• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gıda testi yaptrdımmm :)) hangi gıdaların şişkinlik yaptrtıgını öğrendm :((

dygsl88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
6
0
0
Ankara
sürekli kabızlık, şişkinlik ve gaz şikayetlerimn üzerine bi doktor tavsiyesi üzerine biorezonans merkezinde gıda testimi yaptrdım üstelik alerjen tedavisi oldugunu öğrendim... benm biçok buğday ve süt ürünlerine alerjim yane duyarlıgım cıktı ve 1 hatadır sadece cavdar ekmeği ve bool yeşillik yiyorum karbonhidrattan ve süt ürürnlerinden uzak duruyorum kiii makarna ve peyniri coook sevmeme ragmen:(( şişkinliğim ve gabızlıgım biraz daha rahtladı kendimi daha raht hissediyorum en azından tedavisi mümün belki ilerleyen zamnlarda tedaviyide düşünüyorum.. yanii sizlere tavsiyem diyestisyene baslamadan önce gıda testinizi yaptrın!!! cünkü diyetisyenler hangi gıdaya duyarlı oldugumuzu bilmeden bizlere diyet veriyolar fakat cözüm olmuyorr :(( bence ankarada oturuan arkadaslar böle sıkıntılarınız varsa gıda testinizi yaptırın :)))

aaaaaaaaaaa :26: benim de var benzer sorunlarim bi hafta deneyim bakalim, zaten cavdar ekmegi yerim baska ekmek yememeye özen gösteririm kabizlik sorunum yüzünden.. tesekkür ederim arkadasim cok sagol.. benim de sorunum bu tarz bir seyse varya cok dua ederim sana...

ama cavdar ekmeğinide tam cavdar alman gerekli cünkü malesef saf cavdar vbulmak zor evde yapabiliyorsan daha iyi olur... ama cok fazla sıkıntılıysanda test yaptr belki baska sebepleride vardır... mesela kalınbarsakta mantar olabiliyormus oda gabızlık sebebi yaratıyormuz hatta uykusuzluk halsizlk gbi sıkıntılarıda beraberinde getriyordur eger ankaradysan yardımcı olabiliirm :)))

yok canim ankarada degilim yurtdisindayim ben.. verdigin bilgiler icin tekrar tesekkürler..

Back
X