• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giris kat site ici ev mantikli mi?

hepgenc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
1.208
1.776
63
Kucuk bir bebegim var. Kiraciyiz ve yeni kiraya tasinicaz. Bize en uygun seceneklerden biri bir site icinde giris kat. Onu havuz arkasinda ise daireye ozel ufak bir bahce var. Bebegim buyurken kosacak bir seyler firlatacak muhtemelen ve giriste olursak alt katlsri rahatsiz etmeyiz diye dusunuyorum. Kizim daha ozgurce oynayabilir. Ama giris katlarin bir suru dezavantaji var. Sizce deger mi? Ayrica dogalgaz ne kadar gelir tahmini olarak 90m2 giris kat bir eve?

Kucuk bir bebegim var. Kiraciyiz ve yeni kiraya tasinicaz. Bize en uygun seceneklerden biri bir site icinde giris kat. Onu havuz arkasinda ise daireye ozel ufak bir bahce var. Bebegim buyurken kosacak bir seyler firlatacak muhtemelen ve giriste olursak alt katlsri rahatsiz etmeyiz diye dusunuyorum. Kizim daha ozgurce oynayabilir. Ama giris katlarin bir suru dezavantaji var. Sizce deger mi? Ayrica dogalgaz ne kadar gelir tahmini olarak 90m2 giris kat bir eve?

Yıllarca en alt katta oturduk hiç tavsiye etmiyorum soranlar,üst katlardan çöp atan,halı,kilim,sofra silkeleyen,sigara atan,çamaşırların üzerine su döken,en alt kat olduğu için bütün gürültü eviniz de olur eviniz en alt kat olduğu için sürekli sizin zili çalarlar,üst katların borusu tıkanınca onları suyu bizden çıkardı,siz rahatsız etmeyiz diyorsunuz ama sizi rahatsız eden çom olur site bile olsa maalesef çöp atan hali-sofra vs silkeleyen,sigara atanlar oluyor.

Ayrıca apartman olduğu için bahçede üst katların da hakkı oluyor sadece sizin daireye ait olmuyor apartmanda her taraf girişinden tut dam,bahçe,çatı her yer ortak alandır.

Back