Gidenin ardından!....

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
132
63
Arkadaşlar aşağıdaki yazıyı bir bloktan aldım.Beni çok etkilediği için paylaşmak istedim yalnızca.Annelerimizin kıymetini bilmek adına!.....

Bu gün sen gideli 12 gün oldu 26 yıldır ilk kez ayrıldık . Annemin gözleri hala yatağında seni arıyor 26 yıl hiç kalkmamıştın ki o yataktan nasıl aramasın, sen görmedin ama babam arkandam çok ağladı ilk defa ağlarken gördüm onu.

Resimlerine bakamıyoruz hala annemden saklıyoruz .Sen giderken hiç ağıt yakmadı sıktı dişini oğlum gül kokulum azap içinde kalmasın dedi kimseyide bağırtmadı arkandan. şefaatcimiz olur inşallah dediler o kadar , ne kadar da zor oldu ayrılık şimdiden özledik kokunu varlığını bakışlarını....

Acımı paylaşmak istedim arkadaşlar abimi kaybettik 12 gün önce abim doktor hatası yüzünden gözlerini dünyaya özürlü olarak açmış.Annem ve babamın 9 yıldan sonra olan evlatları böyle bir başlangıçla doğmuş.İnanın çok acılar çekti hepimiz çektik ama ibret alınması gerekir diye düşündüğüm için yazdım buraya , ömrü hastalıklarla geçti ne anne diyebildi ne yemek yiyebildi nede yürüyüp tuvalete gidebildi nasıl doğduysa öyle öldü canımın içi.Belden aşağısı insanın dayanamayacağı yaralarla doldu kemikleri görünüyordu artık yaralardan son günlerindede nefes bile alamadı. ölmeden önce götürdüğümüz son doktor ukalaca girdiği neyin var hasta dediği odadan ağlayarak çıktı.ölümünü ben görmedim ama o alamadığı çırpındığı son nefesini derin derin huzurlu huzurlu alıp ruhunu teslim etmiş gözleriyle annemi aramış ANNEM de kulağına eğilerek şehedet getirmiş nasıl bir anneliktir nasıl bir hayattır bu anlayamadım.Rabbim nasıl bir sabır verdi anneme evladı ruhunu teslim ederken başında nasıl şehedet getirdi.aklıma geldikçe hıçkırıklara boğuluyorum.

Arkadaşlar anlatmak istediğim mevkimiz ne olursa olsun alçak gönüllü olalım, ALLAHIN verdiklerine şükredip isyan etmeyelim bizden kötü durumda olanlar var ben bunu yaşadım gördüm bu bedeni bana verdiği için sonsuz şükrettim. Gideceğimiz yer varacağımız mekan beli ona göre yaşayıp ona göre davranalım.

oooff realist ne diycemi bilemedim yaa tüylerim diken diken oldu,derim gerildi adeta.allah sabrını gercektende veriyor demekki.yoksa dayanılırmı,
cektiği acılara,yaşayamadığı gençliğine,kullanamadığı bedenine,26 yıldır anne diyemediği evladına ,senağlama
dayanılabilirmi?
şükürler olsun rabbim şükürler......

ilk önce başınız sağolsun abininde mekanı cennet olsun canım allah ailene ve sana sabır versin yazını okuyunca çok duygulandım allahın sevgili kullarından biride annen ve ailen canım bu nasıl bir sabırdır. bende bir anneyim dünyadaki en güzel duygu annelik evlatlarımızın kıymetini bilmeliyiz ve ne olursa olsun halimize şükretmeliyiz bunu bir kez daha bunu hatırlattığın için sana teşekkür ederim.

ilk önce başınız sağolsun abininde mekanı cennet olsun canım allah ailene ve sana sabır versin yazını okuyunca çok duygulandım allahın sevgili kullarından biride annen ve ailen canım bu nasıl bir sabırdır. bende bir anneyim dünyadaki en güzel duygu annelik evlatlarımızın kıymetini bilmeliyiz ve ne olursa olsun halimize şükretmeliyiz bunu bir kez daha bunu hatırlattığın için sana teşekkür ederim.
Teşekkürler canım ama,çok şükür ki bu benim hayatımdan bir kesit değil!......

X