• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''''ginera'''' hakkında yardım

elegimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.864
367
113
selam benim sorunum yok gebelik için fakat rahim filmi sonrası kanama ve enfeksiyon nedeniyle ginera verdi doktorum ama ben kullanmak istemiyorum biker başladım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

selam benim sorunum yok gebelik için fakat rahim filmi sonrası kanama ve enfeksiyon nedeniyle ginera verdi doktorum ama ben kullanmak istemiyorum biker başladım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

doktor verdiyse düzenli kullan..benimde kistim var 21 gün 1 kutu ginera kullandım ..geçmiş olsun..

doktor verdiyse düzenli kullan..benimde kistim var 21 gün 1 kutu ginera kullandım ..geçmiş olsun..

benim de kistim var doktor ginera verdi seninki 21 günde geçti mi canım kaç cmdi?kistin? doktora 21 tane kullandın bitti hemen mi gittin adet olunca mı gittin ?

ben ıkıay kullandım gınera kıstın boyutunda hıç değişiklik olmadı.ama buyumedıde.bırakıncada hızla buyudu malesef:(

ben ıkıay kullandım gınera kıstın boyutunda hıç değişiklik olmadı.ama buyumedıde.bırakıncada hızla buyudu malesef:(
ben sadece bu ay kullanırım dedim doktora :) bida istemem bebek istiyorum hapmı içecem dedim :) tamam dedi bu ay iç bakalım dedi

arkadaşlar ben çok araştırmıştım bu konuyu.. kendi yaşadığımı yazmak istedim.. benim 6 cm ve 4 cm iki tane kistim vardı.. acayip baskı yapıyodu kasıklarıma ve çok ağrım oluyodu.. ilk ay adetim de hayatımda ilk defa 5 gün gecikti önce hamileyim sandım ama sonra doktora gittiğimde kist olduğunu söyledi çok üzüldüm.. ginera verdi korkma geçer dedi.. 21 gün kullandım bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum adetim 4 gün sürdü normalde 7 gün sürer.. neyse ikinci kutu bitmek üzere geçen gün doktora gittim ikisi de yokolmuş.. kalmamış geçmiş çok sevindim.. benim gibi üzülen arkadaşlar varsa onlara umut olsun diye yazmak istedim geçmiş olsun herkese Allah acil şifalar versin :16:

ben de ginera kullanıyorum hem doğum kontrol için hem de 4 cmlik kistim için. 2.kutuyu yarıladım bugün de doktora gidicem bakalım küçülmüş mü?

Back