Bankacılık artık ayak altına düştü canım. Bende bir ara banka sınavlarına girsem mi diye düşündüm, sonradan bankada çalışan kişilerden, hiç olumlu şeyler duymadığımı görünce, vazgeçtim. Ben zaten sıkıntıya, strese giremeyen birisiyim, yaşadıklarını anlatınca, ne kadar zor durumda olduğunu anlıyorum. Daha sabah bankacı bir komşumuz, her başa gelen müdür kendi kadrosunu geri getirmek için bankadaki gözüne kestirdiği personellere, psikolojik eziyet yapıyor dedi. Böylece istifa etmelerini sağlanıyo diye anlattı, bankaların durumunu.
Sen hem işe yeni başlaman ,hemde şansına, kötü, kendini bilmezlerin yeri olması nedeniyle, kötü olmuş . İş yerinde huzur çok önemli yoksa çalışma şevkin kalmaz.
Bu dünyadaki herşeyden değerli senin sağlığın canım, orada ruh sağlığın bozulma ihtimali çok fazla. Bende zamanında sırf maddiyat için dişimi sıktığım,sevmediğim mesleği yaptığm, sevmediğim yerlerde çalıştıklarım oldu, çalıştım ama bu kezde sağlığımdan oldum.
O yüzden,zorlanıyor, katlanamıyorsan bırak canım. inşallah daha huzurlu mekanlarda çalışırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?