• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gg'den alışveriş.

PisKoPat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
16
0
86
31
İstanbul
Arkadaşlar merhaba size çok önemli bir sorum olucak inş. bilen biri vardır şimdi şöle diyeyim ben gg'den alışveriş yapıcam fakat merak ettiğim konu şu mesela bi saati ele alalım diolarki isviçre malı orjinal bilmem ne bunlara güvenebilirmiym?
bunları doğru varsayarsak hepimiz biliyoruzki açık arttırmalar var ve çok düşük fiyata alabiliyosunuz bi ürünü acaba bunun nedeni nedir? yani bir firma yada kişi neden bu ürünleri bu kadar düşük fiyata satabilir yada konuyu benmi yanlış anladım merak ediorum.
Korkuyorum bi ürün alırsamda eve gelince orjinal fiyatını ödemek zorunda kalırım diye bir yardım edermisiniz Lütfen..

Arkadaşlar merhaba size çok önemli bir sorum olucak inş. bilen biri vardır şimdi şöle diyeyim ben gg'den alışveriş yapıcam fakat merak ettiğim konu şu mesela bi saati ele alalım diolarki isviçre malı orjinal bilmem ne bunlara güvenebilirmiym?
bunları doğru varsayarsak hepimiz biliyoruzki açık arttırmalar var ve çok düşük fiyata alabiliyosunuz bi ürünü acaba bunun nedeni nedir? yani bir firma yada kişi neden bu ürünleri bu kadar düşük fiyata satabilir yada konuyu benmi yanlış anladım merak ediorum.
Korkuyorum bi ürün alırsamda eve gelince orjinal fiyatını ödemek zorunda kalırım diye bir yardım edermisiniz Lütfen..

Böyle bişey yok canım yazan fiyat neyse o.Orjinalliği birazda o ürünün türüne göre değişebiliyor o kadar ucuz olmasında imitasyon olmasını beklemen daha doğru olur.Memnuniyet oranlarına bakarsan alıcağın ürünü satan kişinin profilinde yazar.Para kartından ürün senin eline geçtiği zaman çekiliyor için rahat olsun...

ben şöyle söyleyeyim mesela lv marka bir ürün gördün kesinnn çakma ürünler.gerçek olanlarını ucuza satmazlar,ha şu olur ben orada çok ürün sattım,inanılmaz deri çizme sattım bu yıl ve neredeyse tanesi 15-20 liraya gitti altında 200 lira etiketi duruyordu,ihaleye girmiştik bu sayede almıştık,bende kafama göre sattım maksat sıcak para
ama sorana söyledim,gerçek deri o fiyata satılmaz çünkü,ya alacağın ürün kullanılmış ve o fiyata satarlar,yada çok ucuzdur çünkü sahtedir
gerçek ve ucuzsa mantıklı açıklamasını iste mutlaka

üründen üründen, satıcıdan satıcıya orijinallik değişebiliyor . orijinal olmayan çok şey var ,mesela Abercrombie kaynıyor internette ama onların bir çoğu imitasyon , o fiyata olmaları imkansız, amerikada outlet mağazalarda bile o fiyata değil , buna benzer bir çok şey var , ama saatlerin çoğunda öyle değil, Türkiyede saat fiyatları çok uçuk , mağaza fiyatlarının yarısını orijinalleri pek ala bulunabilir diye düşünüyorum , bir arkadaşım seiko5 titanyum saat almıştı ama ebaydan 125 dolara ,aynı saat o zaman Türkiye de 500-700 TL arasındaydı , yani bu kadar farkedebiliyor fiyatlar ,
imitasyon ürünler daha çok marka giyim ürünlerinde diye düşünüyorum

Back
X