• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giorgia Armani Si (2013)

VivaLaJuicy

KIZIM❤️
Pro Üye
20 Şubat 2010
32.896
6.247
448
cate-blanchett-armani-si-fragrance-ad.jpg

Üst Nota : Kuş üzümü.

Orta Notalar : Frezya, Mayıs Gülü

Alt Notalar : Vanilya, Paçuli, Ambroxan, Odunsu Notalar

Vanilya va paçuli ağırlıklı bir koku.

Her yerde reklamı var. Bugün denedim. Tatlı bir koku. Pek orijinal gelmedi bana aslında ama çok hoş.
Hatta kaldıkça çok hoştan da öteye geçiyor benim için. Sıcacık bir şey.
Beğendim. Çok beğendim. :31:

Bende Yıllardır Armani Code'den kopamıyorum.
Artık yeni parfüm arayışlarına girmek istiyorum ama ya :34:

tekin acarda denedim bana da ozellikli bir kokuymus gibi gelmedi koku farkedilirligide dusuk yarim saat sonra uctu bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar bence Alix Avien Tango da yillardir benim kopamadigim bi parfum. Kadinsi ve cekici. Tavsiye ederim;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle ferah kokular seviyorum.
Dediğiniz parfümün kokusuna bakarım beğenirsem inş alırım.
Teşekkürler :34:

rica ederim ne demek :) fakat armani code bana göre ferah değil çiçekli baharatlı kadınsı bir koku burberry london da aynı şekilde.ama code a göre biraz daha yumuşak.illede ferah diyorsanız calvin klein'in kokularına bakmanızı tavsiye ederim :31:

rica ederim ne demek :) fakat armani code bana göre ferah değil çiçekli baharatlı kadınsı bir koku burberry london da aynı şekilde.ama code a göre biraz daha yumuşak.illede ferah diyorsanız calvin klein'in kokularına bakmanızı tavsiye ederim :31:

Annemde Armani ye daha Kadınsı ferah değil diyor ama çoook hoşuma gidiyor :9:
Koku hastalığım var parfüm dayanmaz yani.
O Burberryi ilk fırsatta koklamak istiyorum :1:

Annemde Armani ye daha Kadınsı ferah değil diyor ama çoook hoşuma gidiyor :9:
Koku hastalığım var parfüm dayanmaz yani.
O Burberryi ilk fırsatta koklamak istiyorum :1:

Aaaaa :) armani beğenilmez mi her kokusu ayrı bi olay.ama benim şahsi fikrim armaninin kokuları ten seçiyor esmerlere daha çok yakışıyor.burberry çok fazla ten seçmiyor çoğu tene yakışıyor :23: burberry i de mutlaka deneyin :31:

Aaaaa :) armani beğenilmez mi her kokusu ayrı bi olay.ama benim şahsi fikrim armaninin kokuları ten seçiyor esmerlere daha çok yakışıyor.burberry çok fazla ten seçmiyor çoğu tene yakışıyor :KK23: burberry i de mutlaka deneyin :KK31:

Bu iki bilgi de benım ıcın ıyı oldu, yasına uymuyor deseler de az da olsa agır koku sevıyorum ben..ama angel wish tarzı değil..addict belki ama o da kadınsı baya..armani kokularına bakayım bır de en azından hem hafif sekerli hem de biraz olgun..çünkü diğer kokularıma cok orta yas kullanıyosun sen bıraz sekerli kullan dıyorlar :/

Armani kokuları gerçekten çok hoş kokuyor rahatsız edici bir kokuları yok genelde özellikle mania yı kokladığımda çok beğenmiştim :) Kremsi hoş günlük kullanılacak sıradan bir koku armani kokuları :)

armani si cok merak ettiğim bir koku idi ve evimize en yakın olan acık parfümcüye gittim..almak için değil ama en azından nasıl kokuymus bu demek için..esasında sevmedıgım kuzenımden ötürü almak istemıyordum..o ıntense kullanıyormus ohh ıyı barı deyıp bır baktım...

çok garıp acık bıle olsa yıllardır bu kokuyu arıyormusum..bayram şekeri misin nesın ısrarla kazagımda öyle..müthiş..orjınalı de böyle ise tapılası ölünesi yiyilesi birsey..organzanin tahtına aday oldu ..
sarısın parfümü demiş cogu kişi baska sitelerde ama bu koku bas bas ben esmer kokusuyum koyu saçlı kızlara yakısırım dıye bagırıyor :D bana mı öyle geldi. ki..
devam edersem destan yazarım...bıtmez ilk kez bu kadar mest oldum sanırım)))

armani si cok merak ettiğim bir koku idi ve evimize en yakın olan acık parfümcüye gittim..almak için değil ama en azından nasıl kokuymus bu demek için..esasında sevmedıgım kuzenımden ötürü almak istemıyordum..o ıntense kullanıyormus ohh ıyı barı deyıp bır baktım...

çok garıp acık bıle olsa yıllardır bu kokuyu arıyormusum..bayram şekeri misin nesın ısrarla kazagımda öyle..müthiş..orjınalı de böyle ise tapılası ölünesi yiyilesi birsey..organzanin tahtına aday oldu ..
sarısın parfümü demiş cogu kişi baska sitelerde ama bu koku bas bas ben esmer kokusuyum koyu saçlı kızlara yakısırım dıye bagırıyor :D bana mı öyle geldi. ki..
devam edersem destan yazarım...bıtmez ilk kez bu kadar mest oldum sanırım)))
Armani si cook guzel evet sekerli acayip guzel bi koku ve cookk kalicii siniyo heryere kokusu kendini gosteren bi koku :))

evet canım benzetemedım hiç birine )) bır sey var ıcınde çözemedıgım ama sonucta bekledıgım kokuymus ınsallah orjınalı de boyledır..acık olan daha kalıcı oluyor ya alkolden ondan mı acaba :S

hımm anlasılan kıyafetlerde kalıcı demek ki ben esmer sayılırım koyu kumral belki de..
ya bana hıtap eden koku hem kalıcı hem guzel olucak da işte zor bulunuyor.
mesela london hem tenımde hem kıyafette kalıyor ama nedense çiçek kokmayı sevemıyorum

evet canım benzetemedım hiç birine )) bır sey var ıcınde çözemedıgım ama sonucta bekledıgım kokuymus ınsallah orjınalı de boyledır..acık olan daha kalıcı oluyor ya alkolden ondan mı acaba :S
Alkoldendirr ben pazar günü sephorada bidaha kokladım koca mağazaya sinmişti kokusu :) daha sephoraya yaklaşmadan kokusu geliyodu valla açığını hiç koklamadım ama orjinali bi harika :))

Back