girdiğim deniz boyumu bile aşmıyor ama ben boğuluyorum

ikigomlekbiceket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
536
456
29
Kim dertlerinden tasalarından nasıl arındı,nasıl devam ediyor bilmiyorum.Tek bildiğim kendimi herkesten fazla incittiğim.Bilmediğim şeylerin başını da neden hala arkamdaki gölgelere bakarak yürüdüğüm.
Binlerce dert var,binlerce keder,binlerce hüzün..
Belki de kıymetini bilmediğimden mutsuzluğum..Koşup yorulmaktan şikayet eden birinin hiç yürüyemeyecek insanları anlamaması gibi..
Son günlerde farkediyorum ki ben ayrıldığım sevgilimi hala çok sevip,arıyormuşum.Değer mi,değmez.Zaten hiç önemsemedim bunu.Mutsuzluk mutluluğum olmuş adeta.Hiç sevilmediğinizi hissettiğiniz oldu mu bilmem ama inşallah bilmiyorsunuzdur.İnşallah beni anlayacak kadar incinmemişsinizdir.
Hala özlemek,özlediğine küfretmek yapılan onca can acıtı şeye rağmen hala sevmekten utanmak,aynalara bakamamak..
Sevilmemekten daha acı birşey varsa bunu çok geç farketmek..Üzülüyorum,elimde değil.Elimde olsa ellerimi keser yine mutsuz olurdum galiba.
İlk defa kötü bir insanmışım gibi düşünüp onun çok pişman oluşunu görmek istedim.Görebiliyor muyum hayır? Bazen sebepsizce de dolabiliyor gözlerim,umarım beni anlamazsınız anlayacak kadar yaşamamışsınızdır umarım.
Sanki hayatım ilüzyonist insanların cam kırıkları üzerinde tereddütsüzce yürümesini izlemek gibi.Elime bir cam parçası dahi batsa korkarım oysa.
Dilimin ucunda biriktirdiğim çok cümle var. Sahibi belli..Söyleyeni belli.Aynı dili konuşuruz oysa ama benim hiç bir kelimem yaramadı iyiliğimize.
Fridanın canını da yakmıştı onu anlamasına rağmen onu incitmesi.

Seni özlüyorum,sen sandığım insanı özlüyorum.Aramızdaki uçurumlar var ama bir zaman seni bana bağlayam köprülerden kalanları gördükçe, hatırladıkça anılarımı seni hatırlamaya devam edeceğim.Beni sevmedin biliyorum burnumu sızlatan da bu zaten.6 ay oldu ayrılalı ölmedim de sen yokken.Kimseyle de gorusmuyorum senden kalan enkazı kimsenin kaldırabileceğini de düşünmüyorum..Beni merak edersen hala kanıyor açtığın yaralar.Yanlız da değilim İlhan Şeşenle siz oralarda mutlu musunuz bunu düşünüyoruz.
Sen hiç okuyamayacak olsan da.

öncelilikle güzel yazınız için tebrikler...

kendinizi kötü hissedecek bir şey yok her acı zamanla geçiyor öyle yada böyle bir şekilde atlatıp normale dönüceksiniz ve bu günler için üzüleceksiniz bile o yüzden yıpratmayın kendinizi

6ay yetmedi ,yetti sandım ama son birkaç gündür sadece özlüyorum geri dönüş imkânsız. Ne o adım atar ne de ben.Ki yalvarsa dahi asla.Ama hala çok özlüyorum

Bu yazdıklarını bende yaşadım ortaokul lisede platonik çocuksu dersanede ilk sevgilim herkez beni yıprattı yada ben sevgimi sabrımı onlara harcadım yıprattım kendimi bilgisizliğimden hep kalbimi dinledim o yaşlarda ve hep üzüldüm şimdi kaskatıyım mantık ile hareket eder kritik kararlar alır acımasız davranırım hayat böyle yapıyor en iyisi de böyle olunca üzülmüyor insan canı yanmıyor artık
2 yıl kalbim boş biraz da ilk sevgiliyle dolu gözyaşları üzüntülerle dolu üzüntüden 48 kiloya dşmüş sürekli ilaç kullanan zavallı 22 yaşında gencecik bir kız ama hayatıma öyle bir adam girdi ki ikinci sevgilim ilk görüşte aşık oldu 2 hafta içinde teklifi kabul ettirdi gözümün içine içine bakıyor muhteşem kusursuz bir yakışıklılığı tam hayalimdeki gibi sevgisi saygısı öyle çok ki dokunuşu bile güven veriyor. unutturdu bana her şeyi

ama ben zamanında sabrımı sevgimi gözyaşımı o kadar saçma gereksiz şeylere harcamışım ki eski sevgilime verdiğim sevgi ve sabrın üçte birini veremiyorum hemen ayrılık istiyorum sonra vazgeçiriyor ben çok mutluyum ama onu daha da mutlu edebilirdim Sana tavsiyem unut diyenleri dinle

