Giorgio Armani SENSI

Slinn

Zamanla Degil Zamaninda!!
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
1.721
18
116
- Yurtdışı

Kizlarn duydunuzmu bilmiyorum ama artik Giorgio Armani SENSI ' nin uretimden kalmis artik uretilmiyormus benim yazlari vaz gecemedigim parfumdu SENSI ama artik uretilmiyor diye duyunca sok oldum benim gibi tutkunu olanlar varsa tukenmeden sitogunuzu yapin derim ben aradigim parfumerilerde yoktu ismarladilar gelecek ama 2 hafta sonra ..

ebru gündeş kullanıyormuş bu kokuyu diye duymuştum. düşündüm bi ara koklayayım diye sonra araya başka parfümler girid unuttum. ben deneyemeden kalktı üretimden desene. kısmet.

nası bi koku bu...

Valla canim nasil bir koku ben tarif edemem ama olduka kalici oldugu halde cok guzel bir yaz kokusu ustelik kisinda cok rahat kulanila biliyor benim vazgecemedigim farfumlerimden sahsen cok uzuldum uretimden kalmasina :1no2:

aramadığım yer kalmadı ama nafile tabi sonuncu şişemi kullanmaya başladım ama kıyamıyorum desem yeridir. Yurtdışın da varmı dır acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…