Kontakt Lens Giallo RESİMLİ

Nymphe92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
77
2
Lenslerimi değiştirdim. Giallo bunlar. Ama yosun yeşili resmen daha sarımsı durmasını istiyordum. Sarı ağırlıklı lens önerisi bekliyorum arkadaşlar. Ayrıca bunların kullanımı çok rahat. NUMARALI ALIYORUM ONA GÖRE ÖNERİN LÜTFEN. :)

Eklentiler

• $l.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 433
Son düzenleme:
Selam,
Gerçekten çok güzel ve doğal olmuş. Bende yıllardır numaralı lens kullanıyorum ve bide renkli lens deneyim dedim
Ben şimdi Acuvue Advance 8.3 çaplısını kullanıyorum ve çok rahatım. Senin renkli lensinin çapı ne ? acaba rahat eder miyim tereddütlerim var açıkçası :/
Şeffaf lenslerden bir farkı var mı rahatlık olarak, kayıyor mu ?

Selam. :) Rahat aslında yani aylık aldım istersen aylık alıp dene memnun kalmazsan değiştirirsin. Freshlook'a göre daha kalın. Freshlook takınca gözümde lens olduğunu bile unutuyordum bunda o kadar değil. :) Çapını bilmiyorum ama sorun yaşamadım. Kayma batma vs yapmadı. Renk olarak resimde biraz koyu görünüyor çok tatlı bir yeşil. Benim gözlerim de çok koyu kahverengi. Damar hare vs yok ve çok doğal duruyor. Hareli ve damarlı lens tavsiye etmem. Freshlook pure hazel kullanıyordum önce burada resim de var hatta. Bakabilirsin. Bunu kullanmaya başladığımda onun kötü durduğunu fark ettim. :) Tek sorun ben yeşili değil sarısı baskın bir lens istiyordum. Aynı markanın başka renklerine de bakıyorum.

giallo kullanmayı bende istiyorum ama göz çapım ve göz rengim uyarmı bilmiyorum açıkçası bu arada giallo gözünün kendi haresini kullanıyor

bana mesaj gönderen arkadaş cevap verdim ama gönderemedim yetkim yokmuş. :) Buradan cevap vereyim. Kadıköy rıhtım eczanesinden aldım 60 civarı olması lazım ödemeyi ben yapmamıştım emin olamadım. Asıl ben size sorayım :) soloticayı nerden aldınız çok istedim bulamadım ben... ve ne kadara aldınız? kendi göz rengim çok koyu kahverengi. Eğer göz renginiz daha açıksa pupil boşluğu yüzünden epey doğal duracaktır. ela gözde mükemmel duruyor mesela.

lensler çok doğal ama malesef bence yeşilinin tonu kötü ben gialloları beğenmiyorum şahsen..Ben solotica kullanıyorum 190a aldım:)

kızlar aranızda ela gözleri olupta ''kahverengi gözlerde çok güzel durmuş bizde niye durmasın'' diye düşünüp sakın giallo almayın!! Bundan 2 yıl önce optikçimde köşe bucak gialloyu denemiştim ama sonuç maalesef biz ela gözlüler için hüsran

kIZLAR SİZİ BİLMEM AMA ben lensimi buldum. Daha da değiştirmem gialloyu bunu aldıktan sonra hiç beğenmedim benim elam budur. :)

Bende numaralı yeşil lens istiyorum ama bakımını yapamam diye korkuyorum açıksası

canım lenslerin çok yakışmış ve doğal durmuş, bende uzun araştırmalarım sonucunda giallo almaya karar verdim,bugün sipariş verdim yarın belki elimde olacağını söylediler, çok merak ediyorum nasıl duracak gelince foto çeker eklerimm

Son düzenleme:
Dün elime bu markanın hazel'i geçti,gayet memnunum renginden.Ayrıca bana göre çokta rahat:)

arkadaşlar bugün hem rainbow hem de elegance gialloyu denedim bence ikisi de doğal durmuyo rainbow belki biraz daha iyi elegance göre ama yine de ben pek verim alamadım ve ikisini de almadım.. bu arada ben elamsı bi yeşil istiyodum bu bildiğiniz baya yeşil yapıyo çok yeşil isteyenler düşünebilir not: gözlerim açık kahve :)

çok doğal duruyor. bende alıcam açık kahve, ela türü bir renk düşünüyorum.

kIZLAR SİZİ BİLMEM AMA ben lensimi buldum. Daha da değiştirmem gialloyu bunu aldıktan sonra hiç beğenmedim benim elam budur. :)

Bu lens hangi marka ve hangi renk onu da yazsaydın iyi olurdu...
Buldum demişsin, marka yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
off bayıldım
peki bunlar haresizmi oluyor.

bu giallo hangi marka,bende yeşil düşünüyorum hep mavi ve gry taktım kısa bir dönem ela kullandım.yeşile marakım arttı da rainbow mu elegancemi alsam bilemedim.sizin lensleriniz doğal durmuş ve yakışmış güle güle kullanın,markasını paylaşırsanız sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…