Gidenmi suçludur her zaman ?

liliputtt

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
11
0
Merhaba; üye değildim ama uzun zamandır takipçisidim sitenin.. önce evlilik hazırlığı, sonra evlilikte sorunlar.. şimdide boşanma :KK43:
Durumumu Nasıl özetlerim bilmiyorum ama çok uzatmadan anlatmaya çalışcam.. Benim 1. Eşimin 2. evliliği .. 2 yıl flört 1 yıl nişan ve 1,5 yıl evlilik :KK43: Sorun Eşimin yalanları, benden gizli işleri ve sorumsuzluğu... Eşimin maddi durumu çok iyi değildi ama birbirimizi sevdiğimiz için her zorluğun altından çalışarak beraber kalkacağımızı düşünüp evlenmeye karar verdik. Ama Gel gör ki evlenirken maddi zaten birşey beklemiyordum manevi olan herseyde içimde kaldı ailesinin vurdumduymazlığı yüzünden.. Olsun dedim biz beraber olalım hersey olur zamanla dedim.. Bu Sefer 2 ay oldu evleneli Eşim İş yerinden maaş alamadığını sölemeye başladı..yani 1,5 yıl içinde 3 ay tam maaş getirdi eve..herşey borç tabi mobilya borcunu bana ödediğini söleyip ödememiş icralık olmuş tabi kefil benım maaşımada icra..neyse olsun dedimm yine öderiz...(uzatmamak için mobilya konusunu anlatıyorum bu sadece örnek bunun gibi birçok şey var)avukatada ödemedi yok alamadım yok şöle yok böle gittim taahhüt imzaladım yine üstüme aldım borcu..belki ozamn korar öder die ölede oldu 3 ay ödedik.. bu arada eşim eski eşinden olan çocuuna nafakasını ödemediği için eski eşi dava açıo sürekli...ben bunları bilmiorum tabi..tutuklama kararı çıktıktan sonra öreniorum 4 aylık evliyim bu arada...neyse yakalanıo 2 saat kalıo içerde ailesi bi miktarını ödeyip çıkardı.. tabi işinden tamamen oldu bu arada. heryere düğün borcu, ev kira.. Bu sefer salonumu üstüne daha 1 kere oturmanın nasip olmadığı koltuklarımı sattım..oturduumuz evin kira borcunu ödeyip.. daha küçük ucuz bi eve taşındım..ben bunlarla mücadele ederken ailesi geldi bide ne bu ev dam gibi die arkamızdan dedikodu yaptı..içleri kararmışş basıkmış...hangi birini anlatsam bu eve taşındık kirayı verdinmi diorum ev sahibi üst katta verdim dio yarım saat geçio adam aşağıya inio daha ayarlamadınımı dio ben yine şok..cevap sen üzülme die söleyemedim..her yalana verdii cvp bu zatn. böyle ve bunun gibi birsürü şey... ipleri koparan noktaya geleyim.. Tekrar tutuklama kararı çıkmış nafaka yüzünden benım yine haberim yok.. İşten çıkarılmış 2 ay önce.. Beraber işe die çıkyoruz o arkamdan eve giriomuş... Ondan bundan borç bulmş maaş die getirmiş eve ilk ay..Bu ayda tefeciden almayı düşünüomuş o derece ... Hep yalan dolan ben üzülmeyim die deil yani yaşam tarzı bu olmş.Bu arada hep kötü yanlarını anlattım ama evdede bana bebek gibi bakar el üstünde tutardı hakkını yiyemem ama bu yeterlimi bi evlilik için
hayır. Evin bütün yükü maddi manevi üstümdedi.. ama okadar çok seviyorum ki hep düzelcek dedim. Ama ne olduysa ben bu son yalanları duyunca bişey oldu bi dayanma gücü geldi topladım eşyalarımı gittim annemin evine...anladım çünkü sonu yok.. hıı bu arada 1 aydır çocuk yapalım die yalvarıodu istemeyen adam bağlamak içinmişşş... Yalvardı ağladı içim gitti ama dönmüyorum 1 ay oldu... Çok uzun aslında satırlara sığdramıorum... Diomuş ki yarı yolda bıraktı gitti beni...Ben mi Onu bıraktım yarı yolda yoksa omu beni bıraktı ???

Arkadaşım sana büyük geçmiş olsun :) kurtulmuşsun, bırak düşünmeyi bence kendi yoluna bak... okurken ben yoruldum, böylesine sorumsuzluk, bilinçsizlik.. birde çocuk olsaydı daha fena. hiç üzülmeyin derim, hiç bir kadın durup dururken gitmez..

Geçmiş olsun çok dolusun sakinleşene kadar kendine vakit ayır kendini iyi hissetmeye başladığın gün sağlıklı karar alabilirsin ancak

Genelde suçlu olan kalandır.
Giden bu yüzden gider.
Zor şeyler yaşamışsın elinden gelenide yapmışsın.
Ama karşı taraf düzelmemiş ve seni gitmek zorunda bırakmış.
Umarın daha güzel olur herşey senin için.

X