ginkgo bloba

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
kızlar bu çayı içen varmı araştırdım faydalarını ama sormak istedim yinede arada unutkanlık yaşıyorumda :KK70: yaşım21 bişey olmaz dimi içsem bilenler yazabilirmi lütfen..:KK16:

babam içiyor... ben tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama üniversite sınavlarına hazırlanırken unutkanlık için hapını almıştım

bitki çaylarından sipariş vermiştim geldi bugün hepsi bakalım ilk kez içicem inş faydası olur diyelim ..:KK16::KK53::KK36:

Bazen konu başlığı açan kişilerin, ulaştıkları sonuçları da yazmalarının başka insanlara faydalı olacağını düşünüyorum, aynen şimdi okuduğum bu başlık gibi.

Çaylarınız öncesi ve aldığınızı olduğu gibi keşke sonuç hakkındaki görüşlerinizi de buraya yazsaydınız, en azından sizin gibi başlangıçta böyle sorusu olanlara da yardımcı olurdunuz diye düşündüm ve açıkçası ben de merak ettim bilgilenmek açısından acaba ne gibi bir faydasını gördünüz diye.

Bazen konu başlığı açan kişilerin, ulaştıkları sonuçları da yazmalarının başka insanlara faydalı olacağını düşünüyorum, aynen şimdi okuduğum bu başlık gibi.

Çaylarınız öncesi ve aldığınızı olduğu gibi keşke sonuç hakkındaki görüşlerinizi de buraya yazsaydınız, en azından sizin gibi başlangıçta böyle sorusu olanlara da yardımcı olurdunuz diye düşündüm ve açıkçası ben de merak ettim bilgilenmek açısından acaba ne gibi bir faydasını gördünüz diye.

doğru söylüyosunuz fakat düzenli içmek gerek böyle şeyleri ben düzenli içemediğim için bişey desem yanıltıcı olur ama insan daha iyi hissediyo kendini bana öyle geldi diyebilirim =)

kılcal damarlarda kan dolaşımını artırır diye biliyorum. beyne de bu sebeple faydalı. dikkatli kullanmak lazım

X