- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 29
-
- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
6ay yetmedi ,yetti sandım ama son birkaç gündür sadece özlüyorum geri dönüş imkânsız. Ne o adım atar ne de ben.Ki yalvarsa dahi asla.Ama hala çok özlüyorumöncelilikle güzel yazınız için tebrikler...
kendinizi kötü hissedecek bir şey yok her acı zamanla geçiyor öyle yada böyle bir şekilde atlatıp normale dönüceksiniz ve bu günler için üzüleceksiniz bile o yüzden yıpratmayın kendinizi
6ay yetmedi ,yetti sandım ama son birkaç gündür sadece özlüyorum geri dönüş imkânsız. Ne o adım atar ne de ben.Ki yalvarsa dahi asla.Ama hala çok özlüyorum
Son günlerde surekli ama surekli aklımda çıkartamıyorum.İlgimi başka yöne de veremiyorum.Neden böyle oldu bilmiyorum ama sebepsizce çok özledimBu yazdıklarını bende yaşadım ortaokul lisede platonik çocuksu dersanede ilk sevgilim herkez beni yıprattı yada ben sevgimi sabrımı onlara harcadım yıprattım kendimi bilgisizliğimden hep kalbimi dinledim o yaşlarda ve hep üzüldüm şimdi kaskatıyım mantık ile hareket eder kritik kararlar alır acımasız davranırım hayat böyle yapıyor en iyisi de böyle olunca üzülmüyor insan canı yanmıyor artık
2 yıl kalbim boş biraz da ilk sevgiliyle dolu gözyaşları üzüntülerle dolu üzüntüden 48 kiloya dşmüş sürekli ilaç kullanan zavallı 22 yaşında gencecik bir kız ama hayatıma öyle bir adam girdi ki ikinci sevgilim ilk görüşte aşık oldu 2 hafta içinde teklifi kabul ettirdi gözümün içine içine bakıyor muhteşem kusursuz bir yakışıklılığı tam hayalimdeki gibi sevgisi saygısı öyle çok ki dokunuşu bile güven veriyor. unutturdu bana her şeyi
ama ben zamanında sabrımı sevgimi gözyaşımı o kadar saçma gereksiz şeylere harcamışım ki eski sevgilime verdiğim sevgi ve sabrın üçte birini veremiyorum hemen ayrılık istiyorum sonra vazgeçiriyor ben çok mutluyum ama onu daha da mutlu edebilirdim Sana tavsiyem unut diyenleri dinle
Kafanı farklı şeylerle meşgul et iradeni eline al bu hayat senin ve onu yönet
Artık yanlış insan olduğunun,olmamas9 gerektiğinin ve hayırlısının bu olduğunun bilincindeyim ama hala özlüyorumHayirli degilmis, nasibim degilmis diye yola devam etmek cok zor cidden.
Seven taraf her kotu aniyi unutsa bile uzulecek bir sey buluyor.
Sevilememesine uzuluyor mesela.
Sevdigi adamin asik oldugunda nasil ideal bir erkege donustugunu goruyor. Ama bu ideallik asik oldugu kisiye .
Sonra dusunuyor insan ister istemez, demek beni sevse boyle olacakmis diyor. Asik olunca iyi ozellikleri ortaya cikiyormus. Demek sevdigi kiz onun iyi ozelliklerini ortaya cikariyor, ben ise kotu ozelliklerini ortaya cikariyormusum diye uzuluyor aci ceken taraf.
Bu da ardindan pismanlik ve keskeler getiriyor. Keske bunu yapsaydim, keske su firsati degerlendirseydim.
Ama sonuc su ki, agziyla kus tutsaydi bile olmayacakti. Nasip cok farkli bir sey.
Bir din buyugu kimdi hatirlamiyorum, nasibinizde olmayan seylere uzulmeyin demis.
Ne kadar zor degil mi? Sanki o adam sadece bir kere basa gelebilecek bir sansti. Ve olmadi. Allah nasip etmedi.
Ama giden erkekler anilari goturmuyorlar.
Yeni asklara ruhlarinin en guzel yonlerini gosterirken,geride kalan eski sevgiliye kotulerini birakip gidiyorlar.
Neyse bu ozlemin kesin etkili bir caresi yok sanirim.
Ne zaman anilara gomulecek gibi olursaniz olabildigince cabuk o ruh halinden siyrilmaniz gerekiyor. Yoksa aldiginiz nefes agirlasir. Kalbiniz agrir, gozleriniz dolar, beyniniz uguldamaya baslar.
Yazmayin, yazan insan genelde mutsuzdur. Yazacaksaniz kotu ozelliklerini yazin. Ona asla gonderemeyeceginiz mektuplar yazarsaniz onun gözünüzdekini degerini fark etmeden yukseltebilirsiniz. Belki hak ediyordur, yuksek degerde bir insandir ama olabilir, size faydasi yok belki de o artik baskasinin nasibi. Belki boyle dusunerek onu gozunuzde yabancilastirabilirsiniz.
6 ay geçti daha kaç zaman gerek bana. Yetmeziydi bu kadar.Durduk yere özledimemin ol geçicek..sadece sabır...
Son günlerde surekli ama surekli aklımda çıkartamıyorum.İlgimi başka yöne de veremiyorum.Neden böyle oldu bilmiyorum ama sebepsizce çok özledim
zaman kavramı herkese farklı..başka insanlarla vakit geçir..onsuzda mutlu olabilirsin..hatta ondan daha iyi birileri çıkıcak karşına.6 ay geçti daha kaç zaman gerek bana. Yetmeziydi bu kadar.Durduk yere özledim