Y y.emine Guru Kayıtlı Üye 11 Eylül 2009 171 0 296 Giresun 4 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi y.emine #1 merhaba kızlar kasımda gıresnda dugunm var ama ben esk lıyım gıresunda hangı kuafor ııdr hangı fotg ııdr bılmıyorum lutfen bılen yazsın
merhaba kızlar kasımda gıresnda dugunm var ama ben esk lıyım gıresunda hangı kuafor ııdr hangı fotg ııdr bılmıyorum lutfen bılen yazsın
Y y.emine Guru Kayıtlı Üye 11 Eylül 2009 171 0 296 Giresun 6 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi y.emine #2 kımse bılmıyormu yokmu giresunlu arkadaslar?
hayraniim Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2009 920 0 96 37 İstanbul 12 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi y.emine #3 cnm benim ben giresunluyum öncelikle hayırlı olsun giresunda kuaför dedinmi bora yı tek geçerim kesinlikle oraya git pişman olmazsın fotoğrafçı olarakda girfo ve deniz foto var onlarda çok güzel
cnm benim ben giresunluyum öncelikle hayırlı olsun giresunda kuaför dedinmi bora yı tek geçerim kesinlikle oraya git pişman olmazsın fotoğrafçı olarakda girfo ve deniz foto var onlarda çok güzel