Saç Rengi ve Saç Boyama Giselle Bundchen saç tonu nasıl yapılır? ACİL VE DETAYLI YARDIM LÜTFEN...

naturelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
5
0
86
Diğer
Saçıma ne yazık ki pek çok işlem yaptım yine de Gisele Bundchen saç tonunu tutturamıyorum (illa ki koyu saç rengim kızıllaşma ve bakırlaşma eğilimi gösteriyor deneyenler bilirler). Lütfen bir bilen profesyonel ya da deneyimlemiş kişi varsa nolur yazsın bu hale gelmiş saçlar ne şekilde dönüştürülebilirler?

Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin, cidden çok istiyorum ama bir türlü yapamadım. Döktüğüm paraların, o kadar bakıma rağmen dehşet hızda yıpranan saçların haddi hesabı kalmadı.

Boyaların, başka tavsiye ürünlerin, kodlarını, markalarını ne şekilde nasıl kullanacağını detaylandırırsanız harika olur.

Resimlerle koyuyorum ki daha yardımcı olsun. Yazan herkese çok teşekkür ederim şimdiden. boshayallersmile

Eklentiler

• $DSC01798 (2).jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 251
  • $DSC01837 (2).jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 281
  • $2_58200985853_14517.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 355
  • $03SA.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 382
  • $02SA.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 182
Son düzenleme:
Resimler ufacık çıkmışlar ama sanırım anlaşıldı bendeki saçın ne hale gelmiş olduğu. İstediğim saç tonu çeşitlendirilmesi ve daha büyük resimler için bu kez link koymayı deneyeceğim, aynı resimlerin linklerini bulup.

Ekletmiyor ama nasıl yapacağım ki? Ufacık gitti ötekiler de zaten...

gisele bundchenın fotolarında gorundugu sarılar gibi saçından parçalar alıp folyoya sardır. geri kalan kısmınıda loreal majırel 7.11 ile boyatırsan istedıgını elde edersin. gısele bundchenin dogal saç rengi küllü kumral ve onun uzerıne sarılar attırıyor. sende bu saçının uzerıne 7. 11 boyarsan anca dogal kızılımsı olmayan bır küllü kumral elde edersin.

küllü açık kumral üzerine sarı röfle var saçta. saçını küllü açık kumrala boya. sonra sarı röfle attır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…