- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Üst Nota : Kuş üzümü.
Orta Notalar : Frezya, Mayıs Gülü
Alt Notalar : Vanilya, Paçuli, Ambroxan, Odunsu Notalar
Vanilya va paçuli ağırlıklı bir koku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Yıllardır Armani Code'den kopamıyorum.
Artık yeni parfüm arayışlarına girmek istiyorum ama ya
birde burberry london denemenizi tavsiye ederim
Böyle ferah kokular seviyorum.
Dediğiniz parfümün kokusuna bakarım beğenirsem inş alırım.
Teşekkürler
rica ederim ne demek :) fakat armani code bana göre ferah değil çiçekli baharatlı kadınsı bir koku burberry london da aynı şekilde.ama code a göre biraz daha yumuşak.illede ferah diyorsanız calvin klein'in kokularına bakmanızı tavsiye ederim
Annemde Armani ye daha Kadınsı ferah değil diyor ama çoook hoşuma gidiyor
Koku hastalığım var parfüm dayanmaz yani.
O Burberryi ilk fırsatta koklamak istiyorum
Aaaaa :) armani beğenilmez mi her kokusu ayrı bi olay.ama benim şahsi fikrim armaninin kokuları ten seçiyor esmerlere daha çok yakışıyor.burberry çok fazla ten seçmiyor çoğu tene yakışıyor burberry i de mutlaka deneyin
Armani si cook guzel evet sekerli acayip guzel bi koku ve cookk kalicii siniyo heryere kokusu kendini gosteren bi koku :))armani si cok merak ettiğim bir koku idi ve evimize en yakın olan acık parfümcüye gittim..almak için değil ama en azından nasıl kokuymus bu demek için..esasında sevmedıgım kuzenımden ötürü almak istemıyordum..o ıntense kullanıyormus ohh ıyı barı deyıp bır baktım...
çok garıp acık bıle olsa yıllardır bu kokuyu arıyormusum..bayram şekeri misin nesın ısrarla kazagımda öyle..müthiş..orjınalı de böyle ise tapılası ölünesi yiyilesi birsey..organzanin tahtına aday oldu ..
sarısın parfümü demiş cogu kişi baska sitelerde ama bu koku bas bas ben esmer kokusuyum koyu saçlı kızlara yakısırım dıye bagırıyor bana mı öyle geldi. ki..
devam edersem destan yazarım...bıtmez ilk kez bu kadar mest oldum sanırım)))
Alkoldendirr ben pazar günü sephorada bidaha kokladım koca mağazaya sinmişti kokusu :) daha sephoraya yaklaşmadan kokusu geliyodu valla açığını hiç koklamadım ama orjinali bi harika :))evet canım benzetemedım hiç birine )) bır sey var ıcınde çözemedıgım ama sonucta bekledıgım kokuymus ınsallah orjınalı de boyledır..acık olan daha kalıcı oluyor ya alkolden ondan mı acaba :S