kızlar merhaba, biliyosunuz geçen hafta ev taşıdım, size yazmıştım çok zor oldu taşınmak, bebeğimin suyu çok az demiştim hani ya size, bugün doktora gittik tekrardan, nst iyi çıktı ama suyu tamamen bitmiş, plesantasıda yaşlanmış, üstelik çatı muayenesi oldum ve çatım dar çıktı açılmada hiç yokmuş, kafası da yukardaymış bebeğimin. Dr sezeryana alıyoruz hemen seni dedi, yarına kadar bile beklemio, susuz kalmış sıkıntıya girer diye, benimde eşiminde ailesi başka şehirlerde, eşimle gidiyorum şimdi doğuma annem doğumdan sonraya yetişecek ancak.. ya kızlar ya yazarken inanamıyoruum hala doğuma gittiğime, daha 20 gün vardı doğuma çünkü, elim ayağım titriyo ağlayıp duruyorum bugün için planım bu değildi şoktayım, bu arada yan odada adamlar bebeğimin odasını kuruyolar akşam yerleştiririm diodum olmadı, yani artık karnımda olmucakmı ani oldu çok, dün gece son kezmi uyudum onunla karnımdayken Allah'ım inanmıyorum ya, şaşkınım onu görebilecekmiyim şimdi, ben gidiyorum dua edin bana kızlar nolur dua etcem hepinize, hep destek oldunuz hepinizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun...