• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

girmedigim sitelerin gecmiste gorunmesi

Sifremi degistirdim bu olay daha once olunca simdi yine oldu

Ben de biriyle ortak g mail kullanıyordum telefonuna indirdiği uygulamalar bile bende çıkıyordu. O yüzden dedim. Reklam olarak çıkıyordur belki siz tıķlamasanızda geçmişte görünüyordur.

Izlesem sizden mi korkucam? Buraya gelip bunu neden yazardim izleseydim.baskalarinin da basina gelmis ustelik ben nasil oldugunu anlamaya calisiyorum dediginize bakin Allah askiniza ciddi misiniz

Aaaa. şakaydi sadece be. ne alindin oyle.

Ben de biriyle ortak g mail kullanıyordum telefonuna indirdiği uygulamalar bile bende çıkıyordu. O yüzden dedim. Reklam olarak çıkıyordur belki siz tıķlamasanızda geçmişte görünüyordur.
Hic oyle reklamlara rastlamadim ama. Birde baskasi izlese neden gmailime girip izlesin degil mi cikis yapar yada girmez neden israrla tekrarlaniyor. Virus mi acaba

Aynen onu biliyorum youtubeyi falanda gorebiliyorum ama bilgisayarda acik birakmamki hesabimi cikis yaptigim halde de mi gorunur
çıkış yaparsan görünmezki
üzgünüm ama biri senin hesbaı takipte bence
takıntılı bir aşığın filan mı var şifren var onda gibi...değiştirsen de bulmuş şifreni yine demekki
şifreni şöyle şeyler yap bak : "abReKa.1234?"

çıkış yaparsan görünmezki
üzgünüm ama biri senin hesbaı takipte bence
takıntılı bir aşığın filan mı var şifren var onda gibi...değiştirsen de bulmuş şifreni yine demekki
şifreni şöyle şeyler yap bak : "abReKa.1234?"

Oyle biri de yokki hem gmail adresimi nerden bulsunlar hic kimseye mail atmadim sadece alisveris yaparken ve sitelere uye olurken kullaniyorum hesabimi. Yine degistiriyim bari baska care yok heralde

Gmail gecmisi diye bisey olmaz hotmail hecmisi demek gbi bisey bu.gmail bir mail uygulamasi. Sizin bahsettnz google hesabinin gecmisi. Ya baska bir pcde acik unuttunz veya farknda olmadan reklam ve virus icerensayfalara tikladnz. Girmedgnz bir sitenin gozukmesi mumkun degl

Gmail gecmisi diye bisey olmaz hotmail hecmisi demek gbi bisey bu.gmail bir mail uygulamasi. Sizin bahsettnz google hesabinin gecmisi. Ya baska bir pcde acik unuttunz veya farknda olmadan reklam ve virus icerensayfalara tikladnz. Girmedgnz bir sitenin gozukmesi mumkun degl
Gmaile girince hesabimdan etkinligime girilen bolumden bahsediyorum

Illaki senin telefondan girilmis olmasi gerekmiyor ki. bem kendi telefonumdan esimin gmailine girdigimde yine gmail gecmisinde görünüyor. nerden baksanda gecmiste gorunur. gmailini sifrele bakalım. Telefona mesaj gelen sifre yap. kimse giremeyince yine oyle siteler cikacak mi acaba

Back
X