımını düşünerekte asla ve kat'a bal tutan parmağını yalarda demedim
dedim-diyenide anlamadım (hani çalarsa çalsın diyenleri)
bizzat kulağımlada kanlı canlı duyduğum için söylüyorum
bunun neresini anlamadın ya da ben mi anlatamadım

yerçekimli karanfil sizede gelince ben sizi nasıl inanıyorsunuz hırsız diyorsunuz diye eleştirmiyor isem sizde beni inanmadığım için eleştiri yapma hakkına sahip değilsiniz
hayır ya bal tutan parmağını yalasın ya da illa ki hırsız mı demem gerekiyor
bir partiyi tutuyorsam hiçmi eleştirmeyeceğim yada körü körüne bağlımı olacağım
bende sizi anlamadım

birde evet burası bir forum herkes dilediğini fikrini yazar çekilir
alıntı yaparak ya da yapmayarak sonuçta müdahale ediyormusunuz ediyorsunuz
kendi düşüncenizden farklı bir görüşe asla tahammül edemiyorsunuz
dalga geçmeye ironi yapmaya çalışıyorsunuz ama bana kelime oyunları ile gelmeyin :cool:

inanmadım evet
ama gerçek olduğu varsayımını düşünerekte asla ve kat'a bal tutan parmağını yalarda demedim

yerçekimli karanfil sizede gelince ben sizi nasıl inanıyorsunuz hırsız diyorsunuz diye eleştirmiyor isem sizde beni inanmadığım için eleştiri yapma hakkına sahip değilsiniz
bende sizi anlamadım

dalga geçmeye ironi yapmaya çalışıyorsunuz ama bana kelime oyunları ile gelmeyin :cool:

Kime nasil neden mudahale etmisim? Kime tahammul edememisim? Bak yukarida belden asagi vurana bile tahammul etmisim hangi tahammulsuzlukten bahsediyorsun?

Sana caliyor ama calisiyor dedin demis miyim? Senin inanmadigini soylemisim sonra da yorumumu eklemisim" inanmamak mi daha kotu caliyor ama calisiyor demek mi? " tahammulsuzluk nerede?

Son düzenleme:
Kime nasil neden mudahale etmisim? Kime tahammul edememisim. Bak yukarida belden asagi vurana bile tahammul etmisim hangi tahammulsuzlukten bahsediyorsun.

Sana caliyor ama calisiyor dedin demis miyim? Senin inanmadigini soylemisim sonra da yorumumu eklemisim" inanmamak mi daha kotu caliyor ama calisiyor demek mi? " tahammulsuzluk nerede?

o zaman sözlerinizi ben yanlış anladıysam demekki :KK51:

çünkü forum forumdan ziyade kappak- ironi -vurdu gol oldularla dolu

yani kurulan cümleden ziyade ne demek istediydiki diyeye bakar olduk

paranoyacakca:KK51:

inanmadım evet

bende sizi anlamadım

Yorumlarıma bakarsan hep erken kalktığımı görürsün. Size göre varsayım olabilir ama bana göre gerçektir. Mhpnin koalisyon şartları arasında yolsuzluk davasının tekrar açılması var akp pek yanaşmıyor buna acaba neden?neyse tamam siz haklısınız uzatmaya gerek yok yorum yapmayacağım bir daha

Allah Türklere Atatürk gibi bir lider gönderdi, O'nun o muhteşem zekası ve önderliğinde yıkık, viran bir Osmanlı'dan şanlı bir Türkiye kuruldu, nankörlük edip kıymetini bilmedik, lekeledik, b.k attık, gençliğini cephelerde vatanına adayan bu adamın dininden girdik diktatörlüğünden çıktık...

İşte sonra da Allah nerde beceriksiz, vasıfsız, boş beleş adam var onları yolladı başımıza.

Bunlar hep şükürsüzlükten...

Benim en çok anlamadığım şey şu:
Annem büyüttü beni, tek tek fedakarlıkları saymayayım, fedakar bir anne işte. Ama yeri geliyor hatasını görüp söylüyorum, annem o benim diyerek üstünü kapatmıyorum; keza annem de bana böyle. Peki biz kendi kanlı canlı görüp sevdiklerimizin hatalarını görürken, neden sevdiğimiz siyasetçilerinkini görmeyiz? Neden hep aklamaya, bahane bulmaya çalışırız? Keşke objektif olabilsek milletçe, o zaman siyasetçilerin hepsi korkar, ona göre adım atar.
Sevgi, sevda uğruna vatan hiç edilmemeli; önce vatan! En Büyük TÜRKİYE

X