Gidip geldim ve hayatın bomboş olduğunu anladım

G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi gelecekkorkusu
Levent Yüksel, geçirdiği beyin rahatsızlığından sonra hayata bakışının değiştiğini söyledi.

"Bir kez gidip geldim ve anladım ki hayat boş" diyen Yüksel, şimdi çevresindeki herkese "Hiçbir şeyi kafana takmayacaksın, stres yaşamayacaksın" diye nasihat ediyor.

Bu yaşadıklarınızdan sonra çevrenizdekilere nasihatlarda bulundunuz mu? Ya da bizlere neler söylemek istersiniz?

- Hiçbir şeyi kafana takmayacaksın, hiçbir şeye fazla takılmayacaksın, hiçbir şeyin seni üzmesine izin vermeyeceksin, hiçbir şeyin stresini yaşamayacaksın. Hayatını normal akışına bırakacak ve öyle yaşayacaksın. Son gününmüş ya da ilk doğduğun günmüş gibi yani... Biliyorum, bunu yapmak hiç de kolay değil. Ama ben o rahatsızlığımda kendimi gittim geldim sayıyorum. Ve geri geldiğimde anladım ki dünyadan hiçbir şeysiz ayrılıyorsun. Her şeyi arkanda bırakıyorsun. Acaba karım arkamdan mı ağlıyor, annem mi üzülüyor demeden çırılçıplak gidiyorsun. O gidişi yaşadıktan sonra fark ettim pek çok sıkıntıyı boşu boşuna çektiğimizi...

Evet ölünce herşey geride kalıyo herşey boş doğru...Ama öyle durumlarla karşı karşıya kalıyoruz ki bazen takmamak imkansız... :çok üzgünüm:

tabiki tam anlamiyla kimse hicbir seyi takmadan yasamaz ancak polyanacilik oynar...
en azindan herseyi gözünde büyütmemeli insan yani her sorunun bir cözümü olduguna inandirmali...
ve dogru hergünü son günmüs gibi yasamak lazim tadini cikara cikara ve asla yarina bazi seyler ertelememeli...

olmaz diyosunuz ama valla ben bi kisi taniyorum oyle
gercekten asmis artik
hicbiseyi takmaz, yer icer calisir gezer tozar alisveris eder
ne desen guler gecer....

olmaz diyosunuz ama valla ben bi kisi taniyorum oyle
gercekten asmis artik
hicbiseyi takmaz, yer icer calisir gezer tozar alisveris eder
ne desen guler gecer....

O kişiyi sen daha iyi tanırsın tabi ama belkide takıyodur içine atıyodur yerimseniben

odamı geçirmiş. sanatçıların hepside beyin rahatsızlığı geçiriyo CADIARZU

ister istemez herşeyi kafaya takıyoz vallah taktıranlar sağolsun ne diyeyimkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…