• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

girmedigim sitelerin gecmiste gorunmesi

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
Kizlar merhaba
Gmail hesabimin etkinligim kismina girip baktigim zaman hiiic benim girmedigim ustelik malum siteler iste oralara girildigini goruyorum. Sifremi degistirdim yine ayni sey. Virus mu var acaba bilgisayarimda telefonumda. Sizinde basiniza geldi mi rahatsiz oluyorum bu durumdan. Ilk basima geldiginde uzun bi aradan sonra tekrarlanmadi ama son 3ayda 2kez yine girilmis gibi gorunuyor :KK43:

Aklima simdi geldi kizlar ben o sitelerin ustune tikladigimda da sitelere girilmiyor hata veriyor anlamadim

Bu arada telefonun bilgisayarin gecmisinde degil gmailin gecmisinde gorunuyor

Son düzenleme:
Evlimisin. Kocan girmis olmasin senin telefondan. Tuhaf bisey.

Gmail geçmişi ne demek

Kizlar merhaba
Gmail hesabimin etkinligim kismina girip baktigim zaman hiiic benim girmedigim ustelik malum siteler iste oralara girildigini goruyorum. Sifremi degistirdim yine ayni sey. Virus mu var acaba bilgisayarimda telefonumda. Sizinde basiniza geldi mi rahatsiz oluyorum bu durumdan. Ilk basima geldiginde uzun bi aradan sonra tekrarlanmadi ama son 3ayda 2kez yine girilmis gibi gorunuyor :KK43:

Aklima simdi geldi kizlar ben o sitelerin ustune tikladigimda da sitelere girilmiyor hata veriyor anlamadim

Bir bilgisayarda gmail hesabin acik kalmis, o bilgisayardan da malum sitelere girilmistir muhtemelen. Gmaili bilgisayarda surekli acik kalacak ve internet gecmisini hatirlayacak sekilde ayarlarsan girdigin tum siteler gozukur. :/ ama sifreni degistirmene ragmen ayni seyin olmasi garip.

Bir bilgisayarda gmailyabhain acik kalmis, o bilgisayardan da malum sitelere girilmistir muhtemelen. Gmaili bilgisayarda surekli acik kalacak ve internet gecmisini hatirlayacak sekilde ayarlarsan girdigin tum siteler gozukur. :/ ama sifreni degistirmene ragmen ayni seyin olmasi garip.
Ama soyle bir tuhaflik var ben gecmisten tikliyorum o sitelerin ustune ya hata veriyor yada yasaklanmis site yaziyor

Allah allah çok enteresan. Virüs programı kullanın bakalım birde tarayın virüs çıkacak mı. Yada format atın. Bazen yanlışlıklar reklamlar açılıyor yada kendiliğinden bir sayfa başka bir sayfaya yönlendiriyor. Bu yönlendirmeler genelde virüs oluyor bir kaç kez başıma geldi. Ama sayfaya tıklayınca açılmaması garip. Bilgisayara virüs çabuk bulaşıyor. Telefonları işletim sistemleri korur genelde ama bilemedim.

Allah allah çok enteresan. Virüs programı kullanın bakalım birde tarayın virüs çıkacak mı. Yada format atın. Bazen yanlışlıklar reklamlar açılıyor yada kendiliğinden bir sayfa başka bir sayfaya yönlendiriyor. Bu yönlendirmeler genelde virüs oluyor bir kaç kez başıma geldi. Ama sayfaya tıklayınca açılmaması garip. Bilgisayara virüs çabuk bulaşıyor. Telefonları işletim sistemleri korur genelde ama bilemedim.
Baska ulkeden girilse diyorum o zaman da bana bildirim gelirdi taninmayan cihaz giris yapti diye

Gmail etkinlik dedigin telefondada gmaille giris yapiyosunya hani ondada gozukur gecmis diye telefon dedim.

Baska bi pc de acik birakmisindir gmailini ve baska biri o pcden o sitelere girmistir buda sizin google gecmiste gozukur dogal olarak. Sifreyi degistirin tekrar telefon numaranizla guvenli yapin telefona msj gelsin.

Kizlar merhaba

bilgisayarını kimkullanıyor başka?
bilgisayarı ortak kullanıyorsan gmail geçmişine ekliyor çünkü

Gmail etkinlik dedigin telefondada gmaille giris yapiyosunya hani ondada gozukur gecmis diye telefon dedim.

Baska bi pc de acik birakmisindir gmailini ve baska biri o pcden o sitelere girmistir buda sizin google gecmiste gozukur dogal olarak. Sifreyi degistirin tekrar telefon numaranizla guvenli yapin telefona msj gelsin.
Yaptim hepsini yine tekrarlandi. Diyorumki acaba baskasi sifremi kirip giriyor olsa niye illa benim gmailimden izlesin boyle seyleri giris yapmadan izler. Virus olabilir mi acaba

Back
X