geztapodan yatak ötrüsü telefon ayakkabı çanta etek pardesü/satış durdurulmuştur..

_sekerpare_

Guru
Pro Üye
25 Mart 2010
4.022
3.939
448
49
Ankara
kızlar bir yıl oldu aldım kutu saklama adetim olmadığı için ambalajı yok ama sadece bikaç kez misafir geldiğinde serip kaldırdım müthiş güzel bir rengi var saten benim yatak odama renk çok boğdu aynı renkte saten fon perdeleri de var isteyene hepsini 150 liraya vericem çok para verip almıştım.özellikle beyaz yatak odalarında müthiş yakışır.başka şeylerde eklicem takipte kalın

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar kusura bakmayın biraz acemiyim şimdi fiyat beden bilgisi yazıcam
lacvert tesettür pardesü astarlıdır kumaşı krep 46-48 bedene olur bir iki kez giyildi 50 lira
kahverengi saten ceket 48 beden pullu boncuk detaylı çok şık sadec bir kez düğünde giydim deri gibi duruyor
siemens telsiz telefon sorunsuz çalışıyor 50 lira
şifon parlak gömlek 46 -48 bedene olur sadece yeğenimin kınasında bir kez giydim 20
ahşap tepsi çok orjinal dolapta bekliyodu çok kullanmadım içinde kuru çiçekler var üstüne cam koymuşlar değişik birşey 10 lira
siyah deniz ayakkabısı plastik gibi bir malzeme 5 lira

bordo ayakkabı 39 numara sadec bir düğünde giydim 20 lira

bordo rugan çanta aynı düğünde bir kez kullandım uzun sapıda var 20 lira

krem rengi delikli babetler greyder marka 39 numara gerçek deri üzerinde ufak gölge gibi lekeler var 10 lira bir iki kez giydim

arkadaşlar perde çocuk odası için 15 lira ufak bir ütüden dolayı büzüşmesi var kısa süre kullandık
lacivert pantalon etek sıfırdır netten almıştım kısa geldi 46 beden çok güzel bir kumaşı var
daha birde etek koyucam takipte kalın

galatasaray forması orjinal lisanslı formadır 9 10 yaş için erkek çocukları bayılıyorlar biz 100 liraya almıştık 40 liraya vericem etek şalvar etektir parlak bir kumaşı var çok havalı duruyor 48 beden tabii bana çok bol geliyor artık 60 liraya almıştm 20 liraya vericem

arkadaşlar fiyatlar pahalı mı geldi neden kimse sormadı üzüldüm yaa

canım ben çocuk odası perdesini düşünüyorum da tek tül mü bizim odada iki cam var olursa boyutlarını da yazarsan düşünebilirim bordo ayakkabıların kalıbı nasıl bide kahve önü pullu olan pardesümü

canım tek tül 240 cm eni 125 cm boyu standart petek üstü pilesi falan çok düzgün dikilmiş canım bordo ayakkabım 39 numara önünde yırtmaç gibi bir detayı var o yüzden açılabilir belki ama ayakkabım hiç gevşemedi çünkü sadec bir düğüne giydim .tülü kestiredebilirsin aslında.kahverengi pul detaylı oan kap canım yani benim dizimin tam altında boyum 168 öyle düüşün.istersen ölçebilirim.

Son düzenleme:
bir tane de mi satışı olmaz bir insanın yaa tamam takasa da açığım çanta olabilir ya da büyük beden bluz kazak olabilir l -xl Arkadaşlar yatak örtüsü çok güzel sıfır sayılır çeyize bile alınır tertemiz yani....

Tesekkurler ama bayildim yatak ortusune morun en guzel rengi ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…