• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gıcık oldumm

ben normalde öyle kalay sinirlenmeyen bi insanım,o yüzden de ne zaman sinirlensem mutlaka haklıyımdır diye düşünürüm...şimdi lütfen bana siz söyleyin haklı mıyım değil miyim?biz ablamla eltiyiz,eniştemle (kayınbiraderimle de)de aram iyidir genelde...geçen hafta kızkardeşlerim eltim olan ablam ben otururken ablamla eniştem kardeşlerimin kilolarıyla dalga geçip durdularr,bi de bekarsınız şu halinize bakın kaç çocuk doğurmuş gibisiniz falan diye,ben de üzüldüklerini bildiğim için öyle konuşmayın yazık morallerini bozuyosunuz,hep bböyle konuşuyosuz,ayıp falan dedim,nolacak ne var bunda moral bozacak falan dediler ama bana da kızdılar hissettrdiler yani,napıyım tutamamdım kendimi,kardeşim değil de başkasına da deseler aynı tepkiyi verirdim...şimdi asıl sinrlendiğim konuya değinicem önce buna kızmakta haksızmıyım yani karışmasamıydım sizce??

sen haklısın canım ama fazlamı çıkıştın söylerkenki uslubun ve mimiklerinde önemli tabi

benimle dalga geçilse ben takmazdım.sallar geçerdim ama söz konusu kardeşime gelecek bir lafsa onun suratının düşmesine neden olacak bir tavıra aynı tepkiyi verip gıcık olurdum.kardeş konusunda çok hassasım belki de o yüzden

2 kardesın eltı olması daha da kotu
mesafe koyun esınızde cok gorusmek zorunda degıl bellıkı sıze ıyılık degıl gergınlık katıyorlar
3 arıyorlarsa 1 gorusun en ıyısı

Bence mesele sadece bu değil
içinizde tuttuğunuz çok daha fazla şeyler var yasadiginiz
ben böyle tahmin ediyorum

Dalga geçme konusu ise benim de hassas olduğum bir durum ben de beni ilgilendirmeyen bir konu Bile olsa tepki verirdim

gerçekten gerilip duruyorum bi aradayken,habire laf sokup durmalar,iğnelemeler,o siyah der sen beyaz dersen yüzünü asıp kenara çekilir,mutlaka senden bi hamle bekler sonra,haksız bile olsa özür dileme huyu yok,hep bi üstünlük kurma çabası var hayır olsun...

Senin gene ablanla enişten. Bizde herkes böyle. O kadar yalnız hissediyorum ki kendimi seviye ve zeka açısından. Üstelik geliştirmem gerekirken kendimi. Bi baktım asıl gelişmemiş insan öyle olurmuş.

Salak salak gülerler her şeye. Her misafirlikte aynı esprileri, yıllar evvelki esprileri, saçma salak dalga geçmeleri, facebook esprileri, anlattığım şeyleri bana geri anlatmaları..... Of allahım hepsi böyle burdakilerin. Akrabalarımın hepsi.. Özellikle de en yakınları.... Ayyyh sinir geldi:KK34:

Senin gene ablanla enişten. Bizde herkes böyle. O kadar yalnız hissediyorum ki kendimi seviye ve zeka açısından. Üstelik geliştirmem gerekirken kendimi. Bi baktım asıl gelişmemiş insan öyle olurmuş.

Salak salak gülerler her şeye. Her misafirlikte aynı esprileri, yıllar evvelki esprileri, saçma salak dalga geçmeleri, facebook esprileri, anlattığım şeyleri bana geri anlatmaları..... Of allahım hepsi böyle burdakilerin. Akrabalarımın hepsi.. Özellikle de en yakınları.... Ayyyh sinir geldi:KK34:
bi de insan sık görüşmek zorunda kalınca ,sürekli nerden laf gelicek diye tetikte beklemek zorunda kalıyoya hep...

bende hiç tutamam kendimi..
herşeyi hemen söyleyiveririm..
bazen iyi bazen kötü oluyor.
sanırım sen fazla takıyorsun.

f
bende hiç tutamam kendimi..
herşeyi hemen söyleyiveririm..
bazen iyi bazen kötü oluyor.
sanırım sen fazla takıyorsun.
takıyorum galiba...kendi çok kiloludur bi de mesela,ben de hep derim ki hiç göze batmıyo,biraz dikkat etsen yeter gibi konuşurum,moral vererek yapmak varken bazı şeyleri ne diye kırıcı olayım ki...buna sinir oluyorum işte

Back
X