Ben doğruluğuna inanmak istemiyorum bunun... Orada bir çok madenci bir çok müfettiş var girip cikan hepsinin mi kalbi kotu olabilir... Bu kadar insanin buna göz yumacagini düşünmüyorum acikcasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu haberin dogruluguna inanmak istemiyorum ne olur gercek olmasin.
Daha fazla uzulebilir miyim, kahrolur muyum diyordum ama her yeni bilgi veya iddia daha da acitti... Haklisin, umarim gercek degildir...
İddiaların ardı arkası kesilmiyor..
Bu kadarıda olmaz dediğim de tam da o kadarı olmuş farkediyorum ama yine tekrarlayacağım bu kadarıda olmasın artık olmamalı
Bazi seylerin soylenmedigini, olu sayisinin az soylendigini tahhmin ediyorum. Ama bu kadarini yapmis olmalarina ihtimal vermek istemiyorum.Her kafadan farkli bir ses cikiyo kime neye itibar edecegimi sasirdik.
Hukumetin duyulmasin diye ugrastigi her seye inanabiliriz bence...
Arkadasa da dedim kullu su konusunu da yanlis hatirlamiyorsam ilk Ali Tezel ortaya atti, ve sok olduk ama dogru ciktiBilemiyorum, bunun dogru olmamasini diiyorum ben de, bu sefer yanilsin ne olur...
insallah dogru degildir. Sirket sahiplerindrn goz altina alinanlar oldumu bir bilgin var mi?
Alp Gürkan 17 Haziranda mahkemede
Soma Holding patronu Alp Gürkan dolandırıcılıktan yargılanacak...
Somadaki maden ocağının sahibi Alp Gürkanın suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kurulan örgüte üye olma, hileli iflas, tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı, 6183 Amme Alacakları Usulü Hakkındaki Kanunun 110. Maddesine muhalefet gibi suçlardan 17 şüpheliyle birlikte hakkında dava açıldığı ortaya çıktı.
İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen 30 sayfalık iddianamede, şüpheliler hakkında, 7 yıldan 21 yıla kadar hapis cezası istenirken aralarında Ap Gürkanın da bulunduğu 17 şüpheli 17 Haziranda hakim karşısına çıkacak. İddianamede Mehmet Erdoğan, Kemal Gülman, Lemi Gülman, Gürbüz Yiğit, Fuat Araz, Ethel Valid, Firdevs Erentuğ, Kahraman Yiğit, Metin Aşık ve Sibel Yiğitin de adı geçiyor.
İDDİANAMEDEN
İstanbul Cumhuriyet Savcısı Erdal Bağcı tarafından hazırlanan iddianame, Alp Gürkan ve diğer şüphelilerin işadamı Korkmaz Yiğitin 2007 yılındaki iflasının ardından Yiğitin gayrimenkullerini başka bir isim üzerinden satın alarak örgütlü olarak nitelikli dolandırıcılık ve hileli iflas suçlarını işledikleri, böylece TMSFnin ve alacaklılarının elinden, borçlu Korkmaz Yiğitin malllarını kaçırdıkları iddia ediliyor.
SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ
Alp Gürkanın savcılıkta verdiği ifadesinde ise suçlamaları tamamen reddettiği öğrenildi. Gürkan, suçlamaya konu gayrimenkulleri ileride değer kazanacağını düşünerek avukatının tavsiyesi üzerine aldığını, şüphelileri tanımadığını ve olayın tamamen ticari olduğunu söylediği belirtildi.
DHA
Kaynak: http://sozcu.com.tr/2014/gundem/alp-gurkan-17-haziranda-mahkemede-511349/
Baska bir seyle ilgili hakim karsina cikacakmis ama bundan ses yok henuz...
evet bu haberi bende gormustum. Hem dolandirici hem vidansiz boyle ibsanlar yok olsun
Yok iste onlar degil, cani pahasina calisan emekciler yok oluyor...
Ali tezel e gore maden ocagı taserona devredilmiş.......maden ocagının gercek sahibi bir parti baskaniymış.........parti başkanı tokatlamayı da iyi biliyormuş
bunu yeni okuyorum
Zaten herkesin cikmadigi bir gercek. Yani suan hale madende cesetler var.onlari cikartmak icin killi su dokucekler katilastirip kalan kemikleri alip....
Onlarin turk olmamasi beni sevindirdi. Tabi ki cok uzuluyorum suriyelilerde bizim din kardeslerimiz ama turklerin cani cok yandi.
Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?