• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gıda ürünlerinde tavsiye ettiğiniz markalar neler gelin paylaşalım

YUMURCAK

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
1.584
2.488
658
Konu sahibesi olarak önce ben yazayım bari sizlerdende tavsiyelerinizi almak isterim.öncelikle şunu anladım ki insanın yaşı ilerledikçe damak tadı da gelişiyor .eskiden çok ta dikkat etmezdim açıkçası market alışverişinde o an hangisi uygunsa onu alırdım ama yavaştan o marka değil bu marka olsun demeye başlıyor insan.Benimde olmazsa olmazlarım çekirdekte tadım bulgurda çevik peynirde yörsan ve ekici Zeytinde Marmara birlik az tuzlu yazan pembe kutudaki Bayram çikşolatası Ülker'in fındıklı ecesi çay doğuş çay tahin ve pekmezde Koska şimdilik aklıma ilk gelen bunlar

gürsütün peynir güzeldir pınar tereyağ.gerçi şimdi yöresel kullanıyorum..içimin ürünleride güzel ,kaşar,süt vs..ve tabiki yorsan yoğurt vs..

unda söke,yumurtada carrefour doğal yumurta,makarnada filiz,tuvalet kağıdında komili :) aklım agelirse yazarım daha

birde sana tavsiyem hang ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama mümkün olduğunca marketten ziyade mandra,pazar,köy gibi yerlerden alışveriş yap,yada ev yapımı şeyler tüketmeye çalış..markada olsa arz talep meselesi,doğalı ara mümkünce..

Back