Git dolaş gel açılırsın biraz

birde benım çocukluğumda her gun onlarca şehir ve masum canların haberi gelirdi,her gün her gün onlarcasının haberi,sanki çözüm sürecınden sonra şehit haberleri geliyomurş gıbısınız,ee tabi haklısının,sesleri kesilmişti,akp ümüklerini sıkmıştı,suruçdakılerın oyuncaklarını göremedik,ne işleri olduğu ortada,ki bunu masum kandırılmış çocukların aileleri bile söylüyor,ama yılmaz özdil görmuyor,uluderedekiler gezmeyemı gitmişti acaba?? yav he he yılmaz özdil heee

Yılmaz Özdilin veya bizim ne istediğimizi değilde,yazıda anlatılanları yorumlamanızı bekliyoruz.
Yazılanlar gerçek mi,yalan mı?
Sizlerin bu konular hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum ben.
Bir yazısını da ben paylaştım buraya,yorumları bekliyorum.
gerçeği söyliyeyim mi...???yarı yarıya doğru hepten yalan yanlış diyemem demem .. ama yapılan bu işlerin kaçta kaçı art niyet taşır orası beni ilgilendirir..politika bir oyun ve oyunu herkesler beceremez,,

eskiden yağmur yağardı,fatura Allaha kesilirdi,Deprem olur,yıne Allah,ölüm traifk kazası herşey herşey Allahın suçu idi,yada Allahtan idi,şimdilerde moda Cumhurum suçlu,Ah be Cumhurum nasıl beceriyorsun bu kadar şeyi,Uzun Aadm bizi yerditmedın,bizde Seni yedirtmeyiz,Neee yılmaz özdilmi?,şükür o ve onun gıbılerın kımın maşası olduğunu biliyoruz
Yahu çok enteresanssınız.Hepinizde aynısınız işin ilginci.
Yemeyiz zati sizin olsun uzun adamınız,bende hazımsızlık yapar.
Uzun adamı mı savunacaksınız ''Yılmaz Özdil yazısında ......... demiş ''' yok öyle bişey kardeşim ,alın işte ıspatı dersiniz,tartışırız burda.
Körü körüne ezberletilmiş laflarla gelmeyin artık ya.

gerçeği söyliyeyim mi...???yarı yarıya doğru hepten yalan yanlış diyemem demem .. ama yapılan bu işlerin kaçta kaçı art niyet taşır orası beni ilgilendirir..politika bir oyun ve oyunu herkesler beceremez,,
Mesela hangisi yanlış,ben onu soruyorum.
Deyin ki ''Bu adam Suriyeden gelenleri pasaportsuz ,kimliksiz almadı.İnceledi aldı,içlerinde de terörist yoktur''
Bunu diyebiliyor musunuz?
Veya'' Afganistan veya Libya ya vizeyi kaldırmadı,ordanda terörist gelmedi bu ülkeye''
Bunu söyleyebiliyor musunuz?
''PKK ile elbette görüşüyoruz '' demedi mi bu adam?
Buraya Yılmaz Özdil yalan yazar diye bir iddiayla geliyorsanız yazıdaki yalanları söyleyin diyorum,öbür türlüsü çok komik görünüyor.

Mesela hangisi yanlış,ben onu soruyorum.
Deyin ki ''Bu adam Suriyeden gelenleri pasaportsuz ,kimliksiz almadı.İnceledi aldı,içlerinde de terörist yoktur''
Bunu diyebiliyor musunuz?
Veya'' Afganistan veya Libya ya vizeyi kaldırmadı,ordanda terörist gelmedi bu ülkeye''
Bunu söyleyebiliyor musunuz?
''PKK ile elbette görüşüyoruz '' demedi mi bu adam?
Buraya Yılmaz Özdil yalan yazar diye bir iddiayla geliyorsanız yazıdaki yalanları söyleyin diyorum,öbür türlüsü çok komik görünüyor.
mune dolaşıyor canım o gitsin girecem senle polemiğe.. şıştt çaktırma ..:KK53::KK53::KK53:

Rahat rahat okuyamıycak mıyım sıkıştırmalarını ya:mad:

Hayın müdür hep peşimizde görüyon dimi? Hiç rahat yok yani..
Hepinizin ensesindeyim, göz açtırmam, vallah hepinizi toplar aynı hücreye atarım, klimayı da açtırmam, soğuk içecekte yok, çarşafları da yıkattırmadım, bitleniyor musunuz ne oluyorsanız olursunuz, orda artık ne yaparsanız yapın:KK70:

Hepinizin ensesindeyim, göz açtırmam, vallah hepinizi toplar aynı hücreye atarım, klimayı da açtırmam, soğuk içecekte yok, çarşafları da yıkattırmadım, bitleniyor musunuz ne oluyorsanız olursunuz, orda artık ne yaparsanız yapın:KK70:

Ooo süper, sauna misali..Tamam müdürüm banlayabilirsin beni, bedavadan az kilo veririm :KK70:

X