Girilmeyen iki galeride Suriyeliler çalıştırılıyordu

Evet biraz mantık......bu adamlar en dipteymiş.....sadece çıkışa yakın olanlar kurtarılabildi ....sadece baygın halde
Bir kısım karbonmonoksit zehirlenmesinden bir kısım yanarak can verdi

Ben suriyelilerin olmasi mantikli demedim ki. Illa birileri varsa dedim onlarin turk olmamasi icimi azda olsa rahatlatti dedim. Siz bence beni yanlislikla alintiladiniz.
Ben BU konuda asla kimseyle munakasa etmeyecegim. Zaten boyle bir ortam hicbir zaman yaratmadim. Sizden de bunu rica ediyorum.
Tesekkurler.

Inanamiyorum bu yaklasima, milliyet mi yani kriter, insan öldü, insan öldü, insan öldü, otesi berisi yok...

301 can verdik hanimefedi. 500 olmasini mi isterdiniz. Cumlenin devamini okuyun

Ben o 301'i de istemezdim (cok daha fazlasi aslinda) ama o 301'i 3012 i yapanin baska milletten insan olmasini da istemezdim...
Siz iyi bari diger olenler Turk degilmis derseniz ben de size ne onemi var onlarda insan derim, bunun neyini anlamadiniz?!!
Bunu nasil benim daha fazla insanin olmesini istedigime yordunuz?!!
Hangi milletten olursa olsun o olenlerinde anneleri, kardesleri, cocuklari, esleri var, nasil sizi rahatlatti bu, bir aciklayin...

O suriyeliler ulkelerinde zulum goruyor kacip buraya sığınıyorlar burdada az bir miktara saatlerce calisiyorlar. Ben bu duruma nasil sevinebilirim yapmayin Allah askina.
Onlar ulkelerinde oyle seyler yasiyorlar ki yemin ederim her izledigimde aglarim. Cok sukur vicdanli bir insanim cok sukur gunlerdir aglayip duruyorum o 301 cana ki bence de daha fazla.

Bu yorumunuz adına çok üzüldüm. Suriyelilerin ya da başka ülke vatandaşı olması birşey değiştirmez. Hepsi Allah' ın verdiği candır. Aksine eğer gerçekten bu iddia doğruysa çok daha üzülürüm. Oradan insanları sanki buradaki kendi vatandaşı refah içinde yaşıyormuş gibi bu ülkeye getirdi. İnsanlar köprülerde, meydanlarda dilenir oldu. Zaten yoksulumuz azdı üstüne birde onlar eklendi. Çoğu yerde istenmedikleri için olaylar çıkıyor millet mahallelerinden kovuyor. Hayatta kalmak için geldikleri ülkede bu şekilde can vermelerine üzüldüm.

Haklisiniz hepimiz agladik mahvolduk, nerde insan zulum gorse canimiz yandi, hem kendi insanimiz icin hem de baska millet icin, ama bu vurguyu yapmaniz cok yakisiksizdi, soylemeden edemedim...

Benim yazdigim yanlis anlasildi. Onlar bizim din kardesimiz ilk once onlar insan. Nasil sevinirim? Oyle yorumlandi ki sanki bunu duyunca kalkip gobek attim.tabiki cok uzuldum ki hala uzgunum. Asla asla sevinmedim. Suriye de yasananlar icler acisi. Ben onlar gordukce kahroluyorum. Keske hickimsenin cani yanmasa.

Haklisiniz hepimiz agladik mahvolduk, nerde insan zulum gorse canimiz yandi, hem kendi insanimiz icin hem de baska millet icin, ama bu vurguyu yapmaniz cok yakisiksizdi, soylemeden edemedim...

Kotu niyetle soylemedigimi anladiysaniz bana yeterli. Asla asla sevinmedi bu yasananlara.
Allah hepsinin mekanini cennet etsin. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…