Arkadaşlar merhaba belki hatırlarsınız iki buçuk ay öncesine kadar bir konu açmıştım gişe asistanlığı mülakatını geçtim ve şubemde başlıyorum diye.. Kabul ettiğim güne lanet ediyorum!! okadar dolu okadar sinirli ve mutsuzum ki berbat insanlara denk geldim işte aynı şekilde berbat bir iş... bir adım olarak gördüğüm bu işe başladığım için şimdi yanıyorum... size burda anlatamıcağım kadar problemler yaşadım.. 8 gün oldu gideli haftada bir kere gidiyorum.. Haftada bir gidiyorum nasılsa şikayet etmiyim diye hep direndim ama daha ilk günden başlayan problemler beni çökertti resmen.. Yeni gelen nakit yetkilisinin aşırı asabiyeti sabırsızlığı ve müşteri önünde sürekli küçümseyen tavrı canımdan bezdirdi, bir soru sormaya korkar hale geldim 8 kere gittiğm yer için 8 haftadır geliosun soru sorma diyerek çıkış yapması, bağırması duymamazlıktan gelmesi oflaması poflaması yetti.. Ne kendimi savunabiliyorum ne konuşabiliyorum.. Müşteri bile farketti asabi mi bu ya diye insanlar tepki veriyor.. ya daha okadar çok şey varki ettiği hitaplara hiç girmiyim.. deneme süreci içindeyken ayrılmayı düşünüyodum müdüre çıktım şikayet ettim uyarıcağını söyledi ve uyardıda 2 pzt iyi gitti derken yine aynı şeyler gündeme gelmeye başladı insan kaynaklarına şikayet ettim ve deneme sürecimi şu anda aştım belki olur belki alışırım idare ederim diye diye en son buraya kadar gelebildim şube değişkliği talebinde bulundum olmadı şimdi tazminat ödemek zorundayım ne kadar ödeniyo nasıl oluyo hiç bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun.. bir tanıdğımda 3 pzt gitme onlar tarafından çıkarılırsın diye söyledi ama bu benim için bir olumsuzluk teşkil edermi ilerideki günler için ne yapmalıyım????? Gerçekten dayanılacak gibi değil her pzt oraya gidecek olamam beni bitiriyo artık bir gün diye lütfen küçümsemeyin yaşadıklarım öyle şeyler ki bir gün diğer bütün günlerimi etkiler hale geldi.. geçtiğimiz pzt kasa açığı verdim 360 lira kadar, yetkilime söyledim kalk şurdan çekil bakıyım ben dedi aynı bu tavırla, baktı 40 lira açığın var 360 nere 40 lira nere sana kasa saymayıda mı öğretcez ne kadar dikkatsiz birisin sen diye çıkıştı 2 dk sonra 360 lira açığım olduğunu gördü ve yavaşça ya 360 lira açığı varmış ver önübe baksın dekontlarına bulsun kendi dedi yazıklar olsun ki orda ben ona ağır birşey söylememk için zor durdum. dediğim gibi yaşadığım o kadar şey varki daha.. cevaplarınız bekliyorum :/