- 23 Ocak 2016
- 33.062
- 49.474
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Dolapta satış yapıyorum şuan Gardropsta da yapıyorum ama Dolap çok daha hızlıŞu an letgo dışındaki hangi sitelerle çalışıyorsunuz? Dolapta alıcı yokmuş gibi geliyor bana çok yavaş bence.
Hobi amaçlı yapıyorum ben zevk aldığım için yapıyorum ama daha yoğun çalışsam güzel gelir olabilecek düzeyde bir iş koluBu arada ek iş olarak mı yapıyorsunuz yoksa ana geliriniz mi?
Günde kaç kargo çıkartıyorsunuz? Aylık ortalama kazancınız nasıl?Dolapta satış yapıyorum şuan Gardropsta da yapıyorum ama Dolap çok daha hızlı
Her gün farklı kargo sayım var kimi gün 3 kimi gün 5 o hiç belli olmuyor kazancımı hiç hesaplamadım inanın ama üründen ürüne değişiyor karım marka ürünler de satıyorum o zaman daha iyi bir kar bırakıyorGünde kaç kargo çıkartıyorsunuz? Aylık ortalama kazancınız nasıl?
Uygulama içi al satta da yapıyor musunuz? Yoksa sadece toptancıdan alıp mı satıyorsunuz? Bir de bana mesaj atabilir misinizHer gün farklı kargo sayım var kimi gün 3 kimi gün 5 o hiç belli olmuyor kazancımı hiç hesaplamadım inanın ama üründen ürüne değişiyor karım marka ürünler de satıyorum o zaman daha iyi bir kar bırakıyor
Uygulama içi de al sat yapıyorum sıfır ürün de alıyorum ürün yelpazem geniş istediğiniz soruyu buradan sorabilirsinizUygulama içi al satta da yapıyor musunuz? Yoksa sadece toptancıdan alıp mı satıyorsunuz? Bir de bana mesaj atabilir misiniz
Ben de dolaptan takı satmaya başlamıştım geçen sene ama hiç satış yapamadım. Sonra bırakıp işe girdim zaten o yüzden de zaten bi daha vaktim olmadı.Uygulama içi de al sat yapıyorum sıfır ürün de alıyorum ürün yelpazem geniş istediğiniz soruyu buradan sorabilirsiniz
İnstagram çok uzun bir süreç ve yorucu kapıda ödemeli almak ister birçok kişi güvenebilmek adına o da vergi gerektirir kapıda ödeme teslimatı yapabilmek için ayrıca kapıda ödemeli alıp kargosunu almayan birçok insanın kargosu size geri geldiğinde yüklü bir kargo ücreti ile satıcı zarara uğruyor Dolapta birkaç 5 yıldız geldikten sonra satışınız kolaylaşır taki konusunda hiç bilgim yok ben ikinci el kıyafet ayakkabı sıfır pijama tarzı çalışıyorum ev ürünleri de var vazo halı gibi şuan kişilerden ikinci el eşya alıyorum onları karlı olarak satıyorum ne satacak olduğunuz sizin karar vereceğiniz bir şey isten ayrıldım demissiniz Dolap tamamen kazanç kapısı değil ekstra bir kar aracı diye düşünüyorum ama yapınca da oluyorBen de dolaptan takı satmaya başlamıştım geçen sene ama hiç satış yapamadım. Sonra bırakıp işe girdim zaten o yüzden de zaten bi daha vaktim olmadı.
Şimdi işten ayrıldım o yüzden yine başlasam mı diye düşünüyorum. Sanırım takı gitmiyor. Önerdiğiniz ürünler var mı?
Bir de instagramdan satış yapmayı düşünüyorum ama reklam harcaması vs biraz uğraştırıcı ve maliyetli. Instagramdan satış hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ama çalışırken de kargoya gitme olayı zor bunu nasıl aşabilirim? Nasıl izin alınır işverenden?İnstagram çok uzun bir süreç ve yorucu kapıda ödemeli almak ister birçok kişi güvenebilmek adına o da vergi gerektirir kapıda ödeme teslimatı yapabilmek için ayrıca kapıda ödemeli alıp kargosunu almayan birçok insanın kargosu size geri geldiğinde yüklü bir kargo ücreti ile satıcı zarara uğruyor Dolapta birkaç 5 yıldız geldikten sonra satışınız kolaylaşır taki konusunda hiç bilgim yok ben ikinci el kıyafet ayakkabı sıfır pijama tarzı çalışıyorum ev ürünleri de var vazo halı gibi şuan kişilerden ikinci el eşya alıyorum onları karlı olarak satıyorum ne satacak olduğunuz sizin karar vereceğiniz bir şey isten ayrıldım demissiniz Dolap tamamen kazanç kapısı değil ekstra bir kar aracı diye düşünüyorum ama yapınca da oluyor
Bi yakınınızla yollarsınızAma çalışırken de kargoya gitme olayı zor bunu nasıl aşabilirim? Nasıl izin alınır işverenden?
Herkes çalışıyor evde maalesefBi yakınınızla yollarsınız
Rica ederimHerkes çalışıyor evde maalesefTeşekkür ederim önerileriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?