giden döner mi?

evet , her kadın gibi karşılık beklıyosun haklısın da ama anlamıcak olduktan sonra Allah esirgesin kalbin rahatsızmış
bilirsin kalbi en cok mutsuzluk zedeler
kendisi de diyodu bana çok dayanıyosun kimse katlanmaz senin kadar sevemez diye ama bi an ayrılıyo her seferinde gitmeme izin verme ben sinirle söylüyorum yoksa bırakır mıyım ben seni diyo ama bu sefer yeterli bu kadar çaba yalnız kalmasının zamanı geldi

O sinir hastasi sen kalp hastasi biriniz kalp krizi gecirse birinize inme inse iyi mi olur birbirinize iyilik yapin ve ayrilin

onun hastalık değil aileden gelen bi şey yani genetik, dönmesini istiyorum çünkü değerimi anlaması gerekiyo üzülmesi gerekiyo
Canım bak ben siniri bilirim ondan bende çok var eşimde çok olmasada sakindir ama bu illet bulaşıcı şimdi eşim benden beter sinirli Ama anladığım kadarıyla sen bana dönsün ben onu red edim istiyorsun

tam anlamıyla rahatsız kişi hareketleri bunlar
bak rahatsız erkeklerın ıkı meshur ozellıgı cevremde cok allahıma şükür ki bende yok ama
bir cins vardır gitmeme izin verme gitcem desem de gonderme kalbım degıl agzım dıyor der
bir cinsi de bana sırtını dönemezsiiin der

ama üzülen uğraşan hep kadın olur ,, arama bi süre madem sürtsün burnu

Canım bak ben siniri bilirim ondan bende çok var eşimde çok olmasada sakindir ama bu illet bulaşıcı şimdi eşim benden beter sinirli Ama anladığım kadarıyla sen bana dönsün ben onu red edim istiyorsun
değerimi anlasın istiyoruum ama bu sefer tam olarak birkaç defa anladı ama düzelmedi çünkü hep yanında oldum o yüzden bensiz kalsın istiyoruum

aynen öyle bu sinirlendiği şeylerime hasret kalıcak tıpkı diğer eski sevgililer gibii

Kalp hastası biri olarak senin sinir hastası biriyle ne işin var be güzelim ? Anlıyorum aşık oluyorsunuz da böylesinin kabul edilebilecek hiçbir yanı yok. Bende geçmişte yanlış insanlara aşık oldum ama olmadığını anladığım anda gerek mesaj atmak istediğimde ellerimi kanatarak engelledim, gerek nikaha 5 kala nişan attım. Böyle böyle buldum mutluluğu. Bilmiyorum bu kadar mı dirayetsizsiniz ? Bu adam sana iyi gelmez, bu adamla olmaz. Başka biri olur mu olmaz mı sittiret, sen bu adamla olamazsın önemli olan bu. Gittiyse dönmesin. Sende bekleme. Yoluna bak.

eskiden bu kadar sinirli değildi ve bende tam olarak kalp hastası değilim daha teşhis edilmedi ama sinirle ağzına geleni söylemesinden bıktım nasılsa benim benı bırakmaz düşüncesi yüzünden her seferinde her şeyi söylüyo artık kaybetmekten korkmayı öğrenmeli

Sevgiliyken böyleyse. Evlendiğinizi bi düşün bu seni sıkılıp bebeğinle bile ortada bırakır. Onun için çabalama. Eminim sana değer vercek biri çıkar karşına.

Sorunu senin kalp hastası olman onun sinir hastası olması şeklinde algılama. Sorun ayan ve beyan şu "anlaşamıyorsunuz". Neyin ne olduğunun bir önemi yok. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Sevgiliyken dışarıda cafelerde buluştuğunuz zamanlara hiç benzemiyor. Sonsuz anlaşabildiğin, birbirinize sonsuz saygı duyabildiğiniz, sorunsuz bir ilişki ancak evlilikte mutluluk getirir. Senin bu ilişkinden ise olsa olsa ancak cacık olur. Başka da birşey olmaz. Unutmak zor biliyorum ama bizde sevdik, bizde unuttuk. Diyorum ya mesaj atmamak için ve mesjalarına cevap vermemek için ellerimi kanatırdım. Biraz dirayet ve biraz kadınlık gururu. Gerisi kolay. Olmayacaksa olmayacağını kabul etmen gerekiyor. Başka yolu yok tatlım. Ancak bu şekilde mutluluğu bulabilirsin.

Öncelikle geçmiş olsun. Döner mi dönmez mi bilemiyorum ama size kendinizi bu kadar değersiz hissettireni sürekli sizi terk edip geri dönen biribi neden tutuyorsunuz hayatınızda?

haklısınız ya teşekkür ederim yalnız olmadığımı hıssettirdiniz o da pişman olduğuyla kalıcak eminim

Onu bilmem de sen pisman olursun bu iliskide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…