Giden Bebeklerimiz (MELEKLERİMİZ)... Bekletmesinler geri dönsünler:))

harcai

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
20
1
Bekliyorum Öyle Bir Havada Gel Ki Vazgeçmek Mümkün Olmasın!!!" diyordu Orhan Veli sevdiğine... Benim Sevdiğim sensin Meleğim:KK43:
Oysa bilmiyordu ki bütün havalarda sen vardın ve tüm hava sen kokuyordu, benim için..
Ama yoktun sen. Gideli çok olmuştu buralardan... Peki neden bu denli sen kokuyor bu şehir... Neden her unutmak isteyişimde sana doğru koşarken buluyordum kendimi..
Oysa bilirmisin ki? Giderken hepsi senin peşinden gelmiştir.Onlar seni bırakamamışlardır.. Onlara ihtiyac duydugun anda hepsı yanında yerini alacaklardır...

Bebeğim... gel ve beni birdaha sakın bırakma :KK43::KK43: söz ver anneye bir daha gitme..
Anneciğin seni koklasın,emzirsin,ninniler söylesin... istediğin Havada gel...
Biliyormusun bebeğim, gardolapda senin için sakladığım patiklerin var,gel ve giy güle güle eskit... odan hala boş ve sen gelmeden dolmayacak renkler gitti seninle birlikte, melodiler gitti... dönki dönsün dünyamm, çabuk gel bekletme meleğim. Sen gelki Mutluluk yeniden gelsin, sen gelmeden kokun gelsin... Umut olsun varlığın yarınlara. Baban ve ben sanki bir yere gitmişsin ve dönecekmişsin gibi bekliyoruz seni. Geç bulup erken kaybettikk meleğim seni :çok üzgünüm: sen en güzel baharın yağmuru beklıyorum birgün gelirsin diye sensiz soldum AÇMAM KıMSELERE...
Hep ağladım, hep yandım sen yokken.
Bekliyorum dönüşünü yeniden,
Bir gelsen,
Hayatın önünden alsan beni
Bir gelsen,
Sellerin önünden alsan beni
Bir gelsen,
Ölümlü düşlerimden alsan beni.
Bir gelsen,
Yangınlardan alsan beni,
Bir gelsen,
Sensizlikten alsan beni,
Bir gelsen,
Şafaksız gecelerden alsan beni,
Ama ne zaman gelsen, MELEĞıM
SENDE bulacaksın beni...

Bekliyorum,
Eğer geleceksen,
Bir nisan yağmurunun, o ılık bulutlarıyla gel...
Yürürken ağaçlara sular, SEVDAN damarlarımda akarken gel,
Yürürken boş sokaklarda ben, yüreğim sen diye atarken gel,
Yürürken gökte bulutlar, yepyeni baharlarla gel,
Yürürken nehirlere sular, yürü gözlerimden kalbime kadar...

Ve, senin için Allah'a açık ellerim yorgun düşmeden GELLLL...

Son düzenleme:
Çok güzel yazmışsınız gözlerim doldu bende bir umut bekliyorum yavrumu Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin....

Güneşimiz bir kere daha doğsun... adı umut olsun... bekletmesin tez vakitte gelsin...

X