Kafanı farklı şeylerle meşgul et iradeni eline al bu hayat senin ve onu yönet

insanları fazla önemsemekten, fazla değer vermekten bu hale geliyoruz ne yazıkki.
üç günlük dünya unutmayın, kimse için bu kadar üzülmeye ve vakit kaybetmeye değmez.

Hayirli degilmis, nasibim degilmis diye yola devam etmek cok zor cidden.
Seven taraf her kotu aniyi unutsa bile uzulecek bir sey buluyor.
Sevilememesine uzuluyor mesela.

Sevdigi adamin asik oldugunda nasil ideal bir erkege donustugunu goruyor. Ama bu ideallik asik oldugu kisiye .
Sonra dusunuyor insan ister istemez, demek beni sevse boyle olacakmis diyor. Asik olunca iyi ozellikleri ortaya cikiyormus. Demek sevdigi kiz onun iyi ozelliklerini ortaya cikariyor, ben ise kotu ozelliklerini ortaya cikariyormusum diye uzuluyor aci ceken taraf.

Bu da ardindan pismanlik ve keskeler getiriyor. Keske bunu yapsaydim, keske su firsati degerlendirseydim.
Ama sonuc su ki, agziyla kus tutsaydi bile olmayacakti. Nasip cok farkli bir sey.

Bir din buyugu kimdi hatirlamiyorum, nasibinizde olmayan seylere uzulmeyin demis.

Ne kadar zor degil mi? Sanki o adam sadece bir kere basa gelebilecek bir sansti. Ve olmadi. Allah nasip etmedi.
Ama giden erkekler anilari goturmuyorlar.
Yeni asklara ruhlarinin en guzel yonlerini gosterirken,geride kalan eski sevgiliye kotulerini birakip gidiyorlar.

Neyse bu ozlemin kesin etkili bir caresi yok sanirim.

Ne zaman anilara gomulecek gibi olursaniz olabildigince cabuk o ruh halinden siyrilmaniz gerekiyor. Yoksa aldiginiz nefes agirlasir. Kalbiniz agrir, gozleriniz dolar, beyniniz uguldamaya baslar.

Yazmayin, yazan insan genelde mutsuzdur. Yazacaksaniz kotu ozelliklerini yazin. Ona asla gonderemeyeceginiz mektuplar yazarsaniz onun gözünüzdekini degerini fark etmeden yukseltebilirsiniz. Belki hak ediyordur, yuksek degerde bir insandir ama olabilir, size faydasi yok belki de o artik baskasinin nasibi. Belki boyle dusunerek onu gozunuzde yabancilastirabilirsiniz.

Son günlerde surekli ama surekli aklımda çıkartamıyorum.İlgimi başka yöne de veremiyorum.Neden böyle oldu bilmiyorum ama sebepsizce çok özledim

Artık yanlış insan olduğunun,olmamas9 gerektiğinin ve hayırlısının bu olduğunun bilincindeyim ama hala özlüyorum
Hayatımda olmasım zatem kıyısından bile geçmesin ama çok özledim buna engel olamıyorum.Kendime kızdığım nokta da bu zaten.Neden hala beni yıpratan,mahveden bir insan için üzülüyorum.

Tam vazgectim unuttum dersin, birden aklına gelır, anımsarsın Eskısı kadar canın yanmaz, merak etme ama burukluğu kalır .,

Kimseyi kendinizden fazla önemsemediğiniz,kendinize gereken değeri verdiğiniz ve ayaklarıma kapansın, geri dönsün göreyim,umudunuzu yitirdiğiniz an geçecek emin olun.
6 ay geçmiş, kafanızı dağıtın,imkansız olduğunu söylediginiz bir hayalin peşinde koşmayın.
Kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…