Gırgır Dergisi'nden İslam İnancına ve Hz.Musa Peygambere Hakaret

Sen de mühendis kafası yok genelde bütün algıları pek iyi değil, yani tanıdıklarım öyle diyeyim:)) sen de ,bildigin ciddi bilim insanı kafası var, ve nereden geldiği belli oldu Bilkent temeli iyi atmış, gerçi sen kalın kafa olsaydın bir işe yaramazdı o eğitim:))

Lütfen sakin arkadaşlar.
Ayrıca yeni bir konu açarak son dakika durumlarını aktarıcam şimdi.

Kutsiyetten geçtim bu karikatür komik bile değil ki. Yani salt sansürlü küfür ile yapılan bir şey. Gereksiz yani.

Onun dışında bu tip karikatürlere tepki gösterirken özellikle Budizm ile hunharca dalga geçilen şeylere gülmek ironik :)

İster lahmacuna tap, ister krem peynire, istersen de tanrı tanıma. Kimsenin kutsal saydığı değerlere dil uzatamayız. Egolarımızdan arınsak aslında bunların hiç biri olmayacak. Kendimizi üstün görüp, karşımızdakini aşağılayıp duruyoruz.

Uykusuzlukla açıklamaları da ayrı bir komik olmuş. En azından arkasında durmamışlar bu rezil karikatür bozmasının. Haberlere göre dergi de kapatılmış zaten.

Karikatür komik bile degil ya. Hangi kafayla yazmissa bunu artik bilmiyorum. Gırgırı kapatmislar bunun icin üzüldüm. Keske sadece o kişiye ceza verilseydi.

Girgir kapatiliyorsa su MISVAK pacavrasinin ustune beton dokmek lazım. Ama bu karikaturkden rahatsiz olanlar bunlardan olmuyor ve hatta hoslarina gidiyor

Cunku dertleri başka. Saygi demokrasi esitlik vs umurlarinda degil sadece kendilerinin ve değerlerinin guclu olmasini digerlerinin ezilmesini istiyorlar o kadar

Ben yazacaktım bunu boşver demiştim, sen boşvermemiş yazmışsın :) diğer karikatür hakkında fikrimi söylememeyim taşlanırım mazallah :) C caninfistigi az kalsın fıstık ezmesi oluyordu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…