gidiyorum..

Bence sizin kendinizi anlatmada sıkıntınız var. Buraya sadece sizinle dalga geçenler mi takılıyor? Ben kavga etmek için yorum yapmadım siz fazla alıngansınız.
bence siz alıngansınız size yapılamayan bir yoruma, konuyu okumadan dalmışsınız. burada alıngan olan benmiyim

Ben kakara kikiri yapanlardan bahsetmiyorum zaten. Aklı başında yorum yazanlar için güçlü kadın dedim ya hu. Neden boşanmak istemiyorsun, şiddet var hakaret var denildiğinde konu sahipleri agresifleşiyor. Sanki biz dövüp, küfrediyoruz. Beğenmediği yorumları alınca insanların gerçek kişiliği ortaya çıkıyor.
hahh bizde kakara kikiri yapanlardan bahsediyoruz..

hahh bizde kakara kikiri yapanlardan bahsediyoruz..
benim beğenmediğim yorumları eğer konumu okursanız oradaki hangileri olduğunu söylerim. ve bunlar gerçekten benim kişiliğimi ortaya koyuyor kimsenin acılarıyla dalga geçmeyeceğim olmamın.

yoksa yaşını başını almış çoluğu çocuğu olmuş bayanlar onlara vakit ayırmak yerine neden 7/24 burada onun bunun derdini konuşuyor.

bence siz alıngansınız size yapılamayan bir yoruma, konuyu okumadan dalmışsınız. burada alıngan olan benmiyim
Şu ilk yorumdan yola çıkarak yaptım ben yorumumu. Peki siz haklısınız ne diyeyim.

Şiddet görüyorsunuz, maddi imkanınız var ve boşanmak istemiyorum demişsiniz. Ne yapılmasını istiyorsunuz kardeşim başka? İnsanlar da ona göre yazmış.

ben de bi kere gitmiştim.
çok uzun yıllar önceydi, o zaman farklı bir nick'im vardı.
yine bdv de bir arzı endam etmekteydim.
ama o zaman açtığım her konuya (sevgilimle ilgiliydi) ayrıl diyodunuz siz sevgili üyeler.
neyse sizi dinlemedim :p (evlendim bu arada o sevgiliyle)
sonra size küstüm "verin topumu ben oynamıyorum yaaaa" dedim gittim.
ama bağımlılık mı yaptınız nedir, bi kaç sene sonra gene geldik işte.
şimdi boşan demiyosunuz çok şükür :KK70:

bir tanıdığım var derdi olduğunda gelir anlatır bende ona eğrisini doğrusunu hatasını söylerim bak bundan dolayı böyle oldu üzülme ama bu huyunu değiştir falan derim uyarırım..sonra bana derki seninle derleşilmiyor neden biliyor musun ben ona duymak istediklerini söylemiyorum..tam tersine onun bile kendine söylemediklerini söylüyorum..ama yine gelir bana anlatır :)
gerçekler acıdır malesef bazen çok canımızı yaksada..

bir tanıdığım var derdi olduğunda gelir anlatır bende ona eğrisini doğrusunu hatasını söylerim bak bundan dolayı böyle oldu üzülme ama bu huyunu değiştir falan derim uyarırım..sonra bana derki seninle derleşilmiyor neden biliyor musun ben ona duymak istediklerini söylemiyorum..tam tersine onun bile kendine söylemediklerini söylüyorum..ama yine gelir bana anlatır :)
gerçekler acıdır malesef bazen çok canımızı yaksada..[/QUOTE]
konuyu okumadan yorum yapmışsınız ama yinede teşekkür ederim..

